Kuzumm valla icinden ne geliyorsaa yani bu enerji isi hep diyorumm bende selenaa tutmadi ama burda cok arkadas begenmis bitanem biliyoruz ztn bende tarotta acayip patladi su falindada gecmis ve an ohaa dedirtti ama gelicekle ilgili bisey yoktu seruvende eski fali cikmiss simdi baktirdigimdada tutarliydiKizlar gunaydin bugun artik jubile yapip beklemeye gecmek istyrm selenanin su faliyla seruvende aklim kaldi bi onlari denememisim sizce hangisini deniyim
Ya suan anin pesindeyim aslinda bizimkiyle arkadas gibi gorusuyoruz amaci ne onu ogrenmek istyrm ahh cnm yaa inan artik bende ne yaptgmi bilmiyorum sen en cok kimi begenmistin fal baktirdiklarinin icinde belki seninle enrjimiz tutuyodurKuzumm valla icinden ne geliyorsaa yani bu enerji isi hep diyorumm bende selenaa tutmadi ama burda cok arkadas begenmis bitanem biliyoruz ztn bende tarotta acayip patladi su falindada gecmis ve an ohaa dedirtti ama gelicekle ilgili bisey yoktu seruvende eski fali cikmiss simdi baktirdigimdada tutarliydi
Hicbiri bilge disindabinnazda katina falında kimi önerirsiniz kızlar pembe tablocu olmayan?
Kimseyi o sitede doğru durust kimse yokbinnazda katina falında kimi önerirsiniz kızlar pembe tablocu olmayan?
Ben selena su falı derimmYa suan anin pesindeyim aslinda bizimkiyle arkadas gibi gorusuyoruz amaci ne onu ogrenmek istyrm ahh cnm yaa inan artik bende ne yaptgmi bilmiyorum sen en cok kimi begenmistin fal baktirdiklarinin icinde belki seninle enrjimiz tutuyodur
Canim valla benim hayatimdaki olaylari en cok bilen melek oz oldu yasadimda ama ortada yokk kendileri geri donsun burdannn sesleniyorummmmm gerii donnnnn mellekkk gerii donn tulay geri done bagladim sayesinde :) yani kuxum oneri vermek ten cok korkuyorumm ben derin gecen gun bana tuturdu ama begenmeyen arkadaslarda var cok pahali birine baktirmaktan yana degilim ama artik kesinlikle seruven denenebilir,rezzan abla bide bildigi olaylar olmustur ama onunda kesin konusmamasi hosuma gitmiyor yani cok yuvarlak soyluyor kendiside diyor ztn ben pembe tablocuyumdur diye :) selenada garip bende enerjisi hic tutmadi acayip bi agirlik veriyor bana ama tutan arkadaslara tutuyor ki su falinda gecmisi bana dokturmus agzim acik okudum ama ztn gecmisi biliyorum o yuzden baktirmak istemem bi daha gelicekle ilgili bisey yoktu cunku benim falimda sen gonlunden geceni sec bence kuzum sana bu gune kadar tuturanlar kimlerdi ?Ya suan anin pesindeyim aslinda bizimkiyle arkadas gibi gorusuyoruz amaci ne onu ogrenmek istyrm ahh cnm yaa inan artik bende ne yaptgmi bilmiyorum sen en cok kimi begenmistin fal baktirdiklarinin icinde belki seninle enrjimiz tutuyodur
Canim derine bende attim sok olmadim ama olumlu iyiydi yani rezzan ablanin ilk fali cok guzeldi sonra hep nasihata dondu ama seviyorum kendisini daha nicelere var inan hatirlamiyorum bile aylin beni tek sok eden falci olarak tarihe gecicek erk arkadasimin ozel bi durumu var onu bildi ondan dolayi dedi sabretmemi soyledi bi kac defa daha baktirdim hep mayis ayini soyledi falalemde tugce cetin arkds olarak gorusmeye baslicaksiniz sonra iliski yonune gidicek dedi simdi gorsyrz ama benim adimimla oldu dayanamdm ama hic umudum yok iliski yonunde o kadar ketumki ne dusunuyo soylemiyo bana tek olumsuz konusan nesibe oldu ilk cok etkilenmistim hayatima baskasinin gircegini o insan pisman olucak ama sen onu beklemiceksn artim dedi ama aylardir beklyrm vallaCanim valla benim hayatimdaki olaylari en cok bilen melek oz oldu yasadimda ama ortada yokk kendileri geri donsun burdannn sesleniyorummmmm gerii donnnnn mellekkk gerii donn tulay geri done bagladim sayesinde :) yani kuxum oneri vermek ten cok korkuyorumm ben derin gecen gun bana tuturdu ama begenmeyen arkadaslarda var cok pahali birine baktirmaktan yana degilim ama artik kesinlikle seruven denenebilir,rezzan abla bide bildigi olaylar olmustur ama onunda kesin konusmamasi hosuma gitmiyor yani cok yuvarlak soyluyor kendiside diyor ztn ben pembe tablocuyumdur diye :) sen gonlunden geceni sec bence kuzum sana bu gune kadar tuturanlar kimlerdi ?
Uzun sürmesi iyi olur böylece arada fal baktırmadan falın gelmesini beklersinSelenaya su fali atcam galiba cok bekletiyo mu gunlerce beklicem diye omrumden omur gider zaten sabirsizligimdan basima ne geliyosa geliyo
O hic belli olmazz bitanem nesibenin bildigi seyler olmusudu bende hakkini yigemem amaa bi ayrilik yasamistik onda senin hayatina baskasi giricek demisti ama olmadi oyle bisey baristik cok sukur hatta selenada acayip olumsuzdu hatta o baya beni oldurmustu :) basima gelmeyen kalmamistiCanim derine bende attim sok olmadim ama olumlu iyiydi yani rezzan ablanin ilk fali cok guzeldi sonra hep nasihata dondu ama seviyorum kendisini daha nicelere var inan hatirlamiyorum bile aylin beni tek sok eden falci olarak tarihe gecicek erk arkadasimin ozel bi durumu var onu bildi ondan dolayi dedi sabretmemi soyledi bi kac defa daha baktirdim hep mayis ayini soyledi falalemde tugce cetin arkds olarak gorusmeye baslicaksiniz sonra iliski yonune gidicek dedi simdi gorsyrz ama benim adimimla oldu dayanamdm ama hic umudum yok iliski yonunde o kadar ketumki ne dusunuyo soylemiyo bana tek olumsuz konusan nesibe oldu ilk cok etkilenmistim hayatima baskasinin gircegini o insan pisman olucak ama sen onu beklemiceksn artim dedi ama aylardir beklyrm vallabazen diyorum ya o hakliysa dier bi ton falci haksizsa
Kiz deme oyle beklerken yemeden icmeden kesilirim vallaa....Uzun sürmesi iyi olur böylece arada fal baktırmadan falın gelmesini beklersin
Sen de ben gibi hemen olsun istiyosun ama bak kendini firenlemek açısından iyi olur. Üst üste fal baktırmamış olursunKiz deme oyle beklerken yemeden icmeden kesilirim vallaa....
Ya en sevmedigim huyum bu o an oldu oldu olmadi geriliyorumSen de ben gibi hemen olsun istiyosun ama bak kendini firenlemek açısından iyi olur. Üst üste fal baktırmamış olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?