Binnaz Abla

kuzumm bendede bişidee cok kötüü yanılmıştıı ama sonraa tutturduklarıı oldu anlamadımm ki evet selenaa çelişmezz eski falıylaa o yüzdenn yine beğenmeyebilirsinn

kuzumm bendede bişidee cok kötüü yanılmıştıı ama sonraa tutturduklarıı oldu anlamadımm ki evet selenaa çelişmezz eski falıylaa o yüzdenn yine beğenmeyebilirsinn
hee evlılık yok hatta yrılık, karsılıklı aldatma, ıhanet,enrıka vs dedıgı falı, çelişmemek adına yıne derse hıc kaldıramam valla su sıra

Kızlar emineye fal atmıştım, gelmiş.

Kötü diyemem ama çok iyi de değildi. Daha çok karakter özelliklerine ve anlık düşüncelere değinen bir faldı. Konudan konuya atlayarak ve hiç paragraf kullanmadan yazmış. Anlaması baya zor oldu.
Falalem Nalan abla ile beraber falcılar aleminin çözümlemesi en zor falcılarındn biri oldu bence

hee evlılık yok hatta yrılık, karsılıklı aldatma, ıhanet,enrıka vs dedıgı falı, çelişmemek adına yıne derse hıc kaldıramam valla su sıra
o nasıl fal yaa höt höt dedimiii aynenn böylee tamam pembe tabloo çizmesinn ama vur demiş öldürmüşş selanamdaa çıkmasın inşallah bacımm

canım oylee olabılır o kadının enerjısı banada oyle burda cıkan arkadaşarı duyunca eskı falına baktım hatta olumsuzluktan sılmstım ben falı maıl attım kendıme tekrar okudum ama tek kelımesı bıle cıkmamıss benı bı oldurmedıgı kalmıss sagolsun baya kotuydu sonra su falını merak ettım attım andaaa vee gecmıste oha dedırttı ama gelıcekle ılgılı tek bır kelımee etmedı soyle boylee olucak olabılır dıyee benımle olmadı yanı anlıycagın kartta tutmadıysa zorlama kuzum enerjımız tutmamıss dıyorum ben kı burda tarottundanda memnun olan arkdaşlar var bende 1 hafta sonra patlamıs kendsı falı sıldıgım ıcın vay beee dedım belkı banada cıkmıstır baktım tarıhınee kadar bende olmamıss yanı :S vee bana acayıp agırlık verıyor o kadın

banadaa bandaa oyle demıstı aılemden bırını oldurmustu olum kartı var dıyee sonra benı evlı adamla yapmıstı sonra basıma kotu seyler gelıcektı bıde olmıycak bekleme dedıgı sey 1 hafta sonra oldu

hehhh gecen gun o kadının adını hatırlayamadım ıste aynen onun gıbı bakıyor daldan dalaaa daldan dalaa

evet negtıf eektrik aldım ve atarken de huzursuz atmıstım kuzum :/ şımdılık kalsın o vakıt bu ara yeterınce paranoyaya sardım zaten

hehhh gecen gun o kadının adını hatırlayamadım ıste aynen onun gıbı bakıyor daldan dalaaa daldan dalaa
bendedee daldan dalaa atlıyaydı daa az uzun bakaydıı nasıll içimee oturmuşşş ya fal atıp o falınıı da atıpp devamınıı getirr mi desemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…