ohaaa ciddi misin 80 tl ne yaaa amma uçmuş hee dediğin gibi hep biz uçuruyoruz sinir oldum şu an yakında bu fiyatlarla o da altına bi araba çekerAylin hem sert yazmis profil yazisini kahve 20 40 tl olan astrolojiyide 80 yapmiş bi daha ayline fal atmicam bu ne yaa biz sisiriyoruz bunlari
80 liraya astroloiji yerine, google da tüm sayfaları okuyup, ay ay burcuma göre ne olduğunu öğrenirim.. değişen hiçbir şey yok astroloji yorumlarında,yıldıznağmelerinde cartlarında curtlarında................Aylin hem sert yazmis profil yazisini kahve 20 40 tl olan astrolojiyide 80 yapmiş bi daha ayline fal atmicam bu ne yaa biz sisiriyoruz bunlari
neee 80 mi bu kadarda fazla birde hakikaten yazdıkları çok sert sanki bedava fal baktırıyoruzAylin hem sert yazmis profil yazisini kahve 20 40 tl olan astrolojiyide 80 yapmiş bi daha ayline fal atmicam bu ne yaa biz sisiriyoruz bunlari
bencede var onda bısey bana kotu bakıp burdakı herkese ıyı bakmasından dolayı supelenıyorum benaylin kesinlikle kadınlar kulübünün çok sıkı takipçisi. ben profilindeki üslubu çok sert diye yazıktan sonra değiştirmiş hemen profilindeki yazıyı
Hemen bakiyorumaylin kesinlikle kadınlar kulübünün çok sıkı takipçisi. ben profilindeki üslubu çok sert diye yazıktan sonra değiştirmiş hemen profilindeki yazıyı
Arkadaşlar bugün şoktayım biliyorsunuz burayı her gün takip ederim sizleri okumadan yatmam ama pek bir şey yapmam kimseyle paylaşmadan size yazıyorum bır çok kişiye fal baktırdım esin güven anda harika en son burdan okuduklarımda Aylin ve Emine ye baktırdım hatta ikisine de soru bile sormadım kendi kendime amma saçmalamış EMINE dedim yok aber Çubur yeme Göbek yapr yok balık sever ama bır ay içinde biriyle tanışacaksın dedi ve adam bugün bana açıldı şok oldum hatta başkası vardı aman hıç bır şey bilmed dedm kadının verdiği harfler s U. Adamın adında ş ve ü var şoktayım ama değerlendirme bile yapmadım bır daha atamam yapacak bir şey yok cok farklı düşünüyordum çok farklı oldu
Iyi Akşamlar size
Ya aynen ben sok oluyorum ya yorunlarinda attgm adimi sana soruyorum yaziyolar e senn yasamanin bir anlami varmi ya.s.s.s ayrica senbir baskani bu sekilde yonlendirerek nasil vebal alablysun .s.s iyiki dedgi seyleri yapmadim cnku bu benim hayatim..o kisyle ben cikiyordum ben yasiyordum disardan onu demek kolay ama gel gorki yasayan bilirNesibe kim oluyorda tavisye veriyor ya..o once kendi hayatini duzeltsin..kelin ilaci olsaymis..vermeyin su kadina su gazi..
Ahahahha cok guldum ya kadin iki hizmet birden veriyo hem aile doktoru hem aile falcisi.D.D.D esin guveni size soylemistim okdn anda ve gecmiste bir harika!falının çıkmasına sevinim, çıkan fal haberleri okuyunca içim açılıyor
yanlız Emine hanım sağlık uzmanı gibi, bana da asitli şeylerden uzak dur ve sigarayı bırakmalısın yazmıştı, gerçi sigara kullanmıyorum ama
herkesin kendi düşüncesii valla kuzumm ben her adımımıı ona göre atmamm ama benim nişanlımın kurduğuu cümleleri bile bana öncedenn söylüyo yaşıyorum yaşamamındaa anlamı var bazen insan cıkmazda oluyo malesefYa aynen ben sok oluyorum ya yorunlarinda attgm adimi sana soruyorum yaziyolar e senn yasamanin bir anlami varmi ya.s.s.s ayrica senbir baskani bu sekilde yonlendirerek nasil vebal alablysun .s.s iyiki dedgi seyleri yapmadim cnku bu benim hayatim..o kisyle ben cikiyordum ben yasiyordum disardan onu demek kolay ama gel gorki yasayan bilir
Gerçekten burada uye olmadan bile takip eden insanlar ve biz ucuruyoruz fiyatlari sonra gelsin arabalarbermuda, post: 38830626, member: 439663"]ohaaa ciddi misin 80 tl ne yaaa amma uçmuş hee dediğin gibi hep biz uçuruyoruz sinir oldum şu an yakında bu fiyatlarla o da altına bi araba çeker
ben kendimee konu açtımm kuzumm her gün yazıcaam çünkü kendi falcılarımm dışında okuduğumaa atmaya başladımm böyle böyle batıyozz azaltabildiğimm kadar sizlerde okursunuzz kuzumm belki morel olurIyi demek emoş ba
canim bende oyle olmuyor iste,ya hep ya hic..kestimmi tamamen kesiyorum,baktirinca da cok baktiriyorum..ne guzel 6 sene baktirmamistim bir defa
Aylin in kim olduğunu bulcam, az kaldı.......... yani benim onda bu kadar isabetli bu kadar uzun bir kahve yorumu almam imkansıza yakın bir şeydi.... çok imkansız bilinmesi zor şeyler söylemişti.. bi de 20 yıldır bakıyorum yazmış mantıklı düşündüğünde Aylin Bir selena gibi orta yaşlı durmuyor yani resimden değil anlamak zor değil yzım tarzından vs.. ee en fazla 30 desek 10 yaşında mı başlamış oluyor fal bakımına?????????? 20 yıl ne demek yaa.... o eski baktırdığımız bir falcı!bencede var onda bısey bana kotu bakıp burdakı herkese ıyı bakmasından dolayı supelenıyorum ben
ona fama diyenler vardıı kuzumm yine bi olayy ya dalga gecmeyin su insanlarlaa yaa kırkayaklar bir adın olsun gir bakk allasenAylin in kim olduğunu bulcam, az kaldı.......... yani benim onda bu kadar isabetli bu kadar uzun bir kahve yorumu almam imkansıza yakın bir şeydi.... çok imkansız bilinmesi zor şeyler söylemişti.. bi de 20 yıldır bakıyorum yazmış mantıklı düşündüğünde Aylin Bir selena gibi orta yaşlı durmuyor yani resimden değil anlamak zor değil yzım tarzından vs.. ee en fazla 30 desek 10 yaşında mı başlamış oluyor fal bakımına?????????? 20 yıl ne demek yaa.... o eski baktırdığımız bir falcı!
nitekim Bir yolun var da tellwe gibi uzun soluklu bir site olmasa da var bayağıdır.. biz yeni keşfettik.. eeee telwdeki olayların cereyanından sonra Aylin çok yeni bir falcı değil miydi orda yani aynı zamanlara tekabül ediyor...
bulcam satır aralarını okuyup kıyaslıyorum şimdi fallarımın.. başka işim gücüm yok mu .. elbette var ama inat ettim.. 20 ler 80 ler o kadar da uzun boylu değil!
Nesibe bana da sırf tavsiye vermişti falda.. İşte böyle şöyle yap.. Ben tavsiye almak için para dökmüyorum ki aklım fikrim var şükür.. Gerçekten nesibeyi neden bu kadar beğeniyorlar hala anlamadım gittiYa aynen ben sok oluyorum ya yorunlarinda attgm adimi sana soruyorum yaziyolar e senn yasamanin bir anlami varmi ya.s.s.s ayrica senbir baskani bu sekilde yonlendirerek nasil vebal alablysun .s.s iyiki dedgi seyleri yapmadim cnku bu benim hayatim..o kisyle ben cikiyordum ben yasiyordum disardan onu demek kolay ama gel gorki yasayan bilir
bende famanın falla kıyaslıcamm yazarımona fama diyenler vardıı kuzumm yine bi olayy ya dalga gecmeyin su insanlarlaa yaa kırkayaklar bir adın olsun gir bakk allasen
Ya kzilar size birsey dicem ama reklam olarak almayin ki zaten olamazda..cunku buyuk dedem vefat etti.. benm buyuk dedem yani dedemin babasi elazigda cok buyuk hocaydi el yazmasi cilt cilt kitabi vardir ama osmanlica oldgndan biz henuzz cozemedik insallah buyaz kursuna gidip okucam o kitaplari ugrasicam..benm buyuk dedem iste yildiznamede zirvedeymis dedeme anneme dayilarima herbirine dertlerine ozel muska yazip koymus kenara su yasiniza geldignzde okuyacaksiniz bunlari demis dedemede yildzname bakmis sen 90yasina kdr yasican demis kendisi suan 80lerinde .. allah uzun versin tabi hatta ananem diyorduki ben gelin geldigimde koyde birinin mali calindi kimse sucu ustune almadi babama geldiler o birsey okudu okudukca kuran donmeye basladi ben cok korkup odadan ciktim snra kendide cikti suranin altinda gomulu dye yer verdi ordan cikardilar..neler neler eser diyor ama onlar eskidenmis iste..brde byk dedem hickimseden ne hediye ne para almazmis...dusunsenze simdi hayatta olsaydi ve bu falcilar gbi davransaydi biz heralde dogu anadoluyu satin alirdik80 liraya astroloiji yerine, google da tüm sayfaları okuyup, ay ay burcuma göre ne olduğunu öğrenirim.. değişen hiçbir şey yok astroloji yorumlarında,yıldıznağmelerinde cartlarında curtlarında................
valla beğeneni çokk bana sırf tavsiye vermedii kuzumm benimde aklım fikrim varr ama bazen çıkmazda kalıyorum herkesinn derdii kendinee gerçektenNesibe bana da sırf tavsiye vermişti falda.. İşte böyle şöyle yap.. Ben tavsiye almak için para dökmüyorum ki aklım fikrim var şükür.. Gerçekten nesibeyi neden bu kadar beğeniyorlar hala anlamadım gitti
Ben Fama ya benzetmiştim.. İkisinin falını karşılaştırdım.. Yazım tarzları aynıydı devrik cümleler falanAylin in kim olduğunu bulcam, az kaldı.......... yani benim onda bu kadar isabetli bu kadar uzun bir kahve yorumu almam imkansıza yakın bir şeydi.... çok imkansız bilinmesi zor şeyler söylemişti.. bi de 20 yıldır bakıyorum yazmış mantıklı düşündüğünde Aylin Bir selena gibi orta yaşlı durmuyor yani resimden değil anlamak zor değil yzım tarzından vs.. ee en fazla 30 desek 10 yaşında mı başlamış oluyor fal bakımına?????????? 20 yıl ne demek yaa.... o eski baktırdığımız bir falcı!
nitekim Bir yolun var da tellwe gibi uzun soluklu bir site olmasa da var bayağıdır.. biz yeni keşfettik.. eeee telwdeki olayların cereyanından sonra Aylin çok yeni bir falcı değil miydi orda yani aynı zamanlara tekabül ediyor...
bulcam satır aralarını okuyup kıyaslıyorum şimdi fallarımın.. başka işim gücüm yok mu .. elbette var ama inat ettim.. 20 ler 80 ler o kadar da uzun boylu değil!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?