Merhaba arkadaşlar, şükür kavuşturana
Sevgili arkadaşlar sizleri çok ama çok özledim ve bu gereksizlik yüzünden burada yaşanmış olan ve bizim dışımızda gelişen durumdan dolayı verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı sadece ve sadece gerçek sayfa üyelerinden özür dilerim. Burada olmasam da sizleri dışarıdan takip edebildim ve hepinizin varlığına tekrar teşekkür ederim
Sözümxx_9 Nickli kişiye…. Seninle aramızda dağlar kadar algı farkı var çünkü sen bilmeden tanımadan insanları suçlamayı meziyet sayıyorsun, ben ise buradaki duyguyu-paylaşımı- birlikte sevinmeyi ve birlikte üzülmeyi meziyet sayıyorum çünkü her zaman insanca yaşamayı ve insanlığa dair duyguları önemsemişimdir. Foruma saygısızca ortadan dalıp buradaki tüm arkadaşları ki ben de dahil aşağılayan bir insana “ya evet yaptığı tabi ki yanlış” tarzında korumacı tutumun bir tarafa, arkadaş dikiş-nakış-bilim vs başka bir sayfadan dalsaydı o zaman o sayfanın adını yazardım. Benim cümlemdeki şu sayfadan geliyor burayı anlayamaz dememdeki kasıt aşağılamak, suçlamak (ki sen alasını yaptın)değil…. Bu sayfa hakkında ve burada paylaşılanlar hakkında en ufak bir fikre sahip değilken bu şekilde ben dahil tüm arkadaşlarımı aşağılamasıdır…. Gelelim sonrasına sırf senin algın, suçlaman, diğer arkadaşın saldırısı nedeniyle madem öyle algıladınız buyrun bu da sizin algı ve diliniz manasında yazılmıştır. Banlandığmızı göre göre (ki suçlamalar yönelterek ortalığı kışkırtan kişilerden olmana rağmen) tutmuşsun mertlikten bahsedip, cevap veremez durumda olan, sayfada geçici olarak (polemik nedeniyle 2 gün bananmış olan) birilerine mertlik adı altında yazı yazmanı da senin algı ve mertlik anlayışına veriyorum. Mertliği bile nasıl anladığını gördük, mertçe arkasında durun demek istedim deyip mertlikten uzak, yokluğumuzda maşallah yazı yazmayı mertlikten saymışsınJ)) Bu yazı senin MERTÇE yazdığın yazıya cevap hakkı nedeniyle yazılmıştır, bunun dışında muhatabım olmadığını buradan açıkça belirtip ne yazarsan yaz muhatap olmayacağımı söylemek isterim….
Hosgeldinnn canim sukur kavusturunaMerhaba arkadaşlar, şükür kavuşturana
Sevgili arkadaşlar sizleri çok ama çok özledim ve bu gereksizlik yüzünden burada yaşanmış olan ve bizim dışımızda gelişen durumdan dolayı verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı sadece ve sadece gerçek sayfa üyelerinden özür dilerim. Burada olmasam da sizleri dışarıdan takip edebildim ve hepinizin varlığına tekrar teşekkür ederim
Sözümxx_9 Nickli kişiye…. Seninle aramızda dağlar kadar algı farkı var çünkü sen bilmeden tanımadan insanları suçlamayı meziyet sayıyorsun, ben ise buradaki duyguyu-paylaşımı- birlikte sevinmeyi ve birlikte üzülmeyi meziyet sayıyorum çünkü her zaman insanca yaşamayı ve insanlığa dair duyguları önemsemişimdir. Foruma saygısızca ortadan dalıp buradaki tüm arkadaşları ki ben de dahil aşağılayan bir insana “ya evet yaptığı tabi ki yanlış” tarzında korumacı tutumun bir tarafa, arkadaş dikiş-nakış-bilim vs başka bir sayfadan dalsaydı o zaman o sayfanın adını yazardım. Benim cümlemdeki şu sayfadan geliyor burayı anlayamaz dememdeki kasıt aşağılamak, suçlamak (ki sen alasını yaptın)değil…. Bu sayfa hakkında ve burada paylaşılanlar hakkında en ufak bir fikre sahip değilken bu şekilde ben dahil tüm arkadaşlarımı aşağılamasıdır…. Gelelim sonrasına sırf senin algın, suçlaman, diğer arkadaşın saldırısı nedeniyle madem öyle algıladınız buyrun bu da sizin algı ve diliniz manasında yazılmıştır. Banlandığmızı göre göre (ki suçlamalar yönelterek ortalığı kışkırtan kişilerden olmana rağmen) tutmuşsun mertlikten bahsedip, cevap veremez durumda olan, sayfada geçici olarak (polemik nedeniyle 2 gün bananmış olan) birilerine mertlik adı altında yazı yazmanı da senin algı ve mertlik anlayışına veriyorum. Mertliği bile nasıl anladığını gördük, mertçe arkasında durun demek istedim deyip mertlikten uzak, yokluğumuzda maşallah yazı yazmayı mertlikten saymışsınJ)) Bu yazı senin MERTÇE yazdığın yazıya cevap hakkı nedeniyle yazılmıştır, bunun dışında muhatabım olmadığını buradan açıkça belirtip ne yazarsan yaz muhatap olmayacağımı söylemek isterim….
