hangi söylediği çıktııı :)Kızlar sanırım Emine bana da çıktı... dalga geçerken..
zeziiiii bana bu yiğiti detaylarıyla özelden atsanakuzummmhangimisin durumuu aşağıı kalırkii offff yiğitt bana değill amaa annemee dedii o dğruyduu bakk amaa neysee düşünmekk bileee diken dikenn ettii beniii cok kandırıldıkk bizz cookk
Valla ben ciksin mi cikmasin mi bilemedimEmine bana sevgilinle yağmurda elele yürüyeceksiniz demişti.. Geçenlerde hakikaten dediği oldu.. Şaka maka dedikleri çıkıyor hatunun
Emine bana sevgilinle yağmurda elele yürüyeceksiniz demişti.. Geçenlerde hakikaten dediği oldu.. Şaka maka dedikleri çıkıyor hatunun
şimdi ben Emineye 3 fal attım , sorduğum kişiyle ilgili durumu gerçekten güzel yorumladı, ve bana hep birkaç falcı 2. kişiyi görüyordu, yani bu da arayacak ama sen 2 kişi arasında kalcan uzun kararsızlık falan filan.. ve yeni kişi gündeme gelince koşar adomlarla dönecekmiş falan.. Emine aynen de bunu görmüş, nikah olarak 2 kısmetin olacak .. arada kalcaksın demiş 1 saat önce arkadaşımın aracılığıyla biriyle tanıştım, isminde m harfi var demişti emine ve ondan daha genç bu adam demişti.. emine diğerinin koç boğa özellikli olduğunu söylemiş.. bu çocuk boğa, ondan hakikaten birkaç yaş genç ve soyismi M ile başlıyor.... :)))))))))hangi söylediği çıktııı :)
Dalga geçiyoz falan ama dedikleri çıkıyor kuzum.. Bence sizin at binmeye gitmenizde yakındırnazarr edıcenn kızzzzzbı kere hava yagmurluyduu hıhh tam bılememıssss
Dalga geçiyoz falan ama dedikleri çıkıyor kuzum.. Bence sizin at binmeye gitmenizde yakındır
Sana ne demisti canimEminenin bana dedgi cikmasin lutfn.s
Bana eski kisi yalanci pislik kandirir adami bunlar gbi terbyszce seyler soylemisti ama kesinlikle katilmiyorim b dediklerne bir yildan fazla heran beraberdim o insanla soyledikleri dogru degl..bizim ayrilmaa sebebimzde karakteri degildi ztn dis etkenlerdi.hatta bu acidan telwe de Ask3 dye bi kiz vardi o sanki benmisim gbi anlatmis bana cok hosuma gitti okiz :)♥ cunku sonucta dogru sebbleri bildi ve art niyet oldgnu sanmyr ben bu cocukta demisti evt art niyet degl saflik vardi... snra emine iste sen ocak sonu konsere gdcen orda tanisican arabasi olan biri bu falan filan dedi iste cok uysal cok sakinmis yalnz ben o tiplerden hoslanmam cunku ben cok deli doluyum.s .s nyse sonuc olark degl ama eski sevglm hakkinda hakaret icerikli konusmasi beni kendinden soguttu..soru kismina da ztn bnu yazdm bana beddua eder gbi :insallah faalim cikarda sende gorursun dedi.. aman uzak kalsn emine bendenSana ne demisti canim
büyü bi çeşit yönlendirilmiş enerjidir, blokajdır. duayla etkisini azaltırsınız ama bozulması için, spesifik olarak o büyü enerjisine yönelik bazı şeylerin, bazı ilimleri kullanarak yapılması gerekir. bunu da tabi ki öyle her önüne gelen yapamaz. gerçekten çok temiz kalpli, maddi hırslardan sıyrılmış, bu işlerin ehli olan, çeşitli ilimlere vakıf kişileri bulmak gerekir.
ama bak bu konuşma da emine nin saf olduğunu gösterir saf abla gibi:) yazsısı da üslubu da falan , ama tabi canım sen onu ondan iyi tanıyamazsın .. belki o öyle görmüştür..Bana eski kisi yalanci pislik kandirir adami bunlar gbi terbyszce seyler soylemisti ama kesinlikle katilmiyorim b dediklerne bir yildan fazla heran beraberdim o insanla soyledikleri dogru degl..bizim ayrilmaa sebebimzde karakteri degildi ztn dis etkenlerdi.hatta bu acidan telwe de Ask3 dye bi kiz vardi o sanki benmisim gbi anlatmis bana cok hosuma gitti okiz :)♥ cunku sonucta dogru sebbleri bildi ve art niyet oldgnu sanmyr ben bu cocukta demisti evt art niyet degl saflik vardi... snra emine iste sen ocak sonu konsere gdcen orda tanisican arabasi olan biri bu falan filan dedi iste cok uysal cok sakinmis yalnz ben o tiplerden hoslanmam cunku ben cok deli doluyum.s .s nyse sonuc olark degl ama eski sevglm hakkinda hakaret icerikli konusmasi beni kendinden soguttu..soru kismina da ztn bnu yazdm bana beddua eder gbi :insallah faalim cikarda sende gorursun dedi.. aman uzak kalsn emine benden
Ayy canim takma kafana emine bana doncek dedi de benimkinide yerin dibine soktu adami bulsa oldurcek sende isine geliyosa kabul et dedi resmen emine ablam cok sinirlendi banaBana eski kisi yalanci pislik kandirir adami bunlar gbi terbyszce seyler soylemisti ama kesinlikle katilmiyorim b dediklerne bir yildan fazla heran beraberdim o insanla soyledikleri dogru degl..bizim ayrilmaa sebebimzde karakteri degildi ztn dis etkenlerdi.hatta bu acidan telwe de Ask3 dye bi kiz vardi o sanki benmisim gbi anlatmis bana cok hosuma gitti okiz :)♥ cunku sonucta dogru sebbleri bildi ve art niyet oldgnu sanmyr ben bu cocukta demisti evt art niyet degl saflik vardi... snra emine iste sen ocak sonu konsere gdcen orda tanisican arabasi olan biri bu falan filan dedi iste cok uysal cok sakinmis yalnz ben o tiplerden hoslanmam cunku ben cok deli doluyum.s .s nyse sonuc olark degl ama eski sevglm hakkinda hakaret icerikli konusmasi beni kendinden soguttu..soru kismina da ztn bnu yazdm bana beddua eder gbi :insallah faalim cikarda sende gorursun dedi.. aman uzak kalsn emine benden
Tabiki bulamicaz canim tek yapmamiz gereken kendi duamizi kendimiz etmemiZnerde bulucaz bu çok temiz kalpli, maddi hırslardan sıyrılmış, bu işlerin ehli olan, çeşitli ilimlere vakıf kişileri :)
Tabiki bulamicaz canim tek yapmamiz gereken kendi duamizi kendimiz etmemiZ
aynen banada cikarsa havaya ucarim heraldeAy herkese çıkıyor maşallah. Akşam akşam umut doldum ya. Herkes çok mutlu olsun
Eminenin bana dediği çıkarsa HARIKA olur ama zannetmiyorum
kuzumm bana atar mısın lütfenkızlaaaarr serüvene kitap falı baktırıcak olanlara önceden baktırdığım ve çıkmış olan falımı özelden atabilirim. isteyenler özelden mesaj atsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?