Hayirli cumalar güzeller,
size kasim ayindan bu yana baktirdigim falcilar'i siralayim.
Basta konumdan biraz bahsedeyim, sevgilim benden ayrildi suan hic bi sekilde görüsme yok... ben hep ayni soruyla geri dönecek mi beni tekrar arayacak mi vs. Gibi sorular sordum... sonra söyle cevaplarla karsilastim
Binnaz abla
Kahve fali:
·
Selin Imer sadece sorumu sorup kendimden ve ayrilik ile hic bir bilgi vermedigim halde baya seyler bilmis, ocak sonunda ondan haber alacaksin demis simdilik ses soluk yok daha zamanda var
Tarot:
·
Lale Gül gecmisi ve ani cok güzel yorumladi begendim, arayacak ama onunla olmayacak diyenlerden
·
Kerem Avsar biraz alay eder gibi buldum, kesinlikle evlenecegin kisi o dedi seni cok seviyor vs.
Katina:
·
Müge Aydin mart aylarinda seni arayacak görüsmeler olacak evlenecegin kisi o diyenlerden
·
Gonca Polat kesinlikle o kisiyle olmayacak dedi, ama sana ulasmaya calisacak dedi
·
Rania Hadwa olaylari yasadiklarimi oldugu gibi bilmis, sordugum sorunun cevabi icin subat sonu olarak zaman vermis... yaz aylarinda yüzük olayi olacakmis... ve kendinden emin bir sekilde evlenecegin kisi kaderindeki kisi o diyenlerden
Falsepeti
Katina
· Nesibe seni arayacak pisman oldugunu söyleyecek vs. Ama ayni sorunlar devam edecek ve evlenecegin kisi o degil diyenlerden
Falalem
·
Ester Kira (Katina) subat aylarinda seni arayacak ve evlenecegin kisi o diyenlerden
·
Mukkades (Katina ve Kahve) gecmisi ve ani güzel analiz etmis, gelecek icin beklemete ve seni arayacak evlilik yolun o kisiyle acik dedi
·
Rezzan Abla (Kahve) kimsenin bilmedigini bilmis Haziran ayina kadar süre vermis --> bekleyip görecez haziran ayinda seni arayacak --> onunla yolun acik ama evlilik onunla olup olmayacagini henüz görünmüyor dedi
tellwe
·
Shalevisrael --> dedigi bi olayi hemen oldu ama malesef bi faldan diger falina yönlendiriyor örnegin katina atiyorsun bir iki soru soruyorsun yok mum falima gel yok tarot at yok iki hafta sonra tkr katina at gibi deyimleri oluyor... hisleri kuvetli olabilir ama bi faldan diger falina yönlendirmesini begenmedim à ayrica kesinlikle o kisiyle evlilik yok diyenlerden
·
Deepwhite gecmis ve anlik analizi süperdi ama gelecek icin verdigi tarihler patladi à baska biriyle tanisip onunla evleneceksin dedi
·
LokmanHekim begendim ama sordugum sorunun cevabini seni arayacak ama sen istemeyeceksin ve baskasiyla tanisip bir sene icinde yüzük olayin olacak dedi
·
Asmara pembe tablocu gibi geldi bana, zaten bana verdigi tarih patladi
·
Ugga nokta atislari vardi, eski sevgilimle görüsme olacak ama evlilik olmayacak diyenlerden yeni iliski icin haziran olarak tarih verdi yani beklemede
·
Augur gecmis icin dediklerinin tam tersini yasadim, yani tutarsiz bir faldi
·
Klothoyagmur nokta atislari vardi 5 aylik bir sürec verdi tkr bir görüsme icin à beklemede
·
MedyumSelena Su fali attim cok cok begendim verdigi tarih subat ayina dayaniyor à beklemede
·
Sibella1 hayal kirikligi hic begenmedim yasanan olaylarin tersini anlatmis bana ve dua vermis
·
Cyrstall hic begenmedim à yasamadiklarimi yasadim gibi anlatmis
·
Seruven kitap falini ben begendim
·
Gzmbsr idare eder
·
Derin2013 cok begendim katina attim 6 ay kadar zaman vermis gelecek beklemede
biryoulunvar
·
Emine eski sevgilinle kesinlikle görüsme görmüyorum yeni biriyle tanisacaksin biraz detay vermis, dedigi gibi biriyle tanistim hatta o dönem bi saglik problemi yasiyordum o saglik sorunumu ve hangi bölgede oldugunu bana yazmis resmen sok oldum
·
Emine 1 hafta arayla tkr bir fal attim beni suan begenen 5 erkek varmis J ve yine dedi eski sevgilinle görüsme felan olmayacak hatta yeni biri girmis hayatina yada girmek üzere diye
·
MedyumDeniz eski sevgilin seni özlemeye baslamis ama görüsme görmüyorum dedi yeni bir iliski yasayacaksin gibi bir yorumda bulundu
·
Serap ilk adim eski sevgilimden ocak sonunda gelecekmis ve ardindan benden hoslanan baska biri bana acilacakmis
·
Aylin Bir tartisma yasayacaksin demis onu fal baktirmadan 2-3 hafta önce tarif ettigi bir kisiyle yasamasitim, eski sevgilimle 5 ay icinde bir görüsme ve hatta iliski olacak demis
·
Ayline ilk baktirdigim faldan 1 hafta sonra tekrar kahve fali attim ve ilk baktigi falda söylediklerinin tam tersini söyledi ve hatta hayatinda baska biri oldugunu ondan dolayi ayrildigimizi vs. Ama ayrilis sebebimiz kesinlikle ücüncü bir kisiden dolayi degil à yani ikinci fal tutarsizdi
söyle size baktirdiklarima siralayinca ne kadar cok fal baktirdigimi gördüm yok benim acilen fal baktirmayi birakmam lazim en azindan ara vermem lazim...
Benim deneyimlerim ve benim görüslerim bunlar... iyi olanlar ciksin... ne demisler--> fala inanma falsizda kalma