Binnaz Abla

, hoşgeldin sefalar getirdin Bluem um ...,burdaki herkes senin ve Yetti nin nasıl olduğunu biliyor, o gereksiz ve dengesiz kişilik yüzünden bu kadar yazıp elini kolunu yormuşsun , ağzının payını iyi aldı da umarım hatasını da anlamıştır.. neyse eeee daha daha nasılsın arkadaş?

Hosgeldinnn canim sukur kavusturuna

Ben bu yazdığını yeni gördümm yaa ,,
Çokk sevindim senin adınaa

Umarım çoook mutlu olursunuz

Hoşbulduk Atartımmmm evet yaa hepinizden Allah razı olsun, çok çok çok teşekkür ederim, herkes herkesi az çok biliyo o da yeter. Aslında yazmazdım ama ben hayatım boyunca haksızlıklar karşısında durmuş bir insanım ve banlandığımı göre göre mertlikten bahsedip cevap hakkımı kullanamayacğımı bile yazması sinirlerimi bozdu valla :) neyse geçti gitti. çok şükür sizlere kavuştum daha ne ola ki

Sen umudunu yitirme canım ve ayrıca kafanda çok kurma inan ne yapıyosak ondan yapıyoruz. Ne zaman düşünmeye ara veriyoruz muhakkak olumlu bi gelişme oluyo. Tabi bu yazdığımı ben de becerebildiğimde ben de yaşıyorum olumlu gelişme

İnşallah canım benimmm ,
Allah hepimizin gönlüne göre versinn

deepbluem, post: 38771621, member: 170635"]Merhaba arkadaşlar, şükür kavuşturana

Sevgili arkadaşlar sizleri çok ama çok özledim ve bu gereksizlik yüzünden burada yaşanmış olan ve bizim dışımızda gelişen durumdan dolayı verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı sadece ve sadece gerçek sayfa üyelerinden özür dilerim. Burada olmasam da sizleri dışarıdan takip edebildim ve hepinizin varlığına tekrar teşekkür ederim

Sözüm xx_9 Nickli kişiye…. Seninle aramızda dağlar kadar algı farkı var çünkü sen bilmeden tanımadan insanları suçlamayı meziyet sayıyorsun, ben ise buradaki duyguyu-paylaşımı- birlikte sevinmeyi ve birlikte üzülmeyi meziyet sayıyorum çünkü her zaman insanca yaşamayı ve insanlığa dair duyguları önemsemişimdir. Foruma saygısızca ortadan dalıp buradaki tüm arkadaşları ki ben de dahil aşağılayan bir insana “ya evet yaptığı tabi ki yanlış” tarzında korumacı tutumun bir tarafa, arkadaş dikiş-nakış-bilim vs başka bir sayfadan dalsaydı o zaman o sayfanın adını yazardım. Benim cümlemdeki şu sayfadan geliyor burayı anlayamaz dememdeki kasıt aşağılamak, suçlamak (ki sen alasını yaptın)değil…. Bu sayfa hakkında ve burada paylaşılanlar hakkında en ufak bir fikre sahip değilken bu şekilde ben dahil tüm arkadaşlarımı aşağılamasıdır…. Gelelim sonrasına sırf senin algın, suçlaman, diğer arkadaşın saldırısı nedeniyle madem öyle algıladınız buyrun bu da sizin algı ve diliniz manasında yazılmıştır. Banlandığmızı göre göre (ki suçlamalar yönelterek ortalığı kışkırtan kişilerden olmana rağmen) tutmuşsun mertlikten bahsedip, cevap veremez durumda olan, sayfada geçici olarak (polemik nedeniyle 2 gün bananmış olan) birilerine mertlik adı altında yazı yazmanı da senin algı ve mertlik anlayışına veriyorum. Mertliği bile nasıl anladığını gördük, mertçe arkasında durun demek istedim deyip mertlikten uzak, yokluğumuzda maşallah yazı yazmayı mertlikten saymışsınJ)) Bu yazı senin MERTÇE yazdığın yazıya cevap hakkı nedeniyle yazılmıştır, bunun dışında muhatabım olmadığını buradan açıkça belirtip ne yazarsan yaz muhatap olmayacağımı söylemek isterim….[/QUOTE]
Hosgeldin canimm :)

Hosgeldin canimm :)[/QUOTE]
Hoşbulduk canım benim

He he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…