Binnaz Abla

bunların içinden rania ya baktırmıştım ama söylediği gelecek için çok imkansız durum analizi geçmiş okey ama dediğinin olmasına imkan yok yani

kuzum valla emıne tutturduguna tutuurmuss ama tekerleme gıbı kadının falı :) at bınmeye yollamıstı en son benı
lale gulu bılmıyorum ,rainanın tuturdugu var ama emın olamadım hem ztn sana cıkan falcılar var bıldıklerınden sasmaa bencee

ahahajh cok guldim ya at binmeye yollamisti beni de konsere yollamisti orda taniscakmisim teyze karkis kiyamet ben ocak snnda ne konsere gdeyim.D.D.D

Bana da çok uçuk şeyler söylemişti :) Tatlı kadın ya ya da ben artık burç yorumu yazan şarlatanlardan bıktım bilmiyorum. :)

durun size Binnaz da denemediği hemen hemen kimse kalmamış biri olarak hepsinden çıktı,çıkmadı,iyi,vasat,felaket tellalı, pollyanna,kartçı,hisli,değişken,sabit baremli yorumlar yapıyım ha bi de tarih konusunda atem tutem ben senicileri de.. artık kimsenin umut tacirliği yapmasına ( istisnalar baş tacı) tahammülümüz kalmadı ; ( TAMAMIYLE ÖZNEL YARGILARDIR,REFERANS OLARAK YAZMIYORUM)
Lale Gül : çok çok iyi,dürüstlüğüne,sezgilerine hayranım
Meral Saydam : tek derdi yüzdesini korumak,çıktı diyenlere inanmıyorum.
Fahriye : Valide kartı gelen açılımda adam benim özlemimden ölüyormuş
Esin Güven : an iyi,gelecek fos
Hira : 15 gün ve sonrası bakılan falda süreyi 1 yıla uzattı,değişken
Şevval Erdal : yorumlama tarzı iyi, çok vade vermez sadece durumu yorumlar uzağa gitmeden
Bilge Özdoğru : Özgür iradeye, İsra 13 , levhi mahfuz vurguları her falda geçerli,sadece kartı yorumlar,ama negatiftir
Firuze : bi ara ne meşhurdu ve ne patladı ama başımıza gelen her şey gezegenlerdenmiş onu anladık
Selin İmer : bu kadının hissiyatlı olduğunu düşünüyorum, binlerce kez gerçekçi ol,puan kaygısı yapma dedim o da hep sağolsun doğru ve dobra yorumladı
Rania : ilk fal isabrtli,2. de dertleşme gibi oldu öyle süreyi kısıtlı kullananlardan havada kaldı
Müge Aydın : süresi var ama binnazın azınlıkta hislerini kullananlardan olduğunu düşünüyorum iyi bence
Selma Aydın/Umut ışık : yazılı olanlar temkinliyim.. tarihleri atem tutem ben seni yaparlar ama heç tutmaz
Elif IŞIK : ilk zamanlar iyiydi,sonra sitenin havası mı suyu mu yuvarlandı o da
Benna : bence bu kadın da hisli katina da özellikle kartların vurgusunu sırası bağlamasıyla iyi bceriyor ama kart odaklı
Maya : söyledikleri hislerimle tutarlı ama ne bileyim yorumlardan herkese güzel şeyler söylediğini çıkardım
Merve : kart yorumcusu tamamen.. kartlar ne derse o cu, his yok
Kerem : bi süre sonra telkin, dertleşme sohbet.. sadece sorularından çıkarım yapıyo çok iddialı ama çok hisli değil
Tumay : severim onu baktırmışlığım vardır bi iki kez,kart anlamlarını değil de o kart kendinde ne hissettiriyorsa söyler, gerçekçi
Serra : durum analizi iyi , ama çok iyimser
Açelya : tutarsız
Gizem : anlamadım lumsuzluğu misyon edinenlerden kendine
Damla AKSOY : Gerçekten çok iyiydi, cevap kısmında bi soruma tekrar açılım yaparak neredeyse bi sayfa yorum göndermişti
Mert : yeni yorumcu,az bilgi verdim,isabetliydi yorumları ve cevap kısmında da çok yardımcı oldu
İnci turan /Ekin Sarpen : 2sinin tarzı benzer, kibarlar, kart ağırlıklı ama az da olsa hisleriyle olumlu-olumsuz yorum yaparlar..
Pınar gÖKÇE: anam gidip gelip bakarken,yapılan tüm olumsuz yorumları okuduğumda hala burda mı diyordum,Bir yolun varda ki Gökçe ışık oymuş.. baktırma gafletinde bulundum ama çok sıklımıştım yeaHHH ıyyy mıyy mıy mıyyy
Ayşe melek : aynı profil fotosuyla tellwedeki öyküabla ise yazıklar olsun derim
Bade emren : FAL ALEMDEKİ buse yıldızın ta kendisi, çakallık yapmasınlar pls
Evgin Devran : hiçbişey ayrıntı vermeden helal olsun yazmış kadın,soru kısmında konuyu açınca hislerinin onu bi kez daha yanıltmadığını farketmiş,şeker bi bayan
Deniz DEVRİM : söylediklerini yaşamadım,ama ruh halini çok iyi okuyor
Şafak İLDEM /KENAN YASİN : kişilik, yorum tarzı beyefendilikleriyle bence yorumları da çok iyi net insanlar
Çağan : söylediklerini iyi ya da kötü yaşamadım hiç hem de hiçç

