Benna'ya baktıranınız var mı pekigeldiğinde baya bi meşgul oluyor da acaba iyi mi
ben baktirdim begenmedim kart okuyor miy miy
Bende meral saydama katina gönderdim bekliyorum
Bizimlede paylas bakim seklini canim..
Meral'e baktırmayı düşünüyosan şahsen tavsiye etmem
Baya oldu kahve baktirmistim hic bir sey bilemedi ama katinada cok ovuldu ondan merak ettim.Ben tarot katina cok inanmiyorumda..
telwede kahinvanga çok övlmüş bnde ona göndercemm bugün
Ben ona gonderdim canim cok ozenli gonderir gondermez bana mesaj atti kucuk bi isim var halleder halletmez bakicam diye ve cok ozenliydi soyledikleridr tutarliydi ten sorun yazili olmasi
Coktan gönderdim merak iste bakalim ne soylicek
Yorum gelince burda paylasirim
Kendimi cok mutsuz hissediyorumoysa böyle olmamaliydi off
Kızlar herkese tekrar merhaba,
konu tekrar açılmasın diye söylemek istemedim burdan ama söylemeden de gönlüm rahat etmedi.. Geçenlerde yaşadığım olayı biliyosunuz..
Dün oldukça uzun bir mail aldım BİNNAZ ABLA yönetimden.. Zaten çok güzevim vardı oraya biliyosunuz, artık çok daha fazla güveniyorum oraya.. Müşterisine bu kadar değer veren başka bir site olamaz ben size o kadar söyliyim..
Canim yeterli aciklama yapmislarmi?Oyle iki profil vs olmasi imkansizmiymis?cok merak ettim..
Fazlasıyla yeterli bir açıklama olmuş :) iki profil olması, bana anlatılana göre evet İMKANSIZ :)
dedikleri çıktımı canım pekiii artıkk buna ihtycm varr
Icim rahatladi..Umarim falim cikar o zaman..Bir umut iste..Kandirilmadigimiza gore..
Canim emin olmak icin fali tekrar okudum ve ben bile sasirdim cok fazla sey bilmis gercekten hemde cok kisa bi soru sormama ragmen. Verdigi harfler cok tutarli 3 gun sonra cikacagim yurt disi yolculugunh bile bilmis orda gorusmek istediğim biri var bas harfini vererek onunla goruseceksin demis. Gelecekle ilgili soyledikleribi gorucez 1 hafta once baktirdim cunku. Tek bi olumsuz elestrim olabilir anlatim tarzi biraz karisik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?