kızlaaaaaaaar bir süre aranızda yoktum. malum dileğim kabul olmuştu ve barışmıştık sevgilimle. şimdi falları çıkan kişileri yazıyorum tekrardan:
Rezzan Abla: ilk falı çıktı, ikincisinde sapıttı
Mert Reiki: tamamı çıktı barışcaksınız demişti
Nurşah: o da barışacaksınız ama biraz zamanı var demişti.
Afra: barışmadan bir kaç gün önce baktırmıştım bir iki güne görüşmeniz var dedi haklı çıktı barıştık
Umut Işık: ne olursa olsun siz beraber olacaksınız demişti.
Hoşbulduk Atartımmmm, hoşgeldin sefalar getirdin Bluem um ...,burdaki herkes senin ve Yetti nin nasıl olduğunu biliyor, o gereksiz ve dengesiz kişilik yüzünden bu kadar yazıp elini kolunu yormuşsun , ağzının payını iyi aldı da umarım hatasını da anlamıştır.. neyse eeee daha daha nasılsın arkadaş?
Canım lalem hoşbulduk bitanemHosgeldinnn canim sukur kavusturuna
Amin bitanem belki anlamislardir artik buranin nasil bir topic oldugunuCanım lalem hoşbulduk bitanemkavuştuk çok şükür Allah bir daha ayırmasın
ben haftasonu yüzyüze bir falcıya gidicem arkadaşım gitti memnun kaldı eğer iyiyse yazarım buradan siteside var
Bence deAmin bitanem belki anlamislardir artik buranin nasil bir topic oldugunu
Sen umudunu yitirme canım ve ayrıca kafanda çok kurma inan ne yapıyosak ondan yapıyoruz. Ne zaman düşünmeye ara veriyoruz muhakkak olumlu bi gelişme oluyo. Tabi bu yazdığımı ben de becerebildiğimde ben de yaşıyorum olumlu gelişmeBaktırdığım tüm falcılar hep olumlu konuştu , hepsi yaklaşık iki ay süre verdiler , şubat veya mart ayında birliktelik olucak dediler.
Ama görüyorum ki adam çok rahat takılıyor gayet mutlu beni arayacapı falan yok ...O kadar verdiğim paralarımı yanayım umutlanıp hayal kırıklığına mı yanayım
Onun bana döneceği falan yok hiç öyle gözükmüyor ,
Offf offffff
Hoşbulduk canımmmmHOŞGELDİN CANIM
Sen umudunu yitirme canım ve ayrıca kafanda çok kurma inan ne yapıyosak ondan yapıyoruz. Ne zaman düşünmeye ara veriyoruz muhakkak olumlu bi gelişme oluyo. Tabi bu yazdığımı ben de becerebildiğimde ben de yaşıyorum olumlu gelişme
Amiiiiiiinİnşallah canım benimmm ,
Allah hepimizin gönlüne göre versinn
özel mesaja bakkkkk :))Amiiiiiiin
Baktım-yazdım aha şimdi de sen baközel mesaja bakkkkk :))
Kiminle paylascam baska tatlim anindamutlaka paylaş bizimle
Hosgeldin canimm :)[/QUOTE]deepbluem, post: 38771621, member: 170635"]Merhaba arkadaşlar, şükür kavuşturana
Kızlar merhaba tellwede ki deneyimi paylaşmak istiyorum size fikir olur çoğu fal patladı benim ama ruhani ve medyum araf ne dediyse çıktı bu falcılar gercekten işini biliyor ruhani biraz pahalı ama medyum araf oldukça uygun fiyatı tavsiye ederim deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?