emine tutarsız kızlar ya geçen bir arkadaşında böyle bir falı vardı değişen nazar değdirik emineye inşallah bu söylediği olur canımemineye fal attim sana is görünmüyor diyen emine 3 ay icinde is basi yapiyosun diyor
hicte uslanmiyorum
canim zaten sIkkIndi ay aygece gece kopucam
bu kadının akrep burcundan canı yanmış galiba herkese akrepkoc ve akrep diyor
illaki akreppgelsin akrepler dermisim
emine tutarsız kızlar ya geçen bir arkadaşında böyle bir falı vardı değişen nazar değdirik emineye inşallah bu söylediği olur canım
farklı hesaptan mı attın canım sen yani 2 falıda tutarlı sadece bunda iş var dedi anladığım kadarı ileiki falinida özelden atabilirim sadece zamanlari farkli bide hesaplar farkli o gün is göremedim diyip evlendirmisti beni bundada evlendiriyor ama bu sefer iste var
Bana atar mısınız? Emine konusunda resmen dedektif oldumiki falinida özelden atabilirim sadece zamanlari farkli bide hesaplar farkli o gün is göremedim diyip evlendirmisti beni bundada evlendiriyor ama bu sefer iste var
farklı hesaptan mı attın canım sen yani 2 falıda tutarlı sadece bunda iş var dedi anladığım kadarı ile
bende yapmayı düşünüyorum eminede kararsız kaldım çünkübazi farklar var ama fallar uyumlu gibi
evt canim farkli hesaptan attim hic böyle bisiy yapmamistim
Iyice kafamiz karisiyor lalecim en uygun olana surekli baktirmak en iyisi sanirimbende yapmayı düşünüyorum eminede kararsız kaldım çünkü
Bugün faldan çıktı konu ve sohbet esnasında arkadaşımın biri kuzeninden bir örnek verdi. O da yurtdışında yaşıyormuş ve online fal baktırıyomuş ama dolar bazında ödeme yapmamak için benim bu arkadaşımın telefon numarasını giriyomuş, bizimkine mesaj gelince evet yazıyomuş ay sonunda TL tutarında denk gelen parayı havale ediyomuş. Daha önce aslında buradan hat alıp kuzenine vermiş oraya mesaj gelince evet yaz diye fakat o dönemde fal baktırