Evet garip hatun.. Ama bana iki dediği çıktı.. Sevgilin resimle ilgili hediye verecek dedi çıktı eminenin dediği.. Öyle basit bişeyde değil aslında..
Bana ilk falimda bu adamdan hayir gelmez... ikinci falinda ceyizini hazirla emineeeeemine tutarsız kızlar ya geçen bir arkadaşında böyle bir falı vardı değişen nazar değdirik emineye inşallah bu söyldiği olur canım
sacindan tut , kardesine kadar anlattilar bir özelligide tutmasaydi bari her özelligi tutuyor. adam evli emaresi vermedi $u dakikaya kadar facesinide görme imkanim oldu nufus cuzdani fotokopisinide
simdi faceden karisina öpücük yolluyor saka gibi
Bana olumlu konuşmuştu ama çemkire çemkire konuştu. Sonra birinin daha benden hoşlandığını söyledi ve zorla onu yamamaya kalktı çemkire çemkire. Yani illa benim dedğim değil de onun dediği olsun diye paraladı kendini falda. Dediği kişiyi de biliyorum yani o kadar çok ısrar etti ki neredeyse faldan sonra soru kısmında o diğerinin iletişim bilgilerini bilgeye verip al çok ısrar ettin senin olsun diğeri diyesim geldi yaniBilge bir halt bilmiyor, bana olumsuz konustug her sey olumlu sonuclandi. Bir de tavsie vermis, 10dklik kaydin 1 cumlesi fal, gerisi cekim yasasi vs vs ydi. Zirva yani, geciniz.
Fallara inanmamak gerek, sonra hayal kirikliginia ugruyoruz. Bana da 2 senedir kumral bir adam, kumral bir adam diyorlaar ammaaaaaaaaaaaaaa kumralini gectim ortada adam yok:)))
Vallahi buna kendini gerceklestren kehanet deniyor. Bu adamdan bu kadar bahsetmeselerdi sen onun farkinda olmyacaktin bile. Ben de karsima cikan ilk kumral adam hakkinda oyyyyyyyy bana vuruldu asik oldu diye dusuncem herhalde:) Sonra da adama yapiscam , sen benim falimda ciktin benim kaderimsin diye, o da birak git manyak kari ne fali diye cevap verecek hehehe :)
Bana olumlu konuşmuştu ama çemkire çemkire konuştu. Sonra birinin daha benden hoşlandığını söyledi ve zorla onu yamamaya kalktı çemkire çemkire. Yani illa benim dedğim değil de onun dediği olsun diye paraladı kendini falda. Dediği kişiyi de biliyorum yani o kadar çok ısrar etti ki neredeyse faldan sonra soru kısmında o diğerinin iletişim bilgilerini bilgeye verip al çok ısrar ettin senin olsun diğeri diyesim geldi yani
Resmen benimkinibi kenara itti olumlu konuştuktan sonra, gitti diğerine taktı kafayı :)) yere göğe sığdıramadı ama bunu öyle bi söylüyoki eğer onun dediğini tercih etmezsem dövecek hatun beni :)) valla içimden geçti soru kısmında al hayrını gör demekhahahahkoptum verseydin bilgilerini madem görmüs begenmis
hahahahahahBana olumlu konuşmuştu ama çemkire çemkire konuştu. Sonra birinin daha benden hoşlandığını söyledi ve zorla onu yamamaya kalktı çemkire çemkire. Yani illa benim dedğim değil de onun dediği olsun diye paraladı kendini falda. Dediği kişiyi de biliyorum yani o kadar çok ısrar etti ki neredeyse faldan sonra soru kısmında o diğerinin iletişim bilgilerini bilgeye verip al çok ısrar ettin senin olsun diğeri diyesim geldi yani
Herşeyden o kadar emin bir tavır içinde konuşuyoki sanırısn nostradamus yani o bile bu kadar keskin bir dille kehatte bulunmamamıştırhahahahahahbilgeye bak ya deli mi ne hiç baktırmadım ben ama sayenizde sesini ve anlatışını ÇEMKİRMESİNİ çok merak ettim
Selena sonunda falıma bakmışDurum tespitini ve analizini başarıyla yapmış yükselen burcumu bilmiş, ve o da tüm diğer fallarım gibi Ocak sonu Şubat ayını işaret etmiş. Yah tüm fallar aynı olduğu gibi zamanlar da aynı
Selena sonunda falıma bakmışDurum tespitini ve analizini başarıyla yapmış yükselen burcumu bilmiş, ve o da tüm diğer fallarım gibi Ocak sonu Şubat ayını işaret etmiş. Yah tüm fallar aynı olduğu gibi zamanlar da aynı
Su atmıştım canımNe attin selenaya :) Kizlar hisli insan kelebek falindan da gorur degil mi ? bkz: zügürt tesellisiBenim kredim yoktu selenaya kelebek attim da kendime pay cikarmaya calisiyorum Gerci destekleyerek bakmis ama benim inanasim gelmiyor cunku kelebek falindan bi halt anlamadim tikladim tikladim yolladim
Benim falların tamamı aynı, tarihler bileBenimde tarihler aynı ama fark kimin adım atacağında :)
Benimde tarihler aynı ama fark kimin adım atacağında :)
Ne attin selenaya :) Kizlar hisli insan kelebek falindan da gorur degil mi ? bkz: zügürt tesellisiBenim kredim yoktu selenaya kelebek attim da kendime pay cikarmaya calisiyorum Gerci destekleyerek bakmis ama benim inanasim gelmiyor cunku kelebek falindan bi halt anlamadim tikladim tikladim yolladim
hadi insallah ciktigi gunleri de goruruzselena onu başka şeylerle desteklemiştir mutlaka=)
Herşeyden o kadar emin bir tavır içinde konuşuyoki sanırısn nostradamus yani o bile bu kadar keskin bir dille kehatte bulunmamamıştırdili çok sert, güzel bişeyi söylerken bile sanırsın dövecek
Hadi bakalim artik bekleme zamani canim selena son falindi degilmi guzel haberlerini bekliyoruzSelena sonunda falıma bakmışDurum tespitini ve analizini başarıyla yapmış yükselen burcumu bilmiş, ve o da tüm diğer fallarım gibi Ocak sonu Şubat ayını işaret etmiş. Yah tüm fallar aynı olduğu gibi zamanlar da aynı
İnşallah bitanemmmHadi bakalim artik bekleme zamani canim selena son falindi degilmi guzel haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?