kuzumm bendede bişidee cok kötüü yanılmıştıı ama sonraa tutturduklarıı oldu anlamadımm kian ile ılgılı 2cümle vardı kı o da benım sorumun ıcınden cıkrılacak ıkı cumle. kalanın hepsi özetle dıger 2culenın dndürüp döndürüp uzaılması ve teekrarı ıle oluşan felaket cumlelerı idi canımsu atsam dıyorum ama bu kez de ılk tarotu ıle celısmemek için yine aynı seylerı söyler dıye korkuyorum acıkcası oyle bır faldı kı 1hafta bunalıma gırdım yaff
hee evlılık yok hatta yrılık, karsılıklı aldatma, ıhanet,enrıkakuzumm bendede bişidee cok kötüü yanılmıştıı ama sonraa tutturduklarıı oldu anlamadımm kievet selenaa çelişmezz eski falıylaa o yüzdenn yine beğenmeyebilirsinn
o nasıl fal yaa höt höt dedimiii aynenn böylee tamam pembe tabloo çizmesinn ama vur demiş öldürmüşş selanamdaa çıkmasın inşallah bacımmhee evlılık yok hatta yrılık, karsılıklı aldatma, ıhanet,enrıkavs dedıgı falı, çelişmemek adına yıne derse hıc kaldıramam valla su sıra
ay ne bıleyım canım toratta soyledıgı 10lafın 10u d felkettıkorktum galıba ama korkumun ustune gıdıp su mu atmalıyım yoksa ''amaaaaaan dıgerleri hep tam tersını soyledı'' deyıp sallamamalı mıyım bılemedım
şurda konuşulduktan sonra fiyatt arttıraan yenii falcılaraa uyuzumm gerçi o famaydıı eski falcı sayılırkızlaaar aylin fiyat mı arttırmıış? 15ti 20 yapmış galibaa
banadaa bandaa oyle demıstı aılemden bırını oldurmustu olum kartı var dıyee sonra benı evlı adamla yapmıstı sonra basıma kotu seyler gelıcektı bıde olmıycak bekleme dedıgı sey 1 hafta sonra olduhee evlılık yok hatta yrılık, karsılıklı aldatma, ıhanet,enrıkavs dedıgı falı, çelişmemek adına yıne derse hıc kaldıramam valla su sıra
Kızlar emineye fal atmıştım, gelmiş.
Kötü diyemem ama çok iyi de değildi. Daha çok karakter özelliklerine ve anlık düşüncelere değinen bir faldı. Konudan konuya atlayarak ve hiç paragraf kullanmadan yazmış. Anlaması baya zor oldu.
Falalem Nalan abla ile beraber falcılar aleminin çözümlemesi en zor falcılarındn biri oldu bence
inşallah tatlım yaa :) ha durumla anla alakalı bır seylerle beı şaşırtsaydı 2hafta olurdu bunalımımo nasıl fal yaa höt höt dedimiii aynenn böylee tamam pembe tabloo çizmesinn ama vur demiş öldürmüşş selanamdaa çıkmasın inşallah bacımm
takma bacımm selenaya geçinizz de gitsinn fala inanmaa falsızz kalmainşallah tatlım yaa :) ha durumla anla alakalı bır seylerle beı şaşırtsaydı 2hafta olurdu bunalımım
evet negtıf eektrik aldım ve atarken de huzursuz atmıstım kuzum :/ şımdılık kalsın o vakıtcanım oylee olabılır o kadının enerjısı banada oyle burda cıkan arkadaşarı duyunca eskı falına baktım hatta olumsuzluktan sılmstım ben falı maıl attım kendıme tekrar okudum ama tek kelımesı bıle cıkmamıss benı bı oldurmedıgı kalmıss sagolsun baya kotuydu sonra su falını merak ettım attım andaaa vee gecmıste oha dedırttı ama gelıcekle ılgılı tek bır kelımee etmedı soyle boylee olucak olabılır dıyee benımle olmadı yanı anlıycagın kartta tutmadıysa zorlama kuzum enerjımız tutmamıss dıyorum ben kı burda tarottundanda memnun olan arkdaşlar var bende 1 hafta sonra patlamıs kendsı falı sıldıgım ıcın vay beee dedım belkı banada cıkmıstır baktım tarıhınee kadar bende olmamıss yanı :S vee bana acayıp agırlık verıyor o kadın
bendedee daldan dalaa atlıyaydı daa az uzun bakaydııhehhh gecen gun o kadının adını hatırlayamadım ıste aynen onun gıbı bakıyor daldan dalaaa daldan dalaa
ohhh rahatladım sımdı :))))banadaa bandaa oyle demıstı aılemden bırını oldurmustu olum kartı var dıyee sonra benı evlı adamla yapmıstı sonra basıma kotu seyler gelıcektı bıde olmıycak bekleme dedıgı sey 1 hafta sonra oldu
ohhh rahatladım sımdı :))))
Hi aynen ya ama cok uzuluyorum bari olumlu bisey olsa arkdslarkuzumm sen fal atmaa kimseyeekimsee tutturamıyoo sana gçen dedim yaa bi arkadaşımdaa senin gibidii bi soluklann
bırak falıı malıı kuzumm yaaa burda durdukcaa baktırasınn gelirr dua et bolcaa allah yardımcın olsunnHi aynen ya ama cok uzuluyorum bari olumlu bisey olsa arkdslar(((
Ohhh yorunlari okudu tabiiikızlaaar aylin fiyat mı arttırmıış? 15ti 20 yapmış galibaa
Hayayim sizden kopamam valla :)))selena su fali rezzan kahve fali .. srada bnlar var ama ya artk cikmyo ztn .s.sbırak falıı malıı kuzumm yaaa burda durdukcaa baktırasınn gelirr dua et bolcaa allah yardımcın olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?