Binnaz Abla

Ben de anlatmamanın daha iyi olacağı kanısındayım.Yalnız erkek arkadaşından ayrı mısın normalde? Yoksa gelecegimiz nasıl olur diye miydi sorun?

nesibeye de güvenmeli miyim bilmiyorum açelyayı deneyeyim bari.

Nesibenin bana dedikleri çok doğru şeylerdi, hatta bi konuyla ilgili bir şey dedi ki ben dinlerken" kesin böyle bir şey var " dedim çünkü 10 falcıdan 8i aynı şeyi söyledi ki sorumun dışında bir şey..... Gelecekle ilgili bana 7 ay zaman verdi ama ben söylediği tavsiyeye uymayacağım uymayı düşündüm ama vazgeçtim sonuçta olacağı varsa olur
Daha çok enerji işi yani söyledikleri sana uyuyorsa tutarlıysa olacağına inan hem kuantum fiziği diye bir şey var neye inanıyorsan onu çağrırsın

ada takip mi ediyor yani:S anlamadım.

Yok canım takip değil.. Daha önce paylaşmıştım burda o yüzden artık herkes biliyor diye kısa kestim, kaçıranlar olabileceği ihtimalini atlamışım kusura bakma :)

Bu vesileyle tekrar yazmış olayım:

Twitter'da Fal sepeti sitesinin kader kartı hesabı var. Tam adı: Fal sepeti kader kartı. Burada Fal sepetindeki yorumculardan bazı isimler dönüşümlü olarak PAZARTESİ, ÇARŞAMBA ve CUMA günleri sordugunuz bir soruya tek kart seçerek cevap veriyorlar.. Ben onları orda denedim :)

Binnaz'daki Çağan'a baktıranınız var mı? Tarot baktıracağım tarotta online olan 9 kişiye baktırdım farklı biri istiyorum bir türlü karar veremedim yahu :26:

tamam canım anladım:) ee kimi öneriyorsun o zaman

Binnaz'daki Çağan'a baktıranınız var mı? Tarot baktıracağım tarotta online olan 9 kişiye baktırdım farklı biri istiyorum bir türlü karar veremedim yahu :26:

Beeenn :)) Çağan 2 kere baktırdıklarımdan biri, yani memnun kaldım.. İki falında da verdiği zaman konusunda da tutarlıydı. Tavsiye ediyorum yani :) fal işi enerji işi, dilerim sen de memnun kalırsın benim kadar..

O zaman gönderiyorumm Bu sefer soru kısmına destan yazmayacağım kısa ve öz olacak bakalım neler bilecekkk

Walla utanıyorum artık ama yine "beeeennn" diyeceğim sorunun cevabına :)) bizim enerjimiz tutmadı onunla.. Tutarlı değildi bende.. Ama karar senin tabi etkilemek istemem..

ne güzel işte bilinçlisin bilgin var falcılar konusunda
kararımı verdim Çağan'a göndereceğim :)

Karar vermiştim şimdi yine kararsızlaştım off Gizem mi Çağan mı diyorum ki Gizem'e göndemeyi hiç düşünmemiştim hiç dikkatimi çekmemişti nerden düştün aklıma Gizemm

tamam canım anladım:) ee kimi öneriyorsun o zaman

Fal sepeti için soruyosan, tabi ki kıymetlim, canımın içi NESİBEM :) sonra 2 kere baktırdığım, çok memnun kaldığım, zaman dahil her söylediği tutarlı olan, bıcır bıcır dünya tatlısı MELEK :)

Yağmurun bana verdiği zaman salı günü bitiyor, herhangi bir gelişme olabilecek gibi durmuyor ama.. Bunu da söylemiş olayım hazır yeri gelmişken..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…