Canim emin olmak icin fali tekrar okudum ve ben bile sasirdim cok fazla sey bilmis gercekten hemde cok kisa bi soru sormama ragmen. Verdigi harfler cok tutarli 3 gun sonra cikacagim yurt disi yolculugunh bile bilmis orda gorusmek istediğim biri var bas harfini vererek onunla goruseceksin demis. Gelecekle ilgili soyledikleribi gorucez 1 hafta once baktirdim cunku. Tek bi olumsuz elestrim olabilir anlatim tarzi biraz karisik
Bu kandırılmadığımızı göstermez önce onu belirteyim.. Sosyal medya ya da buradan takip ihtimali hala var, en azından benim için hala var.. Dilerim ben yanılırım, dilerim günahını almışımdır.. İnanın bunu yürekten tercih ederim.. Çünkü bu bir suç bence! insanların özeline bakamazsınız hele de sırf etkilemek için kesinlikle bakamazsınız!
Masum olduğu ispatlanırsa eğer, size söz veriyorum hem burdan hem de fal baktırarak kendisinden özür dileyeceğim..
kim o çok fazla bilen kişi. merak ettim. kimden bahsediyorsunuz?
Merhaba ben bi kaç gündür bu forumu takip ediyorum, çok şey öğrendim burdan mesela ben o kadar çok fal baktırdım ki,hatta kendime çok kızıyordum ama benden bile çok fal baktıranlar varmış. Bir de ben yorumu beğenmediğin zaman kredi iadesi olduğunu bilmiyordum, buradan okuyup öğrendim. Ben şimdiye kadar Elif Işık, Sahra Hanım, Rezzan Abla, Tellweden Medyum Tuna, İmparatoriçe, Herra ve daha niceleri hatırlayamıyorum bile. Sahi bir de İlkay var. İlkayla ilgili de çok ilginç bişey oldu. Benim uzun süreli bi ilişkim var ve bu kişiyle aramıza mesafe girdi ve bazı sorunlarımız var, bana bu kişiyle bi süre daha devam etse de ayrılacağımızı, benim hayatımaa sayısalcı birinin bir mühendisin gieceğini, onunla çok mutlu olacağımı, şu anki kişiyle çok farklı olduğumuzu söyledi. Ben kendi durumumu göz önünde bulundurunca dedikleri mantıklı. Ama bu forumu izlerken burda yazmış bi arkadaşın yazdıklarını görünce şaşırdım. Ona da sevgilisiyle bi süre daha devam etse de ayrılacağını, birbirlerinden çok farklı olduklarını ve de burası çok ilginç, hayatında sayısalcı birinin bir mühendisin gireceğini söylemiş. O arkadaş kendisi de mühendismiş. Ben şimdi düşünüyorum da ya bizim hayatımız bu hanımla çok benzer ve yaşayacaklarımız da öyle, ya da İlkay Hanım aldığı bilgilere göre herkese aynı şeyi söylüyor. Şaşkınım. Siz ne dersiniz bu duruma merak ettim.
Herkese aynı şeyleri söylüyor mu bilmiyorum ama ben çok özensiz baktığını düşünüyorum.
Fal bakarken evde geziniyor falan.
Ayrıca olumsuz bir yaklaşımı var.
Sanki kendi hayatındaki mutsuzluk yada olumsuzluğu yansıtıyor gibi sözleri ile.
Aslında çok kabiliyetli ama....
olumsuz enerjisi benim pek hoşuma gitmiyor...
ama enerjisinin uyduğu ve falından memnun çok kişi var.
Canim ben ilkay ablayi cok seviyorum. Asla yuzde yuz her fali cikti demiyorum cikmayan cok fali oldu ama cikan fallarida oldu. Biraz gununde olmasi gerekiyo galiba. Kendi hayatiyla bagdastiriyo bazen bana kendu yaşamından ornekler falan veriyodu bu samimi bisey bence biz nasil falcilarla biseyimizi paylasiyosak onunda bize guvenip bende zamaninda buna benzer bisey yapmistim yada basima geldi diye anlatmasi bana com tatli geliyo. Ama ilkay ablayla enerjisi uymayan cok var gercekten.
Kendi hayatından paylaşma değilde, olumsuz ruh halini yansıtmasını sevmedim ben.
Ayrıca özensizliği konusunda çok küçük bir eleştirim olduğunu belirten ama 5 yıldız verdiğim ve olumlu sayılacak bir yorumumu sayfasından sildi.
Fark edip siteye yazdığımda da , yorumu yayınlamak istemedi ve kredimi iade ettiler.
Dolayısı ile sayfada hep olumlu yorumlar olmasına güvenmemek gerek.
Yorum konusunda ben binnazabla. sitesini en gerçekçi buluyorum.
Hakaret içermedikçe yorum silinmiyor ve olumsuz yorumlar yayınlanıyor.
Kendi hayatından paylaşma değilde, olumsuz ruh halini yansıtmasını sevmedim ben.
Ayrıca özensizliği konusunda çok küçük bir eleştirim olduğunu belirten ama 5 yıldız verdiğim ve olumlu sayılacak bir yorumumu sayfasından sildi.
Fark edip siteye yazdığımda da , yorumu yayınlamak istemedi ve kredimi iade ettiler.
Dolayısı ile sayfada hep olumlu yorumlar olmasına güvenmemek gerek.
Yorum konusunda ben binnazabla. sitesini en gerçekçi buluyorum.
Hakaret içermedikçe yorum silinmiyor ve olumsuz yorumlar yayınlanıyor.
İlkayın özensizliği bence enerji tükenmesinden oluyor. İki sitede birden falcılık yapınca enerji haliyle kalmıyor..
Kizlar Meral Saydamin katina yorumu geldi
Hemde bomba gibi cok iddiali
5 hafta icinde tanisacagim birisi oldugunu söyledi :) diger falcilarla benzer olarak kumral beyaz tenli uzun boylu oldugunu söyledi ve toplanti gibi kalabalik bir ortamda tanisicagimizi söyledi hatta bu kisi evlenecegim kisiymis :)) ve daha baska bazi detaylar daha :) Bence Fal olarak gercekten güzel ama gerceklesip gerceklesmiyecegini yasiyarak ögrenicegim
Tellwe'deki Mistikkedi'de İlkay hanımmış galiba...
yakinda bi tarih vermis ben bile heyecanlandim insallah cikar canimm
Canim ben ilkay ablayi cok seviyorum. Asla yuzde yuz her fali cikti demiyorum cikmayan cok fali oldu ama cikan fallarida oldu. Biraz gununde olmasi gerekiyo galiba. Kendi hayatiyla bagdastiriyo bazen bana kendu yaşamından ornekler falan veriyodu bu samimi bisey bence biz nasil falcilarla biseyimizi paylasiyosak onunda bize guvenip bende zamaninda buna benzer bisey yapmistim yada basima geldi diye anlatmasi bana com tatli geliyo. Ama ilkay ablayla enerjisi uymayan cok var gercekten.
Evet samimi konuştuğuna ve kendi yorumunu ve kendinden bişeyler kattığına inanıyorum ona bişey diyemem. Mesela ben sevgilimle ikimizin durumunu ona anlattım. Aile durumlarını da anlattım ve bana bazı nasihatlerde bulundu. Yani olacak olmayacak dedi ama sanki bu faldan çok kendi hayat tecrübesiyle alakalıydı. Bi yaşam koçu edası var bunu inkar edemem. Ayrıca o kişiyle tekrar görüşeceğimizi benim gideceğimi onun geleceğini söyledi ki, ikimizin de niyeti var. Hani böyle söylediği ve şu anki durumumla örtüşen şeyler de var. Ama gelecekle ilgili dediği şeyler inşallah çıkmaz. O da soruma cevap olarak, inşallah falım çıkmaz yazmış zaten:///
Icimizdeki suphelerin az da olsa kalmasina ragmen aydinlandigini varsayarsam 100 tane fal baktirmis biri olarak serra ve cansin denen yeni falcilar kadar gecmisi ve su ani bilen birini gormedim.Bekleyecegim ikisi farkli seyler soyledi gelecekle ilgili.Hangisi cikacak bakalim...Hayirlisi diyorum..
Su cansina bi ben denk gelemedim. Serrada binnaz abladami canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?