attım canım ama o bana cıkmıyıcak galıba ayın 12 sınde bı haber alıcaksın demıstı ama haber falan yoktolin bacımm emineye attın mı?
hepimiz öyle ya, ama senin adına çok sevindim bacııııııııı ,en azından yol haritanda çizime yardım edecek 2 eleman cepteyok bacımm hala beğeniyorumm hala cıkıyorr ama bazen sıkıyorumm onu oda tekrarlıyoo ondan dedimm benim falcım o suya baktığından eminimm çünkü kameralı falda atmıştım ben onaa taa ne zaman ama bu benim düşüncem bacımm diyorum yaa saç kesim boya gibi kıyafett gibi değill selena nesibee benim favorimm yani herkesde patlasaa falları bende cıkıyoo ondan etkilenmem ama yeni falcı bende bildii denilince etkilenipp atıyorum orda ayarım yok
amann bacım takmaa geleceği tam bilemezlerr zamana takılmaa gecikirr belki tutar inşallaah emine sana damı uzun baktıı bi bana kısa baktıysaa gerçi anistonda kısa baktıı demiştii derdi ne bizimleeattım canım ama o bana cıkmıyıcak galıba ayın 12 sınde bı haber alıcaksın demıstı ama haber falan yok
tarihlere çok takılmayın..bakın burası dün güneşliydi.. güneşli olacaktı bugün de ama sabah uyandım her taraf kar, buz :), hiçbir olay tam dksında gerçöekleşmez, İETT otobüsleri bile geç geliyor 10 dk yarım saat.. moral düşürmeyin ama çok fazla dopinglemeyin de .. relax :)attım canım ama o bana cıkmıyıcak galıba ayın 12 sınde bı haber alıcaksın demıstı ama haber falan yok
bugün emineye baktırdım ben de ikinci kez akşama yazıcaktım da bu yazdığını okuyunca dayanamadım eminenin dediğine göre karşı taraf beni kediye benzetiyomuş ne kedisi ya 1.80 boyum var öyle kedi mi olur koptum okuyuncayok Eminneeeğğmmmiz, zaten tanıtıcı yazısında çiçek,böcek kuş söylemem,ne görürsem onu yazarım demişama teşbihte hata olmaz, beni de karşı tarafın gözünde deniz kızına benzetmiş, o ise denizaltı gibi ketum duruyormuş ama denizaltını su yüzeyine çıkarma vakti gelmiş .. mehter takımı gibi bir ileri 2 geri adım atacakmış :) , valla ben demiyom Emineeeğğğğmm dedi.. teşbihleri bile has yani..
Şaka bi yana ; samimiyetine inanıyorum o enerjiyi sana yansıtıyor sanki karşındaymış gibi sıralı cümleleri peş peşe getiriyor gibi.. çıkarsa ne ala ...
aynenn bacımm iki falcım ceptee selena nesibe beni götürürr tutturuyorlarr o yüzden denemememeye çalışıyorumm başkasınıı gerçi ne kadar tutarımm sözümü bilmemmhepimiz öyle ya, ama senin adına çok sevindim bacııııııııı ,en azından yol haritanda çizime yardım edecek 2 eleman cepte, DARISI BİZİM BAŞIMIZA ...., selena nın farklı hislerde olduğunu biliyorum, garip bi ağırlığı da var ama.. yani ona fal bakınca etkisinde kalıyorum.. amannnn ... Emineeeeeeeeeeeeeeeeeeğğğmmm çıksın bana da, saraylı da çıksın, Selena da çıksın, fama da çıksın, Nesibe de çıksın, Rezzan da çıksın, ester de çıksın, selin de çıksın..
sonra ben bu kadar yoğun baktıracağımı sanmam .. eğer bunlar olursa ayda bir hem hal hatır sorma hem ufak tefek şeyler için danışılabilir..
canım ben onu severdım ama son falında falın basını kopyalamıss resmen o yuzden bır daha atmam kendısınee salak yerıne konulduk yanı bıde bekletıyor gunde 3*4 tane bakıyor bı kac gune anca sıra gelıyor sanakızlar telwede klothoya atıyımmı kac gun beklerım?
kaplangillerdensin o vakit , o da kedigillerden ya, emineğğğğmm büyük kedi demeyi unutmuşturbugün emineye baktırdım ben de ikinci kez akşama yazıcaktım da bu yazdığını okuyunca dayanamadım eminenin dediğine göre karşı taraf beni kediye benzetiyomuş ne kedisi ya 1.80 boyum var öyle kedi mi olur koptum okuyunca
ortaydı bana ne cok uzun ne cok kısa:)amann bacım takmaa geleceği tam bilemezlerr zamana takılmaa gecikirr belki tutar inşallaah emine sana damı uzun baktıı bi bana kısa baktıysaa gerçi anistonda kısa baktıı demiştii derdi ne bizimlee
ben topıgın cooook eskılerındenım aslında fal manyaklıgımdan kurtulmustum ama gene basladım unutmusum fallarda zamanın pek tutmadıgını moral için mersi:)tarihlere çok takılmayın..bakın burası dün güneşliydi.. güneşli olacaktı bugün de ama sabah uyandım her taraf kar, buz :), hiçbir olay tam dksında gerçöekleşmez, İETT otobüsleri bile geç geliyor 10 dk yarım saat.. moral düşürmeyin ama çok fazla dopinglemeyin de .. relax :)
sert görünüşününn altında kedimi var kızzzbugün emineye baktırdım ben de ikinci kez akşama yazıcaktım da bu yazdığını okuyunca dayanamadım eminenin dediğine göre karşı taraf beni kediye benzetiyomuş ne kedisi ya 1.80 boyum var öyle kedi mi olur koptum okuyunca
evet canım senın yorumunu okudum pekı eskı baktırdıgın fallar cıkmısmıydı sana klothoda ?bıde yanlıs hatırlamıyosam sen falsepeti melegi de begenıyodun dimi?canım ben onu severdım ama son falında falın basını kopyalamıss resmen o yuzden bır daha atmam kendısınee salak yerıne konulduk yanı bıde bekletıyor gunde 3*4 tane bakıyor bı kac gune anca sıra gelıyor sana
inşallahh sana uzun yazar bacımda paran boşa gitmezz
agresifim kompleksliyim ama perdelerimi kaldırınca kedi gibi bi insanım hahahahsert görünüşününn altında kedimi var kızzz
biliyorum canım topiğe üye olmadan , Tolin, Alcanzar,Misscherry,Perican,Urmiaa,Samukaortaydı bana ne cok uzun ne cok kısa:)
ben topıgın cooook eskılerındenım aslında fal manyaklıgımdan kurtulmustum ama gene basladım unutmusum fallarda zamanın pek tutmadıgını moral için mersi:)
agresifim kompleksliyim ama perdelerimi kaldırınca kedi gibi bi insanım hahahah
evet canım senın yorumunu okudum pekı eskı baktırdıgın fallar cıkmısmıydı sana klothoda ?bıde yanlıs hatırlamıyosam sen falsepeti melegi de begenıyodun dimi?
ayyyy hayırlı uğurlu olsuuuunn ne zaman evliliikkızlar yerii burasıı değil ama fikrinizi rica ediyorumm bildiğinizz güzel değişik bir davetiyee modeli varmıı ve sitee bana yardımcı olurmusunuzzz
daha var bacımm yaz sonu filann düşünüyozz daa sorunlarımız tam hallolmadı ben yinedee araştırimm sıkışmayımm istiyorumm darısı ve iyi kaynanalısı sana da olsunnayyyy hayırlı uğurlu olsuuuunn ne zaman evliliik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?