Binnaz Abla

Ben falımı gece çektim ondan ve 11. sıradaydım fakat fala ara vermek adına baktımak istemedim ama sonra baktırmayı düşünüyorum canım. Saraylı'yı denemek istedim ama alımı kapatınca kaldı öylece. kısmet olmadı yani

senın öneerebıldıgın bırı varmı pekı ?

Tellwe de derin2013 beni çok şaşırttı. İnsanlığı hisleri herşeyi. Tellwe'de onu kesinlikle her şeyiyle beğendim. Katina attım. İlgi alaka 10 numara. Senin tüm sorularını hakkıyla cevaplıyo kendi de kartlarıyla destekliyo. Son karar tabi senin canım

pekı gelecek adına soyledıgı seylerde yasadıgın oldumu yoksa an da mı cok ıyıydı dersın

pekı gelecek adına soyledıgı seylerde yasadıgın oldumu yoksa an da mı cok ıyıydı dersın
Yeni baktırdım sayılır. geçmiş ve an bende 10 numaraydı gelecek içinse en beğenilen falcılarla aynı şeyi söyledi canım

senin hissiyatın kuvvetlidir, yarın ben de deneyeyim şunu Tellwe de Derin ? ok peki krtlara göre mi yorumluyor yoksa bağımsız hisleriyle mi?
Çektiğim rezil kartlardan inan gerçekler çıkamazdı o derece :))) kesinlikle hisleri var. Kartlarına da bakıyo kendi kartlarını da kullanıyo ama onlara bağlı kalmıyo hisleri olduğunu hissediyosun zaten

suan acikmis baktim da fiyati pahaali deglmi canim ya 35 kahve fali, sen tarot mu attn katina mi
Ben katina attım ve benim attığım saatte ne kadar dandik falcı varsa onlar online dı. tek düzgün o vardı zaten o beni oldum olası çekiyodu ama baktırmamıştım. ben genelde hislerime göre seçiyorum o zaman isabetli falcıyı tutturuyorum :)) o saatte de düzgün bir o vardı öyle denk geldi hani o saatlerde ucuzları tercih eder insan ama hepsi robot falcıdan da kötü. ve iyi ki de baktırmışım. fiyat konusunda evet ama en azından pişman değilim kimlere ne paralar döktüm pişman oldum

ayy oylemi diyosun canimm.. bende doktgm paralari dusunyrum da oyzden artk 3 kere ufluyorum Yogurdu.s falci ayline de yakn zamanda atmistim en azndan bir hafta beklyeym bari ya.s ztn gelcek dyolar gelmiyor .s bde emine gbileri var onlarda heptn olduruyo .s.s ( icim skldi yne

Sık baktırma bitanem bak onlar da bizi etkiliyo gerçekten. ben de inan baktırmazdım beklerdim ama içimde bi sıkıntı vardı adını koyamadığım. paralarımıza yazık valla. Bekle bence de biraz. Enerjileri çakıştırıyoruz her falla sonra taşlar yerine oturmuyo bi türlü

ya aynen oyle canim benm yaa icime skbti geliyo fal atiyorum her skntida attgm icinde h dilim hem cebim yaniyo ya( beklyym ben canim aynen.. bde yorumlara baktnmi kadnn durumuna cok uzuldm ama yorum kismina sorusunu yazmis ya keske dikkat etseydi madde kullaniyo falan yazmis Allahm sen koru yarabbim

Okumadım valla bizden beter dertleri olan insanlar var biz yine de şükredelim halimize bitanem

doğru dıyosun walla selena durum olarak bende en ıyı gıdenlerden oldugu ıcın bakalım beklıyorum daha dogrusu bende zamana bırakmıs olabılırım artık beklemeden öte :)
selena benim en beğendiğim falcıdır ne dediyse yaşadım diyebilirim zaten an ve geçmişte de çok iyiydi bizim enerjimiz çok tuttu onunla senin gibi ama selenanın verdiği zamana çok takılma zaten bunu kendisi de söyler :) sadece bekle ve çok sık fal atma

Ben de ilerleyen zamanlarda atıcam çünkü şu fal konusunu biraz nadasa alıp fal orucuna girmeye karar verdim. Ama orucu bozar bozmaz selenada kuyruğa girecem :))))

hadı hayırlısı o zaman nisan da da yuzuk goruyo ımkansız gıbı dusunsende olcak dıyo :) bakalm bu da tutuckmı :) nazar degmesın o zaman enerjımıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…