Binnaz Abla

hepimiz öyle ya, ama senin adına çok sevindim bacııııııııı ,en azından yol haritanda çizime yardım edecek 2 eleman cepte , DARISI BİZİM BAŞIMIZA ...., selena nın farklı hislerde olduğunu biliyorum, garip bi ağırlığı da var ama.. yani ona fal bakınca etkisinde kalıyorum.. amannnn ... Emineeeeeeeeeeeeeeeeeeğğğmmm çıksın bana da, saraylı da çıksın, Selena da çıksın, fama da çıksın, Nesibe de çıksın, Rezzan da çıksın, ester de çıksın, selin de çıksın..
sonra ben bu kadar yoğun baktıracağımı sanmam .. eğer bunlar olursa ayda bir hem hal hatır sorma hem ufak tefek şeyler için danışılabilir..

attım canım ama o bana cıkmıyıcak galıba ayın 12 sınde bı haber alıcaksın demıstı ama haber falan yok
amann bacım takmaa geleceği tam bilemezlerr zamana takılmaa gecikirr belki tutar inşallaah emine sana damı uzun baktıı bi bana kısa baktıysaa gerçi anistonda kısa baktıı demiştii derdi ne bizimlee

attım canım ama o bana cıkmıyıcak galıba ayın 12 sınde bı haber alıcaksın demıstı ama haber falan yok
tarihlere çok takılmayın..bakın burası dün güneşliydi.. güneşli olacaktı bugün de ama sabah uyandım her taraf kar, buz :), hiçbir olay tam dksında gerçöekleşmez, İETT otobüsleri bile geç geliyor 10 dk yarım saat.. moral düşürmeyin ama çok fazla dopinglemeyin de .. relax :)

bugün emineye baktırdım ben de ikinci kez akşama yazıcaktım da bu yazdığını okuyunca dayanamadım eminenin dediğine göre karşı taraf beni kediye benzetiyomuş ne kedisi ya 1.80 boyum var öyle kedi mi olur koptum okuyunca

aynenn bacımm iki falcım ceptee selena nesibe beni götürürr tutturuyorlarr o yüzden denemememeye çalışıyorumm başkasınıı gerçi ne kadar tutarımm sözümü bilmemm ne bekliyosann olsun bitanemm

kaplangillerdensin o vakit , o da kedigillerden ya, emineğğğğmm büyük kedi demeyi unutmuştur

amann bacım takmaa geleceği tam bilemezlerr zamana takılmaa gecikirr belki tutar inşallaah emine sana damı uzun baktıı bi bana kısa baktıysaa gerçi anistonda kısa baktıı demiştii derdi ne bizimlee
ortaydı bana ne cok uzun ne cok kısa:)
ben topıgın cooook eskılerındenım aslında fal manyaklıgımdan kurtulmustum ama gene basladım unutmusum fallarda zamanın pek tutmadıgını moral için mersi:)

evet canım senın yorumunu okudum pekı eskı baktırdıgın fallar cıkmısmıydı sana klothoda ?bıde yanlıs hatırlamıyosam sen falsepeti melegi de begenıyodun dimi?

ortaydı bana ne cok uzun ne cok kısa:)

ben topıgın cooook eskılerındenım aslında fal manyaklıgımdan kurtulmustum ama gene basladım unutmusum fallarda zamanın pek tutmadıgını moral için mersi:)
biliyorum canım topiğe üye olmadan , Tolin, Alcanzar,Misscherry,Perican,Urmiaa,Samuka KK11:) daha aklıma gelmeyen birkaç isim.. :)
ya ben de fal konusunda 1 yıllık sayılırım ama maşallah piyasada falcı bırakmamışım :))))))))), Ankaradakileri saymıyorum bile yüzyüze olanları

evet canım senın yorumunu okudum pekı eskı baktırdıgın fallar cıkmısmıydı sana klothoda ?bıde yanlıs hatırlamıyosam sen falsepeti melegi de begenıyodun dimi?

klotho bıraz genıs tarıhler verıyor yanı net degıl 6*7 ay gıbı meselaa dıyor dırek olayı soylemıyor yada soyle soyle olcak demıyor atartatart ında dedıgı cok dogru oyle vavv demıyorsun yanı..
ben bı kere baktırmıstım oncesınde onda kısılık analızlerı guzeldı hakkını yemıyım ama son falında bozmuss resmen falın bası aynı ayıp yanı :S sende cıkan ısımler varsa onları dene bence yenı ısımler denemek baya butceye zarar oluyor
ayrıca evet melek benım ıcın baya ozeldır onemlı seylerı bılmısır olumlu olumsuz hatta melekle aynı seylerı rezzan ablada demıstı ama o daha yuvarlak konusur melek nettır bıde o kadının bıcır bıcır konusması enerjısı hosuma gıdıyor ocakta gırıcem demıss ama net bısey yazmamıss ..z
tn para durumumdan dolayı bır daha baktırırmıyım bılmıyorum ayrıca onun dedıgı bırsey vardı subat ayınca gerceklesırse onu haber verıcem sıze ama ondan hiç ümitli degılım ıste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…