Binnaz Abla

Canim 3 ayda bukdr baktirmissan arayana kadr dusunemyrum bile malesef bende senle ayni durumdayim 7 ay oldu snn bi 3 katin falan rahat baktirmisimdir

Yok haklisin ilk duydugmda etkisnden kurtulamadim sen yigitede baktiriyodun dimi bende bi kac defa baktirdim ona oda aynisini dedii tek soledim ben asla kimseye guvenmem oda omurluk deildir hic bsy dedi benim olaylarim biraz farklida ahh kizlar desmeyin yarami oyle canim yaniyoki

kuzummm hangimisin durumuu aşağıı kalırkii offff yiğitt bana değill amaa annemee dedii o dğruyduu bakk amaa neysee düşünmekk bileee diken dikenn ettii beniii cok kandırıldıkk bizz cookk

kuzummm hangimisin durumuu aşağıı kalırkii offff yiğitt bana değill amaa annemee dedii o dğruyduu bakk amaa neysee düşünmekk bileee diken dikenn ettii beniii cok kandırıldıkk bizz cookk
Arkadaslar annem 15 sene ugrasti dunyanon parasi gitti ama ben sadece allaha dua ediyorum artik sonucta bozucak olanda o dua edin cunku allah izin vermedikce ne tutuyor nede bozuluyor maddi ve manevi cok duzenimiz bozulmustu ama bozdurAmamistik maalesef

kızlar binnaz ablada kesinlikle hiç birşey söylemeden sadece genel aşk hayatım yazdım kadına ilişki durmunu bile yok yazdım oşekil yazıdıgım halde kadın döktürmüş resmen herşeyi sema aliyeva diye biri yeni gelmiş heralde ama gördüğüm rüyaya kadar herşeyi bilmiş inş gelcek hakındaki söyledikleride çıkar

büyü bi çeşit yönlendirilmiş enerjidir, blokajdır. duayla etkisini azaltırsınız ama bozulması için, spesifik olarak o büyü enerjisine yönelik bazı şeylerin, bazı ilimleri kullanarak yapılması gerekir. bunu da tabi ki öyle her önüne gelen yapamaz. gerçekten çok temiz kalpli, maddi hırslardan sıyrılmış, bu işlerin ehli olan, çeşitli ilimlere vakıf kişileri bulmak gerekir.

Elbet boyle insanlar vardir ama hic kafami bulandirmak istemiyorum rabbimin sinavi hersey kimseye guvenmiyorum bu konuda

ama artık böyle insanlar yok maalesef bu iş ticarete dökülmüş ve az buz paralarda değil

ama artık böyle insanlar yok maalesef bu iş ticarete dökülmüş ve az buz paralarda değil
öyle kişiler ancak kulaktan kulağa bulunabiliyor, internetten değil, haklısın.
ama insanın gerçekten ihtiyacı olduğunda, allah bir şekilde çıkartıyor karşısına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…