derınn kızzz bana ındırım yapp hahahahhahhayaa valla yazmak ıstemıyorum boylee oluncaa baktırmayın kızzzzz tutun kendınızıı enerjı meselesı bu fal gercekten o yuzdenn sonra cıkmaz falan valla kendımı kotu hıssederımm baktırmayın lann demın duaa dıyordukk oraya gerı donebılırmıyızzzz
önce bizim pozitif olmamız gerekiyor aslında ben çok negatifim hep olumsuzluğu çekiyorum zaten tarih vermek çok zor inşallah seni için herşeyin en güzeli en hayırlısı olur tüm topik içinhayirlisi olur insallah canim ya onca fal baktirdik ben inaniyorum her fal $ak diye tutacak bi durum yok cünkü onlarda ne hissediyolarsa söylüyolar ama zamani kestirmek güc allah ne yazdiysa hangi saatte ne karsimiza cikacaksa o olur. Bazen umutsuz oldugum oldu olmadi degil ama inaniyorumki güzel bisilerd eolucak hayatimda 2 sene zor gecti bi 2 senemi daha almicak bu mutsuzluk biliyorum bunu
Ben de yaşadım rezzan ablanın dedikleriniiiKıııızz senin yaşadığını biliyoreeee, ben var Rezzan abla nın yaşattıklarının çoğalmasını daha çok var olacak olmasını istemek ve naçizhane umutlanmak hehe
durumunu meşgule almış ve 5 kişi var sırada, yetişemedimmmbu arada kahve falı atın
çok eyyi hoş değil, en başından ilk falını baz almamız gerekirse heyeee ümitliydi son ana kadar da ümitlii , sanki dur ya tabi yaa evet yaaaa bana da bişileri çıktı yaa ohhh Rezzan ablaya en az 4 , en az 4 katina atmışlığım var.. Rezzan abla çıkman için sırada bekliyorum benim hisli yengeç aplaammm :) , kız çok duygulu canım arkadaşım hoşgeldin diye başlıyo ya yorumuna ben onun yuvarlak yorumcu olduğuna inanmıyorum ,kırmak istemiyordur o ayrı .. bi kere rezzan abla kır dök,zehir zıkkım yoırum yap demiştim üzülmem kırılmam ,zehir zemberek yapmıştı .. :) yani her durumda karşıdaki insanı kırmıyorhee sana da mı eyi hoş konusmustu?
Ben çoğunlukla katina baktırdım katinasından daha memnun kaldım..kahve 3 kez bajtırdım 5 tanede katına tavsiye edrim
ben hiç denemedim canım denemk lazım en kısa zamanda o zaman zaten kahvedede o şekillerden o söylediklerinin imkanı yok sekle göre bakmıyor benceKatinada daha ayrıntılı bakıyor.. özellikle ilişkiyle ilgili döktürüyor katinada bana göre tabi tercih meselesi gerçi onun için farketiyor ha katina ha kahve sonuçta hileriyle bakıyor.. ben katinas derim ama..zamana takılmazsak süper bakıyor..içini okuyor özellikle tabii geleceği allah bilir oda söylüyor zaten bunu biz olabilecek ihtimalleri değerlendiriyorum diyor..en önemliside umut tatici değil ne hissdiyorsa onu diyor..
Tamam siz oraya geri dönün ben size yetişicem canımcımmm
Bana cok guzel seyler soyledi rezzan abla ama tam tarih vermedi bekliyorum cikmasa da ben rezzan ablayi dinlemeyi seviyorumBen de yaşadım rezzan ablanın dedikleriniii
Canım bildiğim kadarıyla tarot bakmıyor..aaaa bende tam tersi rezzanda kahve derım kartlarda kart anlamı yorumluyor bence bılgısı zayıf ama kahvede hıslı hatun yanı kahvee bakmak daha zordur ztn bencee kahve bakan falcılar daha ıyıdır kendı fıkrımceee kart okmakta ayrı bır becerı ıster tabı ama o kadının kesınlıkle kahvesı ıyı tarot baktırmıstım bune bee bu aynı kadın mı demıstım hatırlyorum
Ciddimiiii pek tarzlari benzemiyorNeeeeee, şuan yıkıldığım andır ama ya, ben o kadına inanılmaz saygı duyuyorum, üslubu vs...yok yok olamaz((
Cok ilginc cok dusuktur puani vsArkadaşlar ben dün akşam tüm olumsuz yorumlara rağmen Pınar Gökçe' ye kahve falı attım.
Ve diyorum ki çok ama çok beğendim. Kesinlikle benimle ilgili tespitleri inanılmaz diyebileceğim kadar doğru, yani karakter ve durum analizi şahsım adına mükemmel. Kesinlikle pembe tablocu olduğunu düşünmüyorum, söylediği birkaç şey çıkar mı çıkmaz mı bilemem, zamanla göreceğim ama tekrardan baktıracağım bir kişi olarak kesinlikle ilk 3 ümde yer alacak kendisi...
Emine neredeEmineeeeee
biryolunvar.com :)Emine nerede))
valla o işler bize göre değil derin olmak lazım benim manevi tarafım o kadar derin değil yani dua okuyoruzda öyle geri dönsün ,gelsin birde Allah yazmadıysa ne yaparsan yap gelir gider zaten en güzeli içinden geldiği gibi hayırlısını istemek tatlım nasipse gelir yemenden nasip değilse ne gelir elden demişler istersen sabaha kadar oku bu benim düşüncem tabiayy cok haklısın canım ya bu işlerinde bır sırrı var baktım kız allahın ısmlerını 99ar kez cekmış falan ozel bırsey yapmamış aslında htta yazdıgından anladıgım kadaryla kendısı de buyuk şaşkınlık ıcerısınde
Tabi canım bütçen uygunda dene derim ..bişey kaybetmezsin inş sanada katınada enerjisi tutar bende sevinirimben hiç denemedim canım denemk lazım en kısa zamanda o zaman zaten kahvedede o şekillerden o söylediklerinin imkanı yok sekle göre bakmıyor bence
Canım bildiğim kadarıyla tarot bakmıyor..
tamam aklımda olsun kahve atacağıma katina atarım bu seferTabi canım bütçen uygunda dene derim ..bişey kaybetmezsin inş sanada katınada enerjisi tutar bende sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?