- 15 Aralık 2014
- 202
- 94
- 103
- 41
kızlar kahve falında birini önereceğim tabiki reklam filan diye düşünceksiniz ama sadece ben baktırdım hiç bir şekilde bilgi vermediğim halde benimle ilgili söylediklerini duynca şok oldum yani ilşkisi yok azdıgım halde brnim hakkında bildiklerine şaşardım hala şoklardayım sanki beni tanıyor sandım bir an
Canim begendiysen yazarmisin bugun kendimi zor tutuyorum fal baktirmamak icin iyiyse oyle baktiriyim kararsiz kaldim faturamda dolmus kartla odeyincede bayaga yuksek oluyo maddi manevi coktum artikk bittim ben tukendimHakikaten bende merak ettim kim olduğunu?
Bu arada Serüvene evden çıktığımda msj attım kitap falı için ve yarım saat önce eve girdim henüz bakmadım cevaplamış mı diye, bakalım bakalım neler söylemiş
Hakikaten bende merak ettim kim olduğunu?
Bu arada Serüvene evden çıktığımda msj attım kitap falı için ve yarım saat önce eve girdim henüz bakmadım cevaplamış mı diye, bakalım bakalım neler söylemiş
Canim begendiysen yazarmisin bugun kendimi zor tutuyorum fal baktirmamak icin iyiyse oyle baktiriyim kararsiz kaldim faturamda dolmus kartla odeyincede bayaga yuksek oluyo maddi manevi coktum artikk bittim ben tukendim)
Kitap falı nedir yahuu
Yeni yeni terimler mi çıkıyor
Aslinda aylinde derinde erk arkadasimin ustunde negatif bi enerji oldugunu da soylediler ama ben boyle seylrden nefret ederim ve ciddiye almam ama insan korkuyo ya bi anda senden sogumus dediler ben onun bana asik olmasina asik olmustum ayy oturup aglicam yine yemin ederim gercekten boyle bsy varsa
Ben acik acik yazmak istemedim ama kast ettikleri bu olsa gerek ama ben bunun icin kimseye gitmem kendi duami kendim ediyorum ve bole bsyse ben inaniyorum yaradanim gozyaslarimi goruyo elbet omurboyu surmez cok insandan duydum bunu inanmak istemedim ama var bole bsy bunuda biliyorum gercekten yapmissaa biri Allaha havale edyrm ne diyimBüyü gibi bir şey ise bozulabilir. Güvendiğiniz bir medyum ya da hoca var mı?
Ben acik acik yazmak istemedim ama kast ettikleri bu olsa gerek ama ben bunun icin kimseye gitmem kendi duami kendim ediyorum ve bole bsyse ben inaniyorum yaradanim gozyaslarimi goruyo elbet omurboyu surmez cok insandan duydum bunu inanmak istemedim ama var bole bsy bunuda biliyorum gercekten yapmissaa biri Allaha havale edyrm ne diyim
Bana hic ole seyler demedi ya .s .s bana oylr dumduzzz baktiBana emineciğimm asitli şeylerden uzak dur dedi ve sigara içiyorsan bırak dedi, sağlık uzmanın,kahve falcım, yorumcum eminemmm
Canım bende bakabilirmiyim o fala sana yaziyim özelden.kızlaaaarr serüvene kitap falı baktırıcak olanlara önceden baktırdığım ve çıkmış olan falımı özelden atabilirim. isteyenler özelden mesaj atsın
kuzuuumm kıyamam sana hemen üzülme öyle bazı falcılar ezbere de öyle söylüyo olabilirler hemen bozma moralini.o kişiyi allah senin kaderine yazdıysa öyle ya da böyle gelecek zaten sana bunu kimse engelleyemez sen sadece allaha sığın yeterBen acik acik yazmak istemedim ama kast ettikleri bu olsa gerek ama ben bunun icin kimseye gitmem kendi duami kendim ediyorum ve bole bsyse ben inaniyorum yaradanim gozyaslarimi goruyo elbet omurboyu surmez cok insandan duydum bunu inanmak istemedim ama var bole bsy bunuda biliyorum gercekten yapmissaa biri Allaha havale edyrm ne diyim
bacımm banaa atsanaa kendimii zorr tutuyorumm barii öncee bi görimmkızlaaaarr serüvene kitap falı baktırıcak olanlara önceden baktırdığım ve çıkmış olan falımı özelden atabilirim. isteyenler özelden mesaj atsın
Canim farkindaysan ben buyu diye bile yazmadim negatif enerji dedim ve gitmemde dedim bana cok insan bunu dedi het bana dediklerinde Allahima sigindim agladim ama tabiki onlar dedi diye kesin bu vardir demiyorum asla ama insaniz ve dusunuyoruzkızlarr şu büyü işlerinii bırakınn yaa benim başım belayaa girdii gül medyumm diye biriyle tanıştımm 3 ay öncee falan kadın sana bakımm yapalımm dedi tamam dedimm dünya para istedii sende büyü varr diyee büyüyü görenn değildee şu parayla bozmayaa çalışanlaraa uyuzummbidee kadınn benii tehditt etmiştii amann uzakk durunn kızlaarr
Yok canim inan aklimi oraya takmiyorum bende aynen oyle dusunuyorum duami ediyorum boyle bsy varsa bole Allahim goruyo kimsenon yanina birakmaz bu arada banada fali gonderebilirmisinkuzuuumm kıyamam sana hemen üzülme öyle bazı falcılar ezbere de öyle söylüyo olabilirler hemen bozma moralini.o kişiyi allah senin kaderine yazdıysa öyle ya da böyle gelecek zaten sana bunu kimse engelleyemez sen sadece allaha sığın yeter
yook kuzumm senn yanlışş anladınn benimm ağzımm yandıı biri görürr burdann örnekk olsunn bakımm yapıcamm diyolarr sonra hemenn büyü bendee senn gibi düşündümm sonuçtaa cok etkilendimm uzak durmakk lazım ben kendii örneğimii verdimmCanim farkindaysan ben buyu diye bile yazmadim negatif enerji dedim ve gitmemde dedim bana cok insan bunu dedi het bana dediklerinde Allahima sigindim agladim ama tabiki onlar dedi diye kesin bu vardir demiyorum asla ama insaniz ve dusunuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?