Binnaz Abla

Ya bu olay bu şekilde etkiler mi hakikaten, ben 1 haftadır resmen gece boyu tur atıyorum yatakta sağa dön sola dön,huzursuz uyuyorum yani

ne reklamıı kuzumm reklamıı anlıyozz artık büyük adammışş gerçektenn muskayıı bende nazar için takıyorumm şansımm gibi olduu inanırım yanii

aynen onu demek istedim , yıldıznağme, su falı ve bilmediğğimiz birkaç vefk falan .. ciddi ciddi ilim gerektiren dallar.. yani ehil kişiler tarafından yapılmalı ki inanırım.. ben senin yazdıklarına.. şimdi bakıyosun yeni falcı hortlamışş yıldıznağme açmış 5 tl 7 tl , yahut ,50 tl olanlar yahuu bi gidin ,bi bitin.. falcılar konusunda tahammülümün bitme eşiğine gelmişim, farkındayım..

Tabi orası öyle canım enerji işi. Emine yi bende beğenenlerdenim.. Bana çıkmıştı dediği :)

benim konumaa gelsene kuzummm destek olalım birbirimizee

Ben Fama ya benzetmiştim.. İkisinin falını karşılaştırdım.. Yazım tarzları aynıydı devrik cümleler falan
yafff ben fama mama bılmem ki 2ay olmadı bunlara dadanalı.1senedir bınnazı bılırdım bır tek. ama aylın bende de cok iyıydı. tek soru işaretım: meryein falı ile aynı bırkac yorum cumlesi...

Tabi orası öyle canım enerji işi. Emine yi bende beğenenlerdenim.. Bana çıkmıştı dediği :)
bana baktığı fall 3 cümlee iadee diye kavga edip duruyorummm demek istediğimm bu ben akıl alırım danışırımm buda benim isteğim akılsızz olmuyorumm onu anlamıyorumm işime yarıyokii veriyorumm parasınıı eminenin bende falı resmen rezalett unutmadan bidaa iade yazıcamm yada falımaa bidaa baksınn

Nesibe kim oluyorda tavisye veriyor ya..o once kendi hayatini duzeltsin..kelin ilaci olsaymis..vermeyin su kadina su gazi..
Valla ben de anlamıyorum... hayır ben gibi herkes burada adını duyarak baktırmıştır. Benim falda daha beni bile tutturamadı o derece kötü bi faldı. Hani desem ki yaaa enerjiymiş zart mış zurt muş sonuçta kadın millete tutturuyo, ama gel gör ki 100 kişi baktırıyosa belki 3 kişi alakasız da olsa küçük bişey ya yaşıyo ya yaşamıyo. yani geriye 100 kişiden 97'si lanetli sanırım :))) üstelik çoğunda daha an da patlıyo :)))

yafff ben fama mama bılmem ki 2ay olmadı bunlara dadanalı.1senedir bınnazı bılırdım bır tek. ama aylın bende de cok iyıydı. tek soru işaretım: meryein falı ile aynı bırkac yorum cumlesi...
Meryeme baktırmadım. Ama Aylini bende çok beğenmiştim tarotu gerçekten iyi bakıyor.. Kahvede kötü anladığım kadarıyla.. Bana haziran ayını verdi aylin o Yüzden beklemedeyim faliyla ilgili. Ama Fama bu şekilde kesin bir tarih vermemişti

Baktim şimdi kahve falı baktıran biri yorumu döşemiş feci şekilde ayrıca astroloji 80 tl ne yau? astral seyahate mi çıkarıyo bizi? bu nedir Allah aşkına

O kadar kötü bir falsa iade etmesi gerekiyor. Ayıp ediyor emine hanımda. Beğenen zaten beğeniyor yani.. Üç dört cümle falmı olurmuş

O kadar kötü bir falsa iade etmesi gerekiyor. Ayıp ediyor emine hanımda. Beğenen zaten beğeniyor yani.. Üç dört cümle falmı olurmuş
site iade olmazz dedii vaktinde yorumlanmışş ya bi kelime sayısı cümle sayısı falan olsaa neyse kendi salaklığımm suçlamıyorumm kimseyii

Aylin e ilk kim baktırdı bilen hatırlayan var mı? yani şunun için soruyorum... onu biz nasıl keşfedik hehem hemen hepimiz baktırdık? belki ordan zamanlamayla çıkan bişeyler_?

ya em
Ahahahha cok guldum ya kadin iki hizmet birden veriyo hem aile doktoru hem aile falcisi.D.D.D esin guveni size soylemistim okdn anda ve gecmiste bir harika!

ahhaaa aynen bana da sigara içiyorsun dedi ex-sevdiceğimede alkol kullanıyor dedi yok artık iyi sallıyor ikimizde ağzımıza sürmeyiz

Baktim şimdi kahve falı baktıran biri yorumu döşemiş feci şekilde ayrıca astroloji 80 tl ne yau? astral seyahate mi çıkarıyo bizi? bu nedir Allah aşkına
hahahaha biziii gezdirecekk aylinn istediğii fiyatıı koysunn ya gidip tarott kahvee bakann birine astrolojii yorumlatmamm tee ne zamann bunda eminn oldumm astrolog ayrıı falcı ayrıı hepsinii yapanaa güvenmiyorumm

ben ılk kahve atmıstım ayline ve cok begendıgımden bır de tarot attım :) ikisi de çok ıyıydi bende. ama her hafta bır zmn da yapılmaz yani!!!

Aylin e ilk kim baktırdı bilen hatırlayan var mı? yani şunun için soruyorum... onu biz nasıl keşfedik hehem hemen hepimiz baktırdık? belki ordan zamanlamayla çıkan bişeyler_?
aylinnn ilk cıktığındaa bu kirpi kudurduu mu yanlışş mı hatırlıyorumm yine döşemiştii bizee yanlış hatırlıyoo olabilirimm ablam face şifresinii değiştirmişş girip bakamadımm kuzumm ama bir kaç kişi fama demiştii

hahahaha biziii gezdirecekk aylinn istediğii fiyatıı koysunn ya gidip tarott kahvee bakann birine astrolojii yorumlatmamm tee ne zamann bunda eminn oldumm astrolog ayrıı falcı ayrıı hepsinii yapanaa güvenmiyorumm
Kahve baktıranın yorumunu okudun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…