Adayi twitter da denedim ve dedim ki: "iyi ki para verip fal baktirmamisim" karar sizin.. Ayni sey zeus ve sezen icin de gecerli..yok sadece nesibeye baktırdım ama ada nasıl acaba
Kizlar ben dun gece yattim istihareye fikir veren arkadaslara cok tesekkur ederim ben 2 rekat harici namaz kildim dua ettim niyetim icin 500 salavat 145te ya muheymin okuyup yattim. Sabaha karsi gozlerimi actim hic bisey gormedigimi farkedip tekrar uyudum ve bu sefer ruya gordum. Psikolojik olarak hic kotu bi ruyayi kaldiramayacagim icin rabbime bana hayirli secenegi goster diye dua ettim. Yani erkek arkadasimla iliskimde hangi karari verirsem mutlu olurum dedim rabbim sag olsun bana harika bi ruya gosterdi erkek arkadasimdan ayrilmistim ama huzurlu ve cook mutluydum.ama garip okan erkek arkadasim tek tek parmaklarimi hatta tirnaklarii opuyodu ve cok etkilendim bj durumdan ne demek acaba kizlar bilen var mi? 7 gece devam edicem hep ayni seyi gorursem bi daha kimse beni o cocukla bir araya getiremez.
Adayi twitter da denedim ve dedim ki: "iyi ki para verip fal baktirmamisim" karar sizin.. Ayni sey zeus ve sezen icin de gecerli..
Ben de anlatmamanın daha iyi olacağı kanısındayım.Yalnız erkek arkadaşından ayrı mısın normalde? Yoksa gelecegimiz nasıl olur diye miydi sorun?
ada takip mi ediyor yani:S anlamadım.
nesibeye de güvenmeli miyim bilmiyorumaçelyayı deneyeyim bari.
ada takip mi ediyor yani:S anlamadım.
Yok canım takip değil.. Daha önce paylaşmıştım burda o yüzden artık herkes biliyor diye kısa kestim, kaçıranlar olabileceği ihtimalini atlamışım kusura bakma :)
Bu vesileyle tekrar yazmış olayım:
Twitter'da Fal sepeti sitesinin kader kartı hesabı var. Tam adı: Fal sepeti kader kartı. Burada Fal sepetindeki yorumculardan bazı isimler dönüşümlü olarak PAZARTESİ, ÇARŞAMBA ve CUMA günleri sordugunuz bir soruya tek kart seçerek cevap veriyorlar.. Ben onları orda denedim :)
Binnaz'daki Çağan'a baktıranınız var mı? Tarot baktıracağım tarotta online olan 9 kişiye baktırdım farklı biri istiyorum bir türlü karar veremedim yahu :26:
Benna'ya baktıranınız var mı pekigeldiğinde baya bi meşgul oluyor da acaba iyi mi
Beeenn :)) Çağan 2 kere baktırdıklarımdan biri, yani memnun kaldım.. İki falında da verdiği zaman konusunda da tutarlıydı. Tavsiye ediyorum yani :) fal işi enerji işi, dilerim sen de memnun kalırsın benim kadar..
Walla utanıyorum artık ama yine "beeeennn" diyeceğim sorunun cevabına :)) bizim enerjimiz tutmadı onunla.. Tutarlı değildi bende.. Ama karar senin tabi etkilemek istemem..
tamam canım anladım:) ee kimi öneriyorsun o zaman
Karar vermiştim şimdi yine kararsızlaştım off Gizem mi Çağan mı diyorum ki Gizem'e göndemeyi hiç düşünmemiştim hiç dikkatimi çekmemişti nerden düştün aklıma Gizemm
Tabi ki de ÇAĞAANNN.. Gizem'in bana verdiği tarihlerin hiçbiri çıkmadı..
Gönderdim giitti!!!!
Hadi hayırlı olsun :)) sonuçtan bizi de haberdar etmeyi unutma ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?