Meryem in bana dediklerinden çıkanlar oldu

Kolay bilinemeyecek şeylerdi.

Bunların hepsine baktırdın mı

Kardeş ben binnaz birkaç kişi dışında tırt baktırmayın diye özet 10 kere geçtim zaten

Kardeş ben binnaz tırt baktırmayın diye özet 10 kere geçtim zaten
kardeşim bu yakın süredeki bakılan fallar değil, bu foruma üye olmadan çok öncesindekiler :) son 5 -6 aydır binnazın sadece 3 ü beni ilgilendiriyor, gerisiii umut aşılasın ruhlara belki çiçek açtırırlar birilerine..

Ben fala ilk başladığımda binnazda baktırırdım artık akıllandım
biz de yaşlı teyzeler gibi bizim zamanımızda ne fal sepetş,ne fal alem,ne tellwe ne cart ne curt vardı evladım ,biz gözümüzü Binnaz da açtık, sonra baktık ki gözümüzü 4 açmamız lazımmış :))))))))))
aman artık Ti ye bile aldığımıza göre olmuşuz bil,olmuşuz

hangi 3 diye sorsam? biri lale gül onu anladım da :)
Canım valla Lale gül ün reklamını falan yapmıyorum/bilen bilir ben ona çok güveniyorum.. kadının parada pulda oyda gözü yok.. saedce karşıdaki insanı gerçekten çok önemsiyor çok yardımcı oluyo her sorusunu tüm hissini kullanıp kartla tabi söylüyor.. 2. selin 3. söylediklerinin zamanı var ama olursa ya Şevval, ya Müge,Rania ya da Damla Aksoy, zaten dikkat ettiysen Binnaz da çoğunlukla Selin,Lale,gonca,rania isimleri dönüyor.. bilmiyorum hisleri kuvvetli biri olarak en azından bunların dürüst bir enerjide olduklarını biliyorum..

canım reklam yaptıgını hiç düşünmedim lale konusunda katılırım sana.. dediğin diğer isimlerden bazılarına ben de baktırdım ve de hemfikirim.. merakım şu Lale nin sana çıkan falı oldu mu?

ahahajh cok guldim ya at binmeye yollamisti beni de konsere yollamisti orda taniscakmisim teyze karkis kiyamet ben ocak snnda ne konsere gdeyim.D.D.D
Lütfen arkadaşlar kar kış demeyin biriniz at binmeye biriniz konsere gidin maksat fallarınız çıksın

ya ne aci ki bende 3 4 isim haric hepsine baktirmisim merale hatta 3 kere falan benm de okdr isimde budur diyecegm kimse yok.s hic cikan yok cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…