Binnaz Abla

kızlar kahve falında birini önereceğim tabiki reklam filan diye düşünceksiniz ama sadece ben baktırdım hiç bir şekilde bilgi vermediğim halde benimle ilgili söylediklerini duynca şok oldum yani ilşkisi yok azdıgım halde brnim hakkında bildiklerine şaşardım hala şoklardayım sanki beni tanıyor sandım bir an

kim???

Canim begendiysen yazarmisin bugun kendimi zor tutuyorum fal baktirmamak icin iyiyse oyle baktiriyim kararsiz kaldim faturamda dolmus kartla odeyincede bayaga yuksek oluyo maddi manevi coktum artikk bittim ben tukendim)

Kitap falı nedir yahuu
Yeni yeni terimler mi çıkıyor

Canim begendiysen yazarmisin bugun kendimi zor tutuyorum fal baktirmamak icin iyiyse oyle baktiriyim kararsiz kaldim faturamda dolmus kartla odeyincede bayaga yuksek oluyo maddi manevi coktum artikk bittim ben tukendim)

Falıma bilgi yanlışılığı olduğuna dair msj yazmış, bende düzeltip tekrar yolladım ve 2.sıradayım offff poffff

Kitap falı nedir yahuu
Yeni yeni terimler mi çıkıyor

Birkaç arkadaşımın memnun kaldığı hatta çıktı dediği Tellwe Serüven Hanım'ın falı canım

Büyü gibi bir şey ise bozulabilir. Güvendiğiniz bir medyum ya da hoca var mı?

Büyü gibi bir şey ise bozulabilir. Güvendiğiniz bir medyum ya da hoca var mı?
Ben acik acik yazmak istemedim ama kast ettikleri bu olsa gerek ama ben bunun icin kimseye gitmem kendi duami kendim ediyorum ve bole bsyse ben inaniyorum yaradanim gozyaslarimi goruyo elbet omurboyu surmez cok insandan duydum bunu inanmak istemedim ama var bole bsy bunuda biliyorum gercekten yapmissaa biri Allaha havale edyrm ne diyim

Bazı büyüler var bozulması gerçekten zormuş. Bilmiyorum ya nefret ediyorum şu işe bulaşanlardan zaten. Allah yukarıda nasılolsa öyle ya da böyle çıkacak cezası.

kuzuuumm kıyamam sana hemen üzülme öyle bazı falcılar ezbere de öyle söylüyo olabilirler hemen bozma moralini.o kişiyi allah senin kaderine yazdıysa öyle ya da böyle gelecek zaten sana bunu kimse engelleyemez sen sadece allaha sığın yeter

kızlarr şu büyü işlerinii bırakınn yaa benim başım belayaa girdii gül medyumm diye biriyle tanıştımm 3 ay öncee falan kadın sana bakımm yapalımm dedi tamam dedimm dünya para istedii sende büyü varr diyee büyüyü görenn değildee şu parayla bozmayaa çalışanlaraa uyuzumm bidee kadınn benii tehditt etmiştii amann uzakk durunn kızlaarr

Canim farkindaysan ben buyu diye bile yazmadim negatif enerji dedim ve gitmemde dedim bana cok insan bunu dedi het bana dediklerinde Allahima sigindim agladim ama tabiki onlar dedi diye kesin bu vardir demiyorum asla ama insaniz ve dusunuyoruz

Yok canim inan aklimi oraya takmiyorum bende aynen oyle dusunuyorum duami ediyorum boyle bsy varsa bole Allahim goruyo kimsenon yanina birakmaz bu arada banada fali gonderebilirmisin

Canim farkindaysan ben buyu diye bile yazmadim negatif enerji dedim ve gitmemde dedim bana cok insan bunu dedi het bana dediklerinde Allahima sigindim agladim ama tabiki onlar dedi diye kesin bu vardir demiyorum asla ama insaniz ve dusunuyoruz
yook kuzumm senn yanlışş anladınn benimm ağzımm yandıı biri görürr burdann örnekk olsunn bakımm yapıcamm diyolarr sonra hemenn büyü bendee senn gibi düşündümm sonuçtaa cok etkilendimm uzak durmakk lazım ben kendii örneğimii verdimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…