Selena bana acaip patladi ......soyledigi olumsuz da, olumlu da her sey patladi ask hayatimda.
Ote yandan is hayatini bilemedim, sonuc olumlu demis, olumlu oldu ama gidisatin dedikleriyle alakasi yok. Olay bambaska bir sekilde oldu.
Emineyle Selena bende de alakasiz.
Vallahi bana abur cubur falan demedi, zaten sevmem
Alla alla bugunlerde hic evlenme teklifi almaz oldun, sayi 1de tikandi nazariniz degdi valla kizlar
Yuhh ya shaziran ne bekle bekle...Ben atmistim canim genel durumu iyi biliyor guzel tespitleri var gelecek icin haziran ayina bir zaman verdi o yuzden bilemiyorum ama ilk defa bu kadar uzun zaman veren oldu bana
Ben zaten umudumu kesmek uzereyim yili yarilayacagim yine gelmeyecek biliyorumY
Yuhh ya shaziran ne bekle bekle...
Selena bana acaip patladi ......soyledigi olumsuz da, olumlu da her sey patladi ask hayatimda.
Ote yandan is hayatini bilemedim, sonuc olumlu demis, olumlu oldu ama gidisatin dedikleriyle alakasi yok. Olay bambaska bir sekilde oldu.
Emineyle Selena bende de alakasiz.
Vallahi bana abur cubur falan demedi, zaten sevmem
Alla alla bugunlerde hic evlenme teklifi almaz oldun, sayi 1de tikandi nazariniz degdi valla kizlar
en yakınn zamandaa denicemm kuzumm dayanabildiğim kadar dayanayım daaBen attımmm an gelecek ve geçmiş baya iyidii
Acaba sorunumuzun asıl sebebi konuşamamak mı? Ya da kendimizi mi anlatamıyoruz karşıya? Allah'ım kafayı yiyeceğim -_-
haklısın bncede..bana bır kadın falıma bakarak kaç cocugum olacagnı evımın havuzlu olup olmadgnı dedı ya:d.Dkahve falinda uzak zaman veriyolarsa inanmayin.. ayrica fallarda o kdr uzak zaman verdiklerindede tutmuyorr yakin zamanda olabilecekleri tahmin edebiliyorlar sadece onu belirteyim kizlar cogu kiside inceleyebilirsiniz bu durumu
kahve falinda uzak zaman veriyolarsa inanmayin.. ayrica fallarda o kdr uzak zaman verdiklerindede tutmuyorr yakin zamanda olabilecekleri tahmin edebiliyorlar sadece onu belirteyim kizlar cogu kiside inceleyebilirsiniz bu durumu
haklısın bncede..bana bır kadın falıma bakarak kaç cocugum olacagnı evımın havuzlu olup olmadgnı dedı ya:d.D.s.s aa ne melet kı yakın zamanda ayrılık var demişti o tuttu
Canim, yani eminenin dedikleri tutarli miydi anlamadim
Bugün toplam 6 toplantı devirdim giremedim ama bu haber yorgunluk bırakmadı bendeKizlarrrr an itibariyle gece 2 den beri yazmak icin size cildiriyorum simdide hizlica telefondan yaziyorumBenim milletten neyim eksik benmde cikan fal haberim war
Gecenlerde burda eminenin zaman olarak patladigini selenanin 3 haftalik zamanini bekledigimi yazmistim . We ikisininde ortak bi detay soyledigini soylemistim sasirtici bi benzerlikti yani benimkiyle agaclikli yuksek bir ortamda gorusecegimi soyledi ikiside . Ihtimal vermiyodum . Ama dun gece aniden yasadim bunuOlay akisi detaya fln bakarsak selena acik ara farkla yardiriyo bende Zaten onceki fallarida cikmisti . Emine de zaman da patladi ama dedigi gbi oldu .
Patlayanlara bakarsak da tonlarca insana baktirdm bu zamana kadar ama en son baktrdiklarim arasinda patlayanlar aylin ve derin oldu . Derin tek olumsuz konusan kişiydi we patlamasina kendi acimdan sevindim . Zaten bana nokta atisi olan bi fal da gondermemisti . Burdada enerji dewreye giriyor iste sakin derinin falini yda aylinin falini bekleyenler uzulmesinler . Gizli gizli yaziyom bunları benmki icerde uyuyoKactim yazayim dedim
Ugga'yı ben beğenmiştim ama o da gitti sanırımGünaydın kızlar son zamanlarda baktirdigim fallara göz attım çıkan durumlardan haber vermek istedim
İş durumum pek parlak değil , görüştüğüm beni deneme sürecine alan bir yer vardı orası olacak mı diye sormuştum hep , olacak diyen nesibe ve aylin yanıldı ne yazık ki
Olumsuz görüş bildiren rezzan abla , meryem ve ugga haklı çıkmış oldu
Bir de meryem le aylin aynı kişi değil bence üslubu ve dedikleri çok farkliydi bende
canım bı soz varyaa karsındakıne ne anlatırsan anlat anlamak ıstedıgı gıbı anlar dıyee sucu kendımızde aramayalım ben o hatayı cok yaptım ve gectım o evreyı cok sukur gercekten bazen bu kadar kendımızı onemsız gormemızden gelıyor bunlar basımızaa
Amin Morriganım. Hem baktırmasakta buradan ayrılmak yokHerkese Merhaba.
20 Yaşında bir kızım. Son 3 aydır fal geçmişim var. 400₺ ye varan faturalarım oldu. Bir öğrenci için ne kadar fazla fal attığımın ve para harcadığımın farkına vardım.
Fal atmama kararı verdim bundan sonra. Bu topikte hep sizinle beraber olacağım fakat atmayı düşünmüyorum. Falların çıkmasına 2-3 Hafta kaldı zaten. Umarım her şey gönlümüze göre olur ve mutlu oluruz.
İşte hepsi açsın ki kandırılmayalım artıkaylin sesli falı açmış kızlar deneyen olursa yazsınn
Sevindim senin adına canım. Allah böyleleri uzak etsin, mutluluğunuza gölge düşürmesinÇikan fal haberim var :)
Bir kiz arkadaşim var, hoşlandiğim kişinin aklini bulandirmiş saçma sapan konuşarak. Hep bir arkadaşimdan süpheleniyordum zaten, hakli çiktim, hakli çikan birtek ben değilim ama :)
Nesibe: ben ve hoşlandiğim kişinin bir ortak tanidiğmiz ile iletişiminin kopacağini dedi bize haksizlik ettiği için ve bizim bu kişinin hakkinda konuşacağini dedi, böyle oldu bugün
Hatta Nesibe bana bunu taaa 5 ay önce söyledi
Selena: 2 ay önce bir kişinin hakkinda konuşacaksiniz dedi sadece , ama nedenini bilemedi
Sarayli: bir arkadaşin ortaliği kariştiriyor, hoşlandiğin kişinin aklini kariştiriyor dedi bu ortaya çikacak dedi, 6 ay önce dedi bana bunu
Kiraze: ayni sarayli gibi, ilk kiraze söylemişti bu olayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?