Binnaz Abla

Su mu baktırmıştınız?

Canim, yani eminenin dedikleri tutarli miydi anlamadim

Acaba sorunumuzun asıl sebebi konuşamamak mı? Ya da kendimizi mi anlatamıyoruz karşıya? Allah'ım kafayı yiyeceğim -_-

canım bı soz varyaa karsındakıne ne anlatırsan anlat anlamak ıstedıgı gıbı anlar dıyee sucu kendımızde aramayalım ben o hatayı cok yaptım ve gectım o evreyı cok sukur gercekten bazen bu kadar kendımızı onemsız gormemızden gelıyor bunlar basımızaa

kızlarr ben sizee bambaşkaa bir durumlaa geldimm aylin fama meryemm üçü aynıı kişi dedikk ama ablam ada yıldızaa cok fal attıı sevmiyorum o kadınıı sesii bilee sinir ediyorr beni ben sevmedimm ablamm diyokii aylinlee adanın tarzlarr cok benziyoo eminn değil o yüzdenn seslidee bi fal atacakk ama yine diyorumm aylinle fama aynıı biz öyle düşündükk adaya cok benzettikk aylinee seslii atıncaa haber vercez

kahve falinda uzak zaman veriyolarsa inanmayin.. ayrica fallarda o kdr uzak zaman verdiklerindede tutmuyorr yakin zamanda olabilecekleri tahmin edebiliyorlar sadece onu belirteyim kizlar cogu kiside inceleyebilirsiniz bu durumu
haklısın bncede..bana bır kadın falıma bakarak kaç cocugum olacagnı evımın havuzlu olup olmadgnı dedı ya:d.D.s.s aa ne melet kı yakın zamanda ayrılık var demişti o tuttu

kahve falinda uzak zaman veriyolarsa inanmayin.. ayrica fallarda o kdr uzak zaman verdiklerindede tutmuyorr yakin zamanda olabilecekleri tahmin edebiliyorlar sadece onu belirteyim kizlar cogu kiside inceleyebilirsiniz bu durumu

haklısın bncede..bana bır kadın falıma bakarak kaç cocugum olacagnı evımın havuzlu olup olmadgnı dedı ya:d.D.s.s aa ne melet kı yakın zamanda ayrılık var demişti o tuttu

bide böyle abuk subuk mevzulara giriyorlarsa da salladıkları kesin. ne biliyim mesela bilmemkimin bilmemnesinin bebeği olacak, bebek biraz huysuz olacak, bir arkadaşın araba alabilir, bir geziye gidebilirsin falan gibi =D çok umrumdaydı benim onlar=D

Bugün toplam 6 toplantı devirdim giremedim ama bu haber yorgunluk bırakmadı bende çok sevindim

Ugga'yı ben beğenmiştim ama o da gitti sanırım

Ben hala yapıyorum bunu. Ne kadar güçlü gözükmeye çalışsam da özgüvenimi yerle bir etti hayatımdakiler. Öyle yada böyle öğreneceğiz galiba bunu yapmayı.

Amin Morriganım. Hem baktırmasakta buradan ayrılmak yok

Sevindim senin adına canım. Allah böyleleri uzak etsin, mutluluğunuza gölge düşürmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…