- 28 Mart 2013
- 800
- 315
- 358
nesibem bi taneeÇikan fal haberim var :)
Bir kiz arkadaşim var, hoşlandiğim kişinin aklini bulandirmiş saçma sapan konuşarak. Hep bir arkadaşimdan süpheleniyordum zaten, hakli çiktim, hakli çikan birtek ben değilim ama :)
Nesibe: ben ve hoşlandiğim kişinin bir ortak tanidiğmiz ile iletişiminin kopacağini dedi bize haksizlik ettiği için ve bizim bu kişinin hakkinda konuşacağini dedi, böyle oldu bugün
Hatta Nesibe bana bunu taaa 5 ay önce söyledi
Selena: 2 ay önce bir kişinin hakkinda konuşacaksiniz dedi sadece , ama nedenini bilemedi
Sarayli: bir arkadaşin ortaliği kariştiriyor, hoşlandiğin kişinin aklini kariştiriyor dedi bu ortaya çikacak dedi, 6 ay önce dedi bana bunu
Kiraze: ayni sarayli gibi, ilk kiraze söylemişti bu olayi
denemeyenn birii denersee anlaşılmazz yazılıdann sesliyee geçincee anlaşılırmı kii ablama denetimmii kızzaylin sesli falı açmış kızlar deneyen olursa yazsınn
bana daa c vitaminii all demiştii doktorr gibii emineee şabann gibi söylüyorummBana et ye tatli yeme dedi
kaçarak uzaklaşş yadaa faldann vazgeçmee konumaa gell sana ilhamm olsunnKizlar merhaba. Yeni katildim araniza ve bir sorum olacak. Ilk defa denicem bu netten fal olayini da sizce ilk kimle baslamaliyim?
demekkiii bi patlayann bir dahasınaa cıkabilirrr cıkan daa patlayabilirr bu durumm beni tekrarr tekrarr denemeyee teşvikk ettii direkk unutuyorummMeryem falalemde canım , rezzan da bana da aynı şekilde çoğu falı patladı bu sefer çıktı ben de şaşırdım
Fama ve meryem yazili bakiyor bildigim kadariyla oradan yine anlayamayizOlabilir ama anlaşılsa keşke kim olduğu
Bana da geceleri abur cubur yeme, Saçlarını topuz yap felan dedi. Acaba herkese mi aynısını söylüyor?
Emine ile Seleanın dedikleri pek benzemiyor. Umarım selenanın falı çıkmaz ya.
at binmeyemiiibana cıkmamıstı canım bazılarına olumsuz konusuyor ama olumsuz nasıl demem pısmıs tavugun basınaa gelmıycek seyler kıvamında bır olumsuz abladakıolmadı allahtan o yuzden sende canını sıkmaaa emıne benı at bınmeye yollamıstı bı arkadaşıma abur cubur demıstı garıp bır hatın kendısı cozemedıkk
Ben attımmm an gelecek ve geçmiş baya iyidiiserüvenee kitapp falıı atann biri yazabilirmii orucumuu bozmamm ama merakk ettim yaaa
Ben atmistim canim genel durumu iyi biliyor guzel tespitleri var gelecek icin haziran ayina bir zaman verdi o yuzden bilemiyorum ama ilk defa bu kadar uzun zaman veren oldu banaserüvenee kitapp falıı atann biri yazabilirmii orucumuu bozmamm ama merakk ettim yaaa
Kizlar aslinda kuran okumam bitene kadar fal baktirmayacaktim ama dayanamadim dun bir yolun var medyum denize bugun de ayni fali emineye attim. Emine cok cabuk gonderdi yorumunu bu bi artiydi cocugun terazi burcu oldugunu soylememe ragmen bu cocukta akrep burcu ozellikleri var dedi ama soyledigi seyldr cidden dogruydu bence emine biliyo ya. Medyum dejiz cok sacmalamis verdigi tarih cok imkansizdi medyum denize baktirip falini yasayan var mi
ben de baktırmışım sorduğum kişinin içinde olduğu durumu anlatmış ama diğer baktırdığım fallardan çok farklı bir şekilde belirtmiş durumu bilemiyorum yani kim doğru söylüyor o kişinin durumundan haberdar olmadığım için.. süre olarak da en geç bir kaç ay demiş bakalım
Bana da geceleri abur cubur yeme, Saçlarını topuz yap felan dedi. Acaba herkese mi aynısını söylüyor?
Emine ile Seleanın dedikleri pek benzemiyor. Umarım selenanın falı çıkmaz ya.
Alla alla yine mi gol değilSelena bana acaip patladi ......soyledigi olumsuz da, olumlu da her sey patladi ask hayatimda.
Ote yandan is hayatini bilemedim, sonuc olumlu demis, olumlu oldu ama gidisatin dedikleriyle alakasi yok. Olay bambaska bir sekilde oldu.
Emineyle Selena bende de alakasiz.
Vallahi bana abur cubur falan demedi, zaten sevmem
Alla alla bugunlerde hic evlenme teklifi almaz oldun, sayi 1de tikandi nazariniz degdi valla kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?