Binnaz Abla

haklısın bncede..bana bır kadın falıma bakarak kaç cocugum olacagnı evımın havuzlu olup olmadgnı dedı ya:d.D.s.s aa ne melet kı yakın zamanda ayrılık var demişti o tuttu

ya simdi kafa karistirmak gibi olmasin bazen cok nadir de olsa uzak zamandan bi parca görme ihtimalleri var ama bu her falda salladiklari aylar gibi bisi degil bi kesit gibi bisiydir .. ama genelde burdan ve kendimden gördügüm kadariyla yakin vadeli fallarda tutma potansiyeli yüksek
zaten hangi falci kisiye uyumluysa cok tuttururyorsa o falci baktiran kiside uzak vadede bisi gördüyse ufak bi ihtimal tutturabilir ama bu her zaman olmaz.

Bana Venus 1 yil once aklimda hiiiiiiic olmaya, o zamanin sartlarinda olma olasilihi 0 olan bir olay soylemisti. Dediklerini yasadim. Isteyene ayrinti yazarim.

deepbluecum.. bunlar bu potansiyelle başkalarını konuştururlar ki... çok soğudum çok...
Gerçi o da var ama onu yaparlarsa fal gönderim süreleri sarkar fakat ses değiştirme programı girer devreye ha bir de şu var. İfadelerden ipucu çıkabilir eğer ses değişikliği olursa

Bana Venus 1 yil once aklimda hiiiiiiic olmaya, o zamanin sartlarinda olma olasilihi 0 olan bir olay soylemisti. Dediklerini yasadim. Isteyene ayrinti yazarim.

olabilir cherrycim böyle durumlar mümkün yani gecmis fallarimizin hepsi hükümsüz sayilmaz bazilari söylenen zamandan sonra gerceklesebilir bunun sebeplerini burda aciklayamam ama bu olmasi muhtemel bisiy.

Selena patladi diyeyim.

Emine nin dediklerinden cikanlar oldu ama asil konunun akibeti ne olur bilemem

Hayirlisi olur insallah canim. Eskiden olsa insallah nasil istiyosan oyle olsun derdim ama en guzeli hayirlisini dilemekmis bunu anladim. Ama tutturdugu seyler olmasina cok sevindim darisi basima insallah.

Olumsuz falları at gitsin bitanem üzülme

Bugün toplam 6 toplantı devirdim giremedim ama bu haber yorgunluk bırakmadı bende çok sevindim
valla acıkcası bana suprız oldu bu ıs beklemıyodum aslında ve agaçlıklı yuksek bı yer muhabbetıde baya bı dıkkatımı cekmıstı ıkı ayrı falcıda ıkısıde aynı seyı soyledıler we tuttu . umarım bundan sonrasıda tutarr tutarsa cunku yuzuklu ayrılıcam bu fal ıslerınden ıns senınde guzel haberlerını beklıyorum

haklısın canısıı ne bilim birden ufff akşam akşam içim sıkıldııı
Aslında gece ya da akşam fal bakılmaz derler ya şimdi sor bakalım sen gündüz mü atıyon diye :)) tabiki hayır ama şuna inanıyorum bazen ben gece fal atarken inan içime bi sıkıntı girerdi göndere tıklarken :))

haklısın canısıı ne bilim birden ufff akşam akşam içim sıkıldııı

Hangi fal ckti ki Alex inki ciksin ? Kim ki bu Alex, nostradamus mu? Salla gec bence. Bana eeeeen olumsuz fali Melek bakmisti, salak gibi uzulmustum dinlerken, 1 hafta sonra oyle olaylar patladi ki, etrafimdaki kimse inanamadi, Melek in kehanetleri de patlamis oldu. Bana bir falci 1 mg umudun olmasin bu adam aramaz demisti, ama bildiginiz mucizevi seyler oldu, herif aradi. Hayat her seye gebe, bunu unutmayalaim, bazen manyikdisi olaylar oyle gelisiyor ki, sasirip kaliyorum. Evren lehime oyle islemis ki, adam anlatinca parcalari birlestirmistim, agzim acik kalmistim.

Zaten cogunlugun olumlu olumsuz fallari, Venus haric patladi, gelecek tahmin etmesi zor\ hayat 4 koldan akip gidiyor.

bide o kadar fal baktırdım ilk defa biri olumsuz konuştu yaa .
adama küfretmediği kaldı bi tek :)
senin düşündüğün gibi bir adam değil falan .
bide haklı çıkıyomuşş
yaaaa düşünmek istemiyorummm hayırr hayırrr hayırrrrrrr

En güzeli de zaten beklenmedik şekilde yani ihtimal vermediğimiz şekilde gerçekleşmesidir canım. Amiiiiin inşallah canım. gerçekten de çok sevindim hatta bugün giremedim toplantılar nedeniyle ve fallar yüzünden ne hale geldiğimin acı örneğini yaşadım bugün :))))
toplantının birinde komedi bişey oldu. ben konuşmamım başlarında mesajla bilgilendirme yapılsın dedim bi konuda sonra bir birim için de mesaj atılsın dedim. neyse konuşmamı yaparken aradan zaman geçti tabi biri bana "efenedim çok özür dilerim bölüyorum ama kime atayım" dedi. anam ben anında tellwe-falalaem-binnazabla da kim olabilir diye düşünmeye başladım kime atayım deyince

şimdi düşününce inan hepimizin tüm güzel falları çıksın mutlu olalım ve şu fal işlerinden kurtulup bi anı sayfası açalım istiyorum

Çok sık baktırınca gerçekten kendi ellerimizle bozuyoruz. Sence en az bir hafta bekle bi fal atmak için yani aklım olsaydı ben de öyle yapardım gerçi ben bi ara üst üste abartmıştım ama onun dışında en az 3 gün ara oluyodu. daha sağlıklı olur, tamam benim falların alayı olumlu ama işte ben kendi ellerimle de bozabilirim, bozmasamda ertelediğimi düşünüyorum

aglancak halımızemı guluyozz celişkide kaldım ben yaaaaa
bende gunlerdır o an ı beklıyorum cocuk karsımda konusmaya cabalıyo ben hangı falcı bıldı dıye dusunuyom falcıların dedıklerı gelıyo aklıma içimden zaten bılıyodum gelcegını salak dıyom yuzune insallah bu gunlerı gulerek hatırlarızz ılerde herkes ıcın soyluyorum

valla tüm güzel fallarım çıktı çok şüküür ama sandığın gibi fal işinden kurtulmak çok zor kendimden biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…