Binnaz Abla

Napcaz biz acaba
Dua edin inanin bazen dedimki ben bu durumu allaha yakinlasmak icinmi yasadim acaba omu vesile oldu herseyin bi sebebi var sonucta rahatliyorsunuz

kızlar size geçmiş bazı fal haberlerimle geri geldim:)
Çok değil tabi bayadır bıraktım çünkü fal işleri ( yaz başından beri çok nadir baktırdım 2-3 tanedir)
Benim en büyük derdim işe girmekti.Bu konuda falcısema ayı dahil başlayacağım tarihi işe tutturdu.
Fama ve nesimeyi görünce dayanamadım attım. Fama ya işle ilgili hiçbir soru sormadım o sıra eski sevgilim geri dönmüştü aklımı karıştırmıştı aşkım depreşti diye fal atmıştım. Çocukla olmayacağını biliyorum aslında da o anlık takıntılar.. Neyse falında olmayacağını söylemiş. Tekrar konuşma var demişti olmadı o. ama son 2 satırında ani bir karar alarak işten ayrılıcaksın yazmıştı. Hiç aklımda yoktu ama cidden ani bir şekilde ayrıldım. Farklı bir yönde ilerleyeceksin dedi. Oda oldu asistan ilanına başvurdum asistan olacağım inşallah:))
Nesime ye de 2 3 iş başvurusu vardı onları sordum. Şu an olan şeyi olacak olan bu şeklinde bildi.
Ha bu arada ne nesibe, ne rezzan( bir zamanlar çok popülerlerdi) bana çıkmadı. Çok ufak tefek şeyleri çıktı. Melek öz vardı onun dediği bir kaç şey oldu.( aşk dışında) ama ben meleği bunların içinde daha çok kendime yakın bulur,severim. Yani yine fal yollarım:)
naz'ı gördüm bir de ona mı fal atsam diyorum. Ne dersiniz?
Bu seferde aşk durumumu sorayım:))) (Olmayan aşk)

ya birkere durumu bilemedi canım yaaa hayal kırıklığı tam çocuk benle konuşmuyor 3 hafta sonra teklif edecekmiş tam saçmalama yani

belki başka bi kısmet karışmıştır araya canım bana da 3 gün sonra iletişime geçicek eski sevgilin demişti o sorduğum değil de başka bi eski sevgilim aramıştı 3. gün mesela dur bekle bakalım

Ama hic online da goremiyorum oda ayri..
Yaa bende de aynen ole oldu.. sen bucocuk icin cok degerlisin hicbrsey yapma agustos olmadan berabersiniz sonra eylul ekim dyrum eylul bitti kasim sonu bi bakisma bulusma goruyorum dedi kasimda patlayinca hic gitmedim ztn sadece iliski degl diger soyledikleride bozmustu ona bisey olmus carpilmismi ne cunku en azindan bisey tuttururdu simdi hicbrsey tuttramadan 6 dklik fal atmisti...bitti o benm icin hele 40 yapmis ki hahahahah hayatta atmam

kızlar melih günün kahve falı geldi. gayet iyiydi, begendim ben geleceği bilmem ama yakın geçmiş ve durum analizinde yanıldı dedıgı şey yoktu. yalnız bana kahve bakanların hepsi esnemekten konusamıyor ya la

alnız bana kahve bakanların hepsi esnemekten konusamıyor ya l

ayneenn bende 40 olduğundan beri atmıyorum

kızlar sız selenaya su falı mı atmıstınız? ben tarot attım ve pek begenmedim açıkcası durum analızını bıle :/

Bana oldu lan aybisi hic ummadigim biri aradi ama o da olesine aramis sohbet gbi

kuzumm sen fal atmaa kimseyee kimsee tutturamıyoo sana gçen dedim yaa bi arkadaşımdaa senin gibidii bi soluklann

ben hep su atarım ve çok beğenirim
ay ne bıleyım canım toratta soyledıgı 10lafın 10u d felkettı korktum galıba ama korkumun ustune gıdıp su mu atmalıyım yoksa ''amaaaaaan dıgerleri hep tam tersını soyledı'' deyıp sallamamalı mıyım bılemedım

bende selananın su falınıı cok beğenirimm kuzumm enerji mi acabaa niye öylee olduu suda ucuz değill onudamıı deniceen hiçmi bişeey bilemedii
an ile ılgılı 2cümle vardı kı o da benım sorumun ıcınden cıkrılacak ıkı cumle. kalanın hepsi özetle dıger 2culenın dndürüp döndürüp uzaılması ve teekrarı ıle oluşan felaket cumlelerı idi canım su atsam dıyorum ama bu kez de ılk tarotu ıle celısmemek için yine aynı seylerı söyler dıye korkuyorum acıkcası oyle bır faldı kı 1hafta bunalıma gırdım yaff

selena beni de bunalıma sokmuştu ya etkisinde kalmıştım 1 hafta falan geçti şimdi

A audrey_24 te senin gibiydii ilk önce tarot atmıştı sanırım çok felaketti onun falı da sonra da su attı an ve geçmişte çok beğendi kuzuumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…