Binnaz Abla

kuzummm hangimisin durumuu aşağıı kalırkii offff yiğitt bana değill amaa annemee dedii o dğruyduu bakk amaa neysee düşünmekk bileee diken dikenn ettii beniii cok kandırıldıkk bizz cookk
zeziiiii bana bu yiğiti detaylarıyla özelden atsana

Emine bana sevgilinle yağmurda elele yürüyeceksiniz demişti.. Geçenlerde hakikaten dediği oldu.. Şaka maka dedikleri çıkıyor hatunun
Valla ben ciksin mi cikmasin mi bilemedim yazdigi seye guldum ama tabi bana sonu lazimdi oda olumlu emine ablamin fali ciksin diyelim

hangi söylediği çıktııı :)
şimdi ben Emineye 3 fal attım , sorduğum kişiyle ilgili durumu gerçekten güzel yorumladı, ve bana hep birkaç falcı 2. kişiyi görüyordu, yani bu da arayacak ama sen 2 kişi arasında kalcan uzun kararsızlık falan filan.. ve yeni kişi gündeme gelince koşar adomlarla dönecekmiş falan.. Emine aynen de bunu görmüş, nikah olarak 2 kısmetin olacak .. arada kalcaksın demiş 1 saat önce arkadaşımın aracılığıyla biriyle tanıştım, isminde m harfi var demişti emine ve ondan daha genç bu adam demişti.. emine diğerinin koç boğa özellikli olduğunu söylemiş.. bu çocuk boğa, ondan hakikaten birkaç yaş genç ve soyismi M ile başlıyor.... :)))))))))

Sana ne demisti canim
Bana eski kisi yalanci pislik kandirir adami bunlar gbi terbyszce seyler soylemisti ama kesinlikle katilmiyorim b dediklerne bir yildan fazla heran beraberdim o insanla soyledikleri dogru degl..bizim ayrilmaa sebebimzde karakteri degildi ztn dis etkenlerdi.hatta bu acidan telwe de Ask3 dye bi kiz vardi o sanki benmisim gbi anlatmis bana cok hosuma gitti okiz :)♥ cunku sonucta dogru sebbleri bildi ve art niyet oldgnu sanmyr ben bu cocukta demisti evt art niyet degl saflik vardi... snra emine iste sen ocak sonu konsere gdcen orda tanisican arabasi olan biri bu falan filan dedi iste cok uysal cok sakinmis yalnz ben o tiplerden hoslanmam cunku ben cok deli doluyum.s .s nyse sonuc olark degl ama eski sevglm hakkinda hakaret icerikli konusmasi beni kendinden soguttu..soru kismina da ztn bnu yazdm bana beddua eder gbi :insallah faalim cikarda sende gorursun dedi.. aman uzak kalsn emine benden

Ayliniki banada ciksin ama hemen ciksin lutfen ayy iyice tozuttum valla kim kimdi kim ne demisti acaba bu aymi duzelcekti yoksa birimi girmisti araya donuyomuydu yoksa donmuyomuydu kafamda deli sorular

nerde bulucaz bu çok temiz kalpli, maddi hırslardan sıyrılmış, bu işlerin ehli olan, çeşitli ilimlere vakıf kişileri :)

ama bak bu konuşma da emine nin saf olduğunu gösterir saf abla gibi:) yazsısı da üslubu da falan , ama tabi canım sen onu ondan iyi tanıyamazsın .. belki o öyle görmüştür..

Ayy canim takma kafana emine bana doncek dedi de benimkinide yerin dibine soktu adami bulsa oldurcek sende isine geliyosa kabul et dedi resmen emine ablam cok sinirlendi bana

Tabiki bulamicaz canim tek yapmamiz gereken kendi duamizi kendimiz etmemiZ

ah kuzum ben cok dua ediyorum namazda kiliyorum ama bu isler zor
hz muhammede bile tutmus böyle seylerin gerceklik payi var maalesef kimsenin gözünde büyütmekte istemem korkmayin ama duanizida birakmayin keske sadece dua ile bitse bu isler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…