Binnaz Abla

Aynen canım yaa. Bugün toplantıda resmen düşünmeye başladım kime atsa diye ve herkes ağzımdan ne çıkacak diye bekliyo, ben kek fallarda geziyorum. Allahtan toparladım ama söyledikten sonra güldüm niye güldüğümü yine kimse anlamadı

valla tüm güzel fallarım çıktı çok şüküür ama sandığın gibi fal işinden kurtulmak çok zor kendimden biliyorum
En azondan ayda bir keyfine atsak o bile mucize olur bitanem İnşallah hepimizin güzel falları çıkar ve ayda 1 uygulamasına geçeriz

Canim sn erkek arkadasinla muhabbete baslamistin dimi fallar olumsuz etkiliyor fali kes bence ani yasamaya bak fal ugursuzlugu diye bisi var gercekten

Alex bana olumlu konustuda ne oldu sanki uzulme canim

Bu arada kızlar aklıma gelmişken söyliyeyim. Hatırlarsanız ben fal orucundayken Aylin'e bir arkadaşım baktırmak istiyodu ve ne atmasını öneririsiniz diye buradan sormuştum. Arkadaşım tarot atmıştı ve işle ilgili baktırmış ona 4 ay demiş Aylin ama tam 4. hafta da olmuş. Yani çıkan bir fal haberi sadece daha erken olmuş, gerçi soru kısmında daha erken de olabilir ben sadece şu anda bu şekilde görüyorum demiş

Aylinin fali banada ciksa daha ne isterimki ama mayis ayini verdi omrumden omur gider valla
İnşallah çıkar bitanem tüm olumlu ve güzel fallarımız. Benim anlamadığım bu falı baktıran arkadaşımıın da falla alakası yoktur hep dalga geçer ama işte böylelerine de zart diye çıkıyo işte

kızlarrrr bermudaaaa sagolsun eskı falımı okudum ve seruvenın cıktıgını gordum,dayanamadım yenıden attım
(fall orucunaa dıkkat cekerımmmm :)) amannn ne oructayımm ne orucctaaa
neyse bundada cok ısapetlıydıı hatta olucak bı olayı soylemıss sasırdım acıkcası olucagınıda bıldıgım bısey planlandı yanı benım acımdan sevındımm kendı capımdaaaa
veee sızden baska cıkan varmı kızlar haber edınnn :)

Insallah canim benimde 3 aydir baktirmadigim falci kalmadi hic mi bsy cikmaz ayni falcilara bile dogrulatir gibi baktirmisligim var sanirim cok ustune gitmekte iyice cikmaza sokuyo insani

Insallah canim benimde 3 aydir baktirmadigim falci kalmadi hic mi bsy cikmaz ayni falcilara bile dogrulatir gibi baktirmisligim var sanirim cok ustune gitmekte iyice cikmaza sokuyo insani
Evet aynen çok baktırdıkça kesinlikle erteliyoruz kendi ellerimizle çünkü taşların oturmasına izin vermiyoruz. Benim çıkan son iki falım da asıl konumla alakalı değildi biri emine biri derin ama sadece süreç bakımından tüm baktırdıklarımınki aynı ve o yüzden de baktırdıkça süreci uzatan aslında ben kendimim. Beklerken gerçekten de gelişme oluyo ama ne zaman amaan bi tane atayım ne olucak dediğimde yine ertelemiş oluyorum

Seruvene ne baktirmistin canim

Valla inan fallarimi bile hatirlamiyorum tam olarak sadece kisi odakli olunca ne olucak diye ayrintilarini hic dinlemiyorum bile ama gelgorki hersey daha kotuye gidiyo maddi manevi zarar ama insan kendine soz geciremiyo iyi bsy duymak istiyor belkide

Valla inan fallarimi bile hatirlamiyorum tam olarak sadece kisi odakli olunca ne olucak diye ayrintilarini hic dinlemiyorum bile ama gelgorki hersey daha kotuye gidiyo maddi manevi zarar ama insan kendine soz geciremiyo iyi bsy duymak istiyor belkide
Biz belirsizliklere ve kafamızdaki sorulara cevap aradığımız için çok fal baktırıyoruz, oysa beklesek o surların cevabı önümüze gelicek ama duramıyoruz haklısın :) Ben daha önce baktırdıklarımın listesini paylaşmıştım şu aralar hep aşırı yoğun geçicek toplantı vs ile işlerim ama ilk fırsatta orucu bozup sapıttığım dönemde baktırdıklarımın bi listesini yapıp değerlendirmesini yapıcam böylece arada gözümden kaçan bişey olmuş mu onu da görmüş olurum hem

Bana bugüne kadar en iyi bakanlardan bir tanesi o oldu. Aslında tüm baktırdıklarıma bakınca pek enerji sorunu yaşamamışım Barkiel ve Nesibe dışında. Bence konun hangisine giriyosa onu at. Ben istersen sana son falımı atayım içinden de zaten o an ne olabileceğini bilmediğim çıktı bi bak istersen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…