falllll baktırmaaaaaaaa hanfendıı bgn sen kasındın ıkı tanee kahvee falıylaaaaduaa et bol bol bıtanem bıraz ara vermemızz sart oldu ıste selenandada bende oylee oldu ve acayıp bı sekılde nefes alamadım resmen cok kotu bısey :S
ne reklamıı kuzumm reklamıı anlıyozz artıkYa kzilar size birsey dicem ama reklam olarak almayin ki zaten olamazda..cunku buyuk dedem vefat etti.. benm buyuk dedem yani dedemin babasi elazigda cok buyuk hocaydi el yazmasi cilt cilt kitabi vardir ama osmanlica oldgndan biz henuzz cozemedik insallah buyaz kursuna gidip okucam o kitaplari ugrasicam..benm buyuk dedem iste yildiznamede zirvedeymis dedeme anneme dayilarima herbirine dertlerine ozel muska yazip koymus kenara su yasiniza geldignzde okuyacaksiniz bunlari demis dedemede yildzname bakmis sen 90yasina kdr yasican demis kendisi suan 80lerinde .. allah uzun versin tabi hatta ananem diyorduki ben gelin geldigimde koyde birinin mali calindi kimse sucu ustune almadi babama geldiler o birsey okudu okudukca kuran donmeye basladi ben cok korkup odadan ciktim snra kendide cikti suranin altinda gomulu dye yer verdi ordan cikardilar..neler neler eser diyor ama onlar eskidenmis iste..brde byk dedem hickimseden ne hediye ne para almazmis...dusunsenze simdi hayatta olsaydi ve bu falcilar gbi davransaydi biz heralde dogu anadoluyu satin alirdik
aynen onu demek istedim , yıldıznağme, su falı ve bilmediğğimiz birkaç vefk falan .. ciddi ciddi ilim gerektiren dallar.. yani ehil kişiler tarafından yapılmalı ki inanırım.. ben senin yazdıklarına.. şimdi bakıyosun yeni falcı hortlamışş yıldıznağme açmış 5 tl 7 tl , yahut ,50 tl olanlar yahuu bi gidin ,bi bitin.. falcılar konusunda tahammülümün bitme eşiğine gelmişim, farkındayım..Ya kzilar size birsey dicem ama reklam olarak almayin ki zaten olamazda..cunku buyuk dedem vefat etti.. benm buyuk dedem yani dedemin babasi elazigda cok buyuk hocaydi el yazmasi cilt cilt kitabi vardir ama osmanlica oldgndan biz henuzz cozemedik insallah buyaz kursuna gidip okucam o kitaplari ugrasicam..benm buyuk dedem iste yildiznamede zirvedeymis dedeme anneme dayilarima herbirine dertlerine ozel muska yazip koymus kenara su yasiniza geldignzde okuyacaksiniz bunlari demis dedemede yildzname bakmis sen 90yasina kdr yasican demis kendisi suan 80lerinde .. allah uzun versin tabi hatta ananem diyorduki ben gelin geldigimde koyde birinin mali calindi kimse sucu ustune almadi babama geldiler o birsey okudu okudukca kuran donmeye basladi ben cok korkup odadan ciktim snra kendide cikti suranin altinda gomulu dye yer verdi ordan cikardilar..neler neler eser diyor ama onlar eskidenmis iste..brde byk dedem hickimseden ne hediye ne para almazmis...dusunsenze simdi hayatta olsaydi ve bu falcilar gbi davransaydi biz heralde dogu anadoluyu satin alirdik
Tabi orası öyle canım enerji işi. Emine yi bende beğenenlerdenim.. Bana çıkmıştı dediği :)valla beğeneni çokk bana sırf tavsiye vermedii kuzumm benimde aklım fikrim varr ama bazen çıkmazda kalıyorum herkesinn derdii kendinee gerçektenişime yaramasa dinlemezdimm enerji gerçektenn ben emineyii hiç beğenmedimm ama beğeneni cokk güzel fallarımızz cıksın inşallahh
benim konumaa gelsene kuzummm destek olalım birbirimizeeaynen onu demek istedim , yıldıznağme, su falı ve bilmediğğimiz birkaç vefk falan .. ciddi ciddi ilim gerektiren dallar.. yani ehil kişiler tarafından yapılmalı ki inanırım.. ben senin yazdıklarına.. şimdi bakıyosun yeni falcı hortlamışş yıldıznağme açmış 5 tl 7 tl , yahut ,50 tl olanlar yahuu bi gidin ,bi bitin.. falcılar konusunda tahammülümün bitme eşiğine gelmişim, farkındayım..
yafff ben fama mama bılmemBen Fama ya benzetmiştim.. İkisinin falını karşılaştırdım.. Yazım tarzları aynıydı devrik cümleler falan
henüz değil zezi , şu vadeleri bi dolsun, hepsini topa tutcam ama henüz değil.. daha bakılacak birkaç falcım daha varrrrrbenim konumaa gelsene kuzummm destek olalım birbirimizee
bana baktığı fall 3 cümlee iadee diye kavga edip duruyorummm demek istediğimm bu ben akıl alırım danışırımm buda benim isteğim akılsızz olmuyorumm onu anlamıyorumm işime yarıyokii veriyorumm parasınıı eminenin bende falı resmen rezalett unutmadan bidaa iade yazıcammTabi orası öyle canım enerji işi. Emine yi bende beğenenlerdenim.. Bana çıkmıştı dediği :)
kızzz azaltmakk için barii gelhenüz değil zezi , şu vadeleri bi dolsun, hepsini topa tutcam ama henüz değil.. daha bakılacak birkaç falcım daha varrrrr
Valla ben de anlamıyorum... hayır ben gibi herkes burada adını duyarak baktırmıştır. Benim falda daha beni bile tutturamadı o derece kötü bi faldı. Hani desem ki yaaa enerjiymiş zart mış zurt muş sonuçta kadın millete tutturuyo, ama gel gör ki 100 kişi baktırıyosa belki 3 kişi alakasız da olsa küçük bişey ya yaşıyo ya yaşamıyo. yani geriye 100 kişiden 97'si lanetli sanırım :))) üstelik çoğunda daha an da patlıyo :)))Nesibe kim oluyorda tavisye veriyor ya..o once kendi hayatini duzeltsin..kelin ilaci olsaymis..vermeyin su kadina su gazi..
Meryeme baktırmadım. Ama Aylini bende çok beğenmiştim tarotu gerçekten iyi bakıyor.. Kahvede kötü anladığım kadarıyla.. Bana haziran ayını verdi aylin o Yüzden beklemedeyim faliyla ilgili. Ama Fama bu şekilde kesin bir tarih vermemiştiyafff ben fama mama bılmemki 2ay olmadı bunlara dadanalı.1senedir bınnazı bılırdım bır tek. ama aylın bende de cok iyıydı. tek soru işaretım: meryein falı ile aynı bırkac yorum cumlesi...
Baktim şimdiya kızlaar bugün siz dün gece çaycı hüseyin gibi emineeğğğ diye bağırınca emineye fal attım. daha önce bi kere daha atmıştım kısacık ve saçma bi faldı ama siz öyle övnce dayanamadım attım valla. neyse bugünkü falımı beğendim anda ve geçmişte isabetliydi gelecekle ilgili de iyi konuşmuşşuna da değinmeden edemicem. aylin 15 olan falını 20 lira yapmış ve profilinde yazanları değiştirmiş sert bi üsluptu beğenmedim bu tavrını ben mi yanlış anladım acaba sanki azarlar gibi bi tavrı vardı profilinde yazdıklarına bi bakın isterseniz. ben fal attıktan sonra değiştirmiş bunları ayrıca. fal attım kahve ayline bu ikinci atışım ona ilk falını çok beğenmiştim çok isabetliydi ve daha tatlı bi dille yazmıştı bu seferki falını hem beğenmedim hem de daha sert bi dil yazmıştı sanki. bi de size de oluyo mu bilmiyorum arada bi ama mesela bu aylinin falından sonra üstüme acayip bi ağırlık çöktü napsam da kurtulsam şu ağırlıktan?
O kadar kötü bir falsa iade etmesi gerekiyor. Ayıp ediyor emine hanımda. Beğenen zaten beğeniyor yani.. Üç dört cümle falmı olurmuşbana baktığı fall 3 cümlee iadee diye kavga edip duruyorummm demek istediğimm bu ben akıl alırım danışırımm buda benim isteğim akılsızz olmuyorumm onu anlamıyorumm işime yarıyokii veriyorumm parasınıı eminenin bende falı resmen rezalett unutmadan bidaa iade yazıcammyada falımaa bidaa baksınn
site iade olmazz dedii vaktinde yorumlanmışş ya bi kelime sayısı cümle sayısı falan olsaa neyse kendi salaklığımm suçlamıyorumm kimseyiiO kadar kötü bir falsa iade etmesi gerekiyor. Ayıp ediyor emine hanımda. Beğenen zaten beğeniyor yani.. Üç dört cümle falmı olurmuş
Aylin e ilk kim baktırdı bilen hatırlayan var mı? yani şunun için soruyorum... onu biz nasıl keşfedik hehem hemen hepimiz baktırdık? belki ordan zamanlamayla çıkan bişeyler_?Aylin in kim olduğunu bulcam, az kaldı.......... yani benim onda bu kadar isabetli bu kadar uzun bir kahve yorumu almam imkansıza yakın bir şeydi.... çok imkansız bilinmesi zor şeyler söylemişti.. bi de 20 yıldır bakıyorum yazmış mantıklı düşündüğünde Aylin Bir selena gibi orta yaşlı durmuyor yani resimden değil anlamak zor değil yzım tarzından vs.. ee en fazla 30 desek 10 yaşında mı başlamış oluyor fal bakımına?????????? 20 yıl ne demek yaa.... o eski baktırdığımız bir falcı!
nitekim Bir yolun var da tellwe gibi uzun soluklu bir site olmasa da var bayağıdır.. biz yeni keşfettik.. eeee telwdeki olayların cereyanından sonra Aylin çok yeni bir falcı değil miydi orda yani aynı zamanlara tekabül ediyor...
bulcam satır aralarını okuyup kıyaslıyorum şimdi fallarımın.. başka işim gücüm yok mu .. elbette var ama inat ettim.. 20 ler 80 ler o kadar da uzun boylu değil!
Ahahahha cok guldum ya kadin iki hizmet birden veriyo hem aile doktoru hem aile falcisi.D.D.D esin guveni size soylemistim okdn anda ve gecmiste bir harika!
hahahaha biziii gezdirecekk aylinnBaktim şimdikahve falı baktıran biri yorumu döşemiş feci şekilde ayrıca astroloji 80 tl ne yau? astral seyahate mi çıkarıyo bizi? bu nedir Allah aşkına
ben ılk kahve atmıstım ayline ve cok begendıgımden bır de tarot attım :) ikisi de çok ıyıydi bende. ama her hafta bır zmn da yapılmaz yani!!!Meryeme baktırmadım. Ama Aylini bende çok beğenmiştim tarotu gerçekten iyi bakıyor.. Kahvede kötü anladığım kadarıyla.. Bana haziran ayını verdi aylin o Yüzden beklemedeyim faliyla ilgili. Ama Fama bu şekilde kesin bir tarih vermemişti
aylinnn ilk cıktığındaa bu kirpi kudurduu mu yanlışş mı hatırlıyorumm yine döşemiştii bizee yanlış hatırlıyoo olabilirimm ablam face şifresinii değiştirmişş girip bakamadımm kuzumm ama bir kaç kişi fama demiştiiAylin e ilk kim baktırdı bilen hatırlayan var mı? yani şunun için soruyorum... onu biz nasıl keşfedik hehem hemen hepimiz baktırdık? belki ordan zamanlamayla çıkan bişeyler_?
Kahve baktıranın yorumunu okudun muhahahaha biziii gezdirecekk aylinnistediğii fiyatıı koysunn ya gidip tarott kahvee bakann birine astrolojii yorumlatmamm tee ne zamann bunda eminn oldumm astrolog ayrıı falcı ayrıı hepsinii yapanaa güvenmiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?