Binnaz Abla

Kizlar gunaydin bugun artik jubile yapip beklemeye gecmek istyrm selenanin su faliyla seruvende aklim kaldi bi onlari denememisim sizce hangisini deniyim
Kuzumm valla icinden ne geliyorsaa yani bu enerji isi hep diyorumm bende selenaa tutmadi ama burda cok arkadas begenmis bitanem biliyoruz ztn bende tarotta acayip patladi su falindada gecmis ve an ohaa dedirtti ama gelicekle ilgili bisey yoktu seruvende eski fali cikmiss simdi baktirdigimdada tutarliydi

Ya suan anin pesindeyim aslinda bizimkiyle arkadas gibi gorusuyoruz amaci ne onu ogrenmek istyrm ahh cnm yaa inan artik bende ne yaptgmi bilmiyorum sen en cok kimi begenmistin fal baktirdiklarinin icinde belki seninle enrjimiz tutuyodur

Ya suan anin pesindeyim aslinda bizimkiyle arkadas gibi gorusuyoruz amaci ne onu ogrenmek istyrm ahh cnm yaa inan artik bende ne yaptgmi bilmiyorum sen en cok kimi begenmistin fal baktirdiklarinin icinde belki seninle enrjimiz tutuyodur
Canim valla benim hayatimdaki olaylari en cok bilen melek oz oldu yasadimda ama ortada yokk kendileri geri donsun burdannn sesleniyorummmmm gerii donnnnn mellekkk gerii donn tulay geri done bagladim sayesinde :) yani kuxum oneri vermek ten cok korkuyorumm ben derin gecen gun bana tuturdu ama begenmeyen arkadaslarda var cok pahali birine baktirmaktan yana degilim ama artik kesinlikle seruven denenebilir,rezzan abla bide bildigi olaylar olmustur ama onunda kesin konusmamasi hosuma gitmiyor yani cok yuvarlak soyluyor kendiside diyor ztn ben pembe tablocuyumdur diye :) selenada garip bende enerjisi hic tutmadi acayip bi agirlik veriyor bana ama tutan arkadaslara tutuyor ki su falinda gecmisi bana dokturmus agzim acik okudum ama ztn gecmisi biliyorum o yuzden baktirmak istemem bi daha gelicekle ilgili bisey yoktu cunku benim falimda sen gonlunden geceni sec bence kuzum sana bu gune kadar tuturanlar kimlerdi ?

Kızlar aylin ile ilgili gelişmeler attım başka bir isimle sesini tanımıyorum farklı isimle atmama rağmen yine bildi
Sizin tahmin ettiğiniz kişilerden bir emineye attım onada hiç ayrıntı vermemiştim.
Sonuç ya aylin başka biri yada çok iyi bir falcı buldum ama daha 4 aylık bir zaman içinde olabilir dediğinden bekleyeceğim

Canim derine bende attim sok olmadim ama olumlu iyiydi yani rezzan ablanin ilk fali cok guzeldi sonra hep nasihata dondu ama seviyorum kendisini daha nicelere var inan hatirlamiyorum bile aylin beni tek sok eden falci olarak tarihe gecicek erk arkadasimin ozel bi durumu var onu bildi ondan dolayi dedi sabretmemi soyledi bi kac defa daha baktirdim hep mayis ayini soyledi falalemde tugce cetin arkds olarak gorusmeye baslicaksiniz sonra iliski yonune gidicek dedi simdi gorsyrz ama benim adimimla oldu dayanamdm ama hic umudum yok iliski yonunde o kadar ketumki ne dusunuyo soylemiyo bana tek olumsuz konusan nesibe oldu ilk cok etkilenmistim hayatima baskasinin gircegini o insan pisman olucak ama sen onu beklemiceksn artim dedi ama aylardir beklyrm vallabazen diyorum ya o hakliysa dier bi ton falci haksizsa

Aslinda aylinde derinde erk arkadasimin ustunde negatif bi enerji oldugunu da soylediler ama ben boyle seylrden nefret ederim ve ciddiye almam ama insan korkuyo ya bi anda senden sogumus dediler ben onun bana asik olmasina asik olmustum ayy oturup aglicam yine yemin ederim gercekten boyle bsy varsa

O hic belli olmazz bitanem nesibenin bildigi seyler olmusudu bende hakkini yigemem amaa bi ayrilik yasamistik onda senin hayatina baskasi giricek demisti ama olmadi oyle bisey baristik cok sukur hatta selenada acayip olumsuzdu hatta o baya beni oldurmustu :) basima gelmeyen kalmamisti :) ne yasiycagizz bilinmezz herseyi bilemiyorlar ki bitanem takilma o kadar olumlu olanlar ciksinn insallahhh

kızlar binnazablada derin yüksel online olmuş baktıran yakalayan var mı? nasıldır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…