Binnaz Abla

kızlar yerii burasıı değil ama fikrinizi rica ediyorumm bildiğinizz güzel değişik bir davetiyee modeli varmıı ve sitee bana yardımcı olurmusunuzzz

ınstagram hesabın varsa orda cok guzel organızasyon sırketlerı var arkdaşım sozlenıcek onun ıcın pasta,tepsi falan baktık davetıyede vardı sıparıs verdı adlarını hatırlamıyorum ama ıstersen adlarını ogrenırım senın ıcınde ..aramızdan bırısı gıdıyorr valla hayırlı olsunnn allah omur boyu mutluluk versın ınsallah

bendeki kaynanaayla olur inşallah bitanemm darısı başınızaa olsunn heran herşey olabiliyor vallaha o yüzdenn hayırlıyı diliyom

çok iyi olurrr bacımm bekliyom instagraam hesabuım yok ama ablamdann bakarımm

begendınızmı pekı degermı yanı?
ya baskada baktırıcak kımse yokkı yaaa ben bınnaz da fal baktırmam sevmıyorum o sıteyi
Tolincim en son ben tarot baktırdım. an ve analiz başarılıydı ama beni şaşırtmadı çünkü tüm fallarımda çıkanları ve benim de az çok tahmin ettiğim şeyleri yazdı. analiz ve an da iyi, elbette tercih senin

Kizlar mrb yaklasik 3 aydir baktirmadigim falci kalmadi diyebilirim sanal olsun telefonla olsun size icimi dokmek istedim eskiden fincan kapatmisligim yoktu simdiyse resmen bagimli oldum maddi manevi kayiplarimi soylememe gerek yok sanirim bugun ilk defa canimin yandigini hissediyorum bu derece iclerinden biri bile olumsuz konusmadi pardon nesibe disinda cok pisman olucak ama senin hayatina baskasi giricek dedi giren biri yok tabiki gerci marta kdr zaman soyledi ama ben bu kafayla birini sokabilicegimi dusunmuyorum zaten cok uzulmustum ilk baktirdgimda ama sonra dusununce anlik durumu bile aslinda bilememis benim yazdiklarimi gorseniz sizde olmaz derdiniz zaten kimseye icimi dokemedikce falcilara dokmusum icimi artik ne soylediklerini bile hatirlamiyorum beni bitek aylin soka sokmustu hic bilgi vermeme ragmen verdigi zamn cok uzun ve tabiki benim korkularim suan erk arkdsmla gorusuyoruz ama arkadas olarak farkindayim olurmu oyle sey diceksiniz ama onu tamamen kaybetmekten korkuma bunu bile kabullendim kendime o kadar cok kizginimki bunlari yazarken agliyorum neden kabullenemiyorum bilmiyorum acaba bu fal isine bulasmasaydim bu beklentim olurmuydu onuda bilmiyorum....

ahh bende aynılarını yaşadım bir yıl oldu fal bir çeşit mucadele sürekli kendinle mucadele böyle fal attıkça hiç bırakamıyoruz hayatı akışına ben uzun süre ara verdim sonra bir şeyler oldu hop yine döndüm tavsiyem uzak dur en azından bir süre hem kafanı dinle, kendini dinle başkalarını değil

seninle aynı durumdayım canım (tabi erkek arkadaşımla konuşma kısmı dışında. hatta başka bi kızla birlikte kendisi) fal baktırdıkça eskilere daha çok bağlanıyoruz önümüze bakamıyoruz ah bi geçmişi düşünmeyi bırakabilsek eskisinden daha da iyisi gelicek hayatımıza daha mutlu olucaz ama içki gibi kumar gibi bişey bu fal illeti

Biraz duruyorum sonra sanki birinden birsey duymam lazim piskolojisine giriyorum daha cok dibe batiyorum

Bazen bende diyorum baskasini bilsem hayatinda acaba unuturmuyum bana inat davraniyo sanki ama hayatinida yasiyo

Bazen bende diyorum baskasini bilsem hayatinda acaba unuturmuyum bana inat davraniyo sanki ama hayatinida yasiyo

başkasını bilsen de olmuyo nasıl bi umutsa artık ayrıldığımızdan beri ğeşimde hep birileri oldu hep ilgilenenler sevgili olmak isteyenler sevgili olmak için yalvaranlar hatta denemeyi kabul etmem için aylarca ikna etmeye çalışanlar.. ama yok istemiyorum ne kimse ilgilensin istiyorum ne birini görebiliyorum valla deliricem. takıntı mı sevgi mi bilmiyorum

Ben de aynıyım, terapiye de gittim ama hiç faydasını görmemişim.

Tamam diyorum bitti artik umursamiyorum sonra sil bastan yine ayni hayir kimse beni bi daha boyle sevemez bitebiliyo sevgi neden bunu anlamk istemiyorum bilmiyorum ahh kizlar ilk defa bugun bu kadar cok agladim hep dikdurmaya calisiyodum ama pes ettim sanirim

Ben de pes ettim artık, her şeyi kadere bıraktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…