Kızlar dün gece topicte konuşmuştuk heves edip gecenin köründe kahve yapıp ilkaya fal atmıştım. Uyanır uyanmaz da dinledim ama hayal kırıklığı yaa..bi de bişey daha sorucam size kızlar biraz saçma olucak belki ama kafama takıldı nedense. Ben bugün emine ve meryeme kahve falı atıcam ikisine de aynı fincanı mı atsam yoksa iki kahve mi içsem ya da dün gece ilkaya attığım fincanı mı
Dua edin inanin bazen dedimki ben bu durumu allaha yakinlasmak icinmi yasadim acaba omu vesile oldu herseyin bi sebebi var sonucta rahatliyorsunuzNapcaz biz acaba
emine nin falı geldi tam hayal kırıklığı
neden canım neler demiş aklına yatmayan
ya birkere durumu bilemedi canım yaaa hayal kırıklığı tam çocuk benle konuşmuyor 3 hafta sonra teklif edecekmiş tam saçmalama yani
Yaa bende de aynen ole oldu.. sen bucocuk icin cok degerlisin hicbrsey yapma agustos olmadan berabersiniz sonra eylul ekim dyrum eylul bitti kasim sonu bi bakisma bulusma goruyorum dedi kasimda patlayinca hic gitmedim ztn sadece iliski degl diger soyledikleride bozmustu ona bisey olmus carpilmismi ne cunku en azindan bisey tuttururdu simdi hicbrsey tuttramadan 6 dklik fal atmisti...bitti o benm icin hele 40 yapmis ki hahahahah hayatta atmamaynen ya şimdi nesibenin geçmiş fallarını dinledim bak geçen yıldan beri sen bu çocuğu unutacaksın başka biri olacak dedi durdu önce bahar sonra yaz sonu sonra kış gelmeden en son kış ortasıYok anam yok ne ben eskiyi unuttum ne başka biriiii
alnız bana kahve bakanların hepsi esnemekten konusamıyor ya l
Ama hic online da goremiyorum oda ayri..
Yaa bende de aynen ole oldu.. sen bucocuk icin cok degerlisin hicbrsey yapma agustos olmadan berabersiniz sonra eylul ekim dyrum eylul bitti kasim sonu bi bakisma bulusma goruyorum dedi kasimda patlayinca hic gitmedim ztn sadece iliski degl diger soyledikleride bozmustu ona bisey olmus carpilmismi ne cunku en azindan bisey tuttururdu simdi hicbrsey tuttramadan 6 dklik fal atmisti...bitti o benm icin hele 40 yapmis ki hahahahah hayatta atmam
kızlar sız selenaya su falı mı atmıstınız? ben tarot attım ve pek begenmedim açıkcası durum analızını bıle :/nesibe ve selena ya çok mu baktırdın zezi? yani 2sinin de dedikleri çıktı mı? 2side bana hemen hemen aynı şeyleri söyledi yani tabi herkes aynı şeyi diyor da ,bu 2sinden en çok Selenadan umutluyum açıkçası..
ben hep su atarım ve çok beğenirimkızlar sız selenaya su falı mı atmıstınız? ben tarot attım ve pek begenmedim açıkcası durum analızını bıle :/
Bana oldu lan aybisi hic ummadigim biri aradi ama o da olesine aramis sohbet gbibelki başka bi kısmet karışmıştır araya canımbana da 3 gün sonra iletişime geçicek eski sevgilin demişti o sorduğum değil de başka bi eski sevgilim aramıştı 3. gün mesela dur bekle bakalım
bende selananın su falınıı cok beğenirimm kuzumm enerji mi acabaa niye öylee olduu suda ucuz değill onudamıı deniceenkızlar sız selenaya su falı mı atmıstınız? ben tarot attım ve pek begenmedim açıkcası durum analızını bıle :/
kuzumm sen fal atmaa kimseyeeAma hic online da goremiyorum oda ayri..
Yaa bende de aynen ole oldu.. sen bucocuk icin cok degerlisin hicbrsey yapma agustos olmadan berabersiniz sonra eylul ekim dyrum eylul bitti kasim sonu bi bakisma bulusma goruyorum dedi kasimda patlayinca hic gitmedim ztn sadece iliski degl diger soyledikleride bozmustu ona bisey olmus carpilmismi ne cunku en azindan bisey tuttururdu simdi hicbrsey tuttramadan 6 dklik fal atmisti...bitti o benm icin hele 40 yapmis ki hahahahah hayatta atmam
ay ne bıleyım canım toratta soyledıgı 10lafın 10u d felkettıben hep su atarım ve çok beğenirim
sanadamıı kısaydı bacımm bende buna taktımmemine nin falı geldi tam hayal kırıklığı
yok kısa değildi benim ki durum falan tutmadısanadamıı kısaydı bacımm bende buna taktımm
an ile ılgılı 2cümle vardı kı o da benım sorumun ıcınden cıkrılacak ıkı cumle. kalanın hepsi özetle dıger 2culenın dndürüp döndürüp uzaılması ve teekrarı ıle oluşan felaket cumlelerı idi canımbende selananın su falınıı cok beğenirimm kuzumm enerji mi acabaa niye öylee olduu suda ucuz değill onudamıı deniceenhiçmi bişeey bilemedii
an ile ılgılı 2cümle vardı kı o da benım sorumun ıcınden cıkrılacak ıkı cumle. kalanın hepsi özetle dıger 2culenın dndürüp döndürüp uzaılması ve teekrarı ıle oluşan felaket cumlelerı idi canımsu atsam dıyorum ama bu kez de ılk tarotu ıle celısmemek için yine aynı seylerı söyler dıye korkuyorum acıkcası oyle bır faldı kı 1hafta bunalıma gırdım yaff
A audrey_24 te senin gibiydii ilk önce tarot atmıştı sanırım çok felaketti onun falı da sonra da su attı an ve geçmişte çok beğendi kuzuumman ile ılgılı 2cümle vardı kı o da benım sorumun ıcınden cıkrılacak ıkı cumle. kalanın hepsi özetle dıger 2culenın dndürüp döndürüp uzaılması ve teekrarı ıle oluşan felaket cumlelerı idi canımsu atsam dıyorum ama bu kez de ılk tarotu ıle celısmemek için yine aynı seylerı söyler dıye korkuyorum acıkcası oyle bır faldı kı 1hafta bunalıma gırdım yaff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?