- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Ben falımı gece çektim ondan ve 11. sıradaydım fakat fala ara vermek adına baktımak istemedim ama sonra baktırmayı düşünüyorum canım. Saraylı'yı denemek istedim ama alımı kapatınca kaldı öylece. kısmet olmadı yaniaslında burda cok da falcı önermek ıstemıyorum bırımızın dıgerıyle enerjısı tutmuyor cunku . ama denemenı tavsıye ederım ben bınnaz ablaları hatim ettikten sonra tellwe sıtesını buldum selena ve saraylı yı denedım cıddı anlamda bu ısı yapanların onlar oldugunu dusunmeye basladım o gunden berı de :) saraylı ya attınmı sen ben denedım hos du da ılk falı ama ıkıncı ve ucuncu falları cok etkılemedı o kdr ve an lık olarak ıyı tutturdugunu anladm gelecekte daha cok selena nın tuttugunu fark ettım onunla devam edıcm sanırm artık arada yenı ınsan belkı denıyosam denıyorum ama fos cıktı emıne bende
selena da suan sırada cok cok fazla sanırım 18 ler den 20 lerden bahsedıyolar bende atıcaktm kalsın sırada dıcektm de 18 20 de beklenmezz yabıde en fazla 3 fal bakıyo sanırım gunde emek verdıgındendır o da beklemeye deger dıye dusunuyorm yınede
senın öneerebıldıgın bırı varmı pekı ?Ben falımı gece çektim ondan ve 11. sıradaydım fakat fala ara vermek adına baktımak istemedim ama sonra baktırmayı düşünüyorum canım. Saraylı'yı denemek istedim ama alımı kapatınca kaldı öylece. kısmet olmadı yani
çok sevinirim canımbı farkı olmuyor ama dıgerlerınden ben atayım canım ıstersen bı tanesını ornek olarak
senın öneerebıldıgın bırı varmı pekı ?
Tellwe de derin2013 beni çok şaşırttı. İnsanlığı hisleri herşeyi. Tellwe'de onu kesinlikle her şeyiyle beğendim. Katina attım. İlgi alaka 10 numara. Senin tüm sorularını hakkıyla cevaplıyo kendi de kartlarıyla destekliyo. Son karar tabi senin canımsenın öneerebıldıgın bırı varmı pekı ?
pekı gelecek adına soyledıgı seylerde yasadıgın oldumu yoksa an da mı cok ıyıydı dersınTellwe de derin2013 beni çok şaşırttı. İnsanlığı hisleri herşeyi. Tellwe'de onu kesinlikle her şeyiyle beğendim. Katina attım. İlgi alaka 10 numara. Senin tüm sorularını hakkıyla cevaplıyo kendi de kartlarıyla destekliyo. Son karar tabi senin canım
Yeni baktırdım sayılır. geçmiş ve an bende 10 numaraydı gelecek içinse en beğenilen falcılarla aynı şeyi söyledi canımpekı gelecek adına soyledıgı seylerde yasadıgın oldumu yoksa an da mı cok ıyıydı dersın
nerde bu derin bluem? iyi mi cidden sende tutturdu mu?Yeni baktırdım sayılır. geçmiş ve an bende 10 numaraydı gelecek içinse en beğenilen falcılarla aynı şeyi söyledi canım
Tellwe canım 12'den vurdu o derecenerde bu derin bluem? iyi mi cidden sende tutturdu mu?
senin hissiyatın kuvvetlidir, yarın ben de deneyeyim şunu Tellwe de Derin ? ok peki krtlara göre mi yorumluyor yoksa bağımsız hisleriyle mi?Tellwe canım 12'den vurdu o derece
Çektiğim rezil kartlardan inan gerçekler çıkamazdı o derece :))) kesinlikle hisleri var. Kartlarına da bakıyo kendi kartlarını da kullanıyo ama onlara bağlı kalmıyo hisleri olduğunu hissediyosun zatensenin hissiyatın kuvvetlidir, yarın ben de deneyeyim şunu Tellwe de Derin ? ok peki krtlara göre mi yorumluyor yoksa bağımsız hisleriyle mi?
Ben katina attım ve benim attığım saatte ne kadar dandik falcı varsa onlar online dı. tek düzgün o vardı zaten o beni oldum olası çekiyodu ama baktırmamıştım. ben genelde hislerime göre seçiyorum o zaman isabetli falcıyı tutturuyorum :)) o saatte de düzgün bir o vardı öyle denk geldi hani o saatlerde ucuzları tercih eder insan ama hepsi robot falcıdan da kötü. ve iyi ki de baktırmışım. fiyat konusunda evet ama en azından pişman değilim kimlere ne paralar döktüm pişman oldumsuan acikmis baktim da fiyati pahaali deglmi canim ya 35 kahve fali, sen tarot mu attn katina mi
Sık baktırma bitanem bak onlar da bizi etkiliyo gerçekten. ben de inan baktırmazdım beklerdim ama içimde bi sıkıntı vardı adını koyamadığım. paralarımıza yazık valla. Bekle bence de biraz. Enerjileri çakıştırıyoruz her falla sonra taşlar yerine oturmuyo bi türlüayy oylemi diyosun canimm.. bende doktgm paralari dusunyrum da oyzden artk 3 kere ufluyorum Yogurdu.s falci ayline de yakn zamanda atmistim en azndan bir hafta beklyeym bari ya.s ztn gelcek dyolar gelmiyor .s bde emine gbileri var onlarda heptn olduruyo .s.s( icim skldi yne
Okumadım valla bizden beter dertleri olan insanlar var biz yine de şükredelim halimize bitanemya aynen oyle canim benm yaa icime skbti geliyo fal atiyorum her skntida attgm icinde h dilim hem cebim yaniyo ya( beklyym ben canim aynen.. bde yorumlara baktnmi kadnn durumuna cok uzuldm ama yorum kismina sorusunu yazmis ya keske dikkat etseydi madde kullaniyo falan yazmis Allahm sen koru yarabbim
doğru dıyosun walla selena durum olarak bende en ıyı gıdenlerden oldugu ıcın bakalım beklıyorum daha dogrusu bende zamana bırakmıs olabılırım artık beklemeden öte :)
selena benim en beğendiğim falcıdır ne dediyse yaşadım diyebilirim zaten an ve geçmişte de çok iyiydi bizim enerjimiz çok tuttu onunla senin gibievet ben yanılmıyorsam 3 kere su falı attım ve ınann cok memnun kaldım ılk falından ıtıbaren soyledıgı gıbı oldu olaylar gecmısı de cok ıyı bılıp agzımı acık bırakmıslıgı vardır :) en son katina attım 3 hafta dedı bakalım zamanı ılk defa verdı zaten bana beklemeyı tercıh ettım bı fal aşkım da kabarmıyor degıl hani :) sen attınmı hıc selenaya ??
Ben de ilerleyen zamanlarda atıcam çünkü şu fal konusunu biraz nadasa alıp fal orucuna girmeye karar verdim. Ama orucu bozar bozmaz selenada kuyruğa girecem :))))selena benim en beğendiğim falcıdır ne dediyse yaşadım diyebilirim zaten an ve geçmişte de çok iyiydi bizim enerjimiz çok tuttu onunla senin gibiama selenanın verdiği zamana çok takılma zaten bunu kendisi de söyler :) sadece bekle ve çok sık fal atma
hadı hayırlısı o zaman nisan da da yuzuk goruyo ımkansız gıbı dusunsende olcak dıyo :) bakalm bu da tutuckmı :) nazar degmesın o zaman enerjımızeselena benim en beğendiğim falcıdır ne dediyse yaşadım diyebilirim zaten an ve geçmişte de çok iyiydi bizim enerjimiz çok tuttu onunla senin gibiama selenanın verdiği zamana çok takılma zaten bunu kendisi de söyler :) sadece bekle ve çok sık fal atma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?