Binnaz Abla

Tamam siz oraya geri dönün ben size yetişicem canımcımmm

önce bizim pozitif olmamız gerekiyor aslında ben çok negatifim hep olumsuzluğu çekiyorum zaten tarih vermek çok zor inşallah seni için herşeyin en güzeli en hayırlısı olur tüm topik için

Katinada daha ayrıntılı bakıyor.. özellikle ilişkiyle ilgili döktürüyor katinada bana göre tabi tercih meselesi gerçi onun için farketiyor ha katina ha kahve sonuçta hileriyle bakıyor.. ben katinas derim ama..zamana takılmazsak süper bakıyor..içini okuyor özellikle tabii geleceği allah bilir oda söylüyor zaten bunu biz olabilecek ihtimalleri değerlendiriyorum diyor..en önemliside umut tatici değil ne hissdiyorsa onu diyor..

hee sana da mı eyi hoş konusmustu?
çok eyyi hoş değil, en başından ilk falını baz almamız gerekirse heyeee ümitliydi son ana kadar da ümitlii , sanki dur ya tabi yaa evet yaaaa bana da bişileri çıktı yaa ohhh Rezzan ablaya en az 4 , en az 4 katina atmışlığım var.. Rezzan abla çıkman için sırada bekliyorum benim hisli yengeç aplaammm :) , kız çok duygulu canım arkadaşım hoşgeldin diye başlıyo ya yorumuna ben onun yuvarlak yorumcu olduğuna inanmıyorum ,kırmak istemiyordur o ayrı .. bi kere rezzan abla kır dök,zehir zıkkım yoırum yap demiştim üzülmem kırılmam ,zehir zemberek yapmıştı .. :) yani her durumda karşıdaki insanı kırmıyor

Ben çoğunlukla katina baktırdım katinasından daha memnun kaldım..kahve 3 kez bajtırdım 5 tanede katına tavsiye edrim

aaaa bende tam tersi rezzanda kahve derım kartlarda kart anlamı yorumluyor bence bılgısı zayıf ama kahvede hıslı hatun yanı kahvee bakmak daha zordur ztn bencee kahve bakan falcılar daha ıyıdır kendı fıkrımceee kart okmakta ayrı bır becerı ıster tabı ama o kadının kesınlıkle kahvesı ıyı tarot baktırmıstım bune bee bu aynı kadın mı demıstım hatırlyorum

ben hiç denemedim canım denemk lazım en kısa zamanda o zaman zaten kahvedede o şekillerden o söylediklerinin imkanı yok sekle göre bakmıyor bence

Canım bildiğim kadarıyla tarot bakmıyor..

Cok ilginc cok dusuktur puani vs

valla o işler bize göre değil derin olmak lazım benim manevi tarafım o kadar derin değil yani dua okuyoruzda öyle geri dönsün ,gelsin birde Allah yazmadıysa ne yaparsan yap gelir gider zaten en güzeli içinden geldiği gibi hayırlısını istemek tatlım nasipse gelir yemenden nasip değilse ne gelir elden demişler istersen sabaha kadar oku bu benim düşüncem tabi

ben hiç denemedim canım denemk lazım en kısa zamanda o zaman zaten kahvedede o şekillerden o söylediklerinin imkanı yok sekle göre bakmıyor bence
Tabi canım bütçen uygunda dene derim ..bişey kaybetmezsin inş sanada katınada enerjisi tutar bende sevinirim

Canım bildiğim kadarıyla tarot bakmıyor..

pardon canım bende baktım sımdı eskı falıma katınaymıss ama dedıgım gıbı ben kahvesını daha cok begendımmm ve olumsuz bıseydı bana soyledıgı o ve melek bılmıstı nesıbee hayır yok oyle bısey demıstı kı rezzanla -melegın dedıgı sekılde cıktı olay ..bı sure sonra ablaya baglasada ben o kadını sevıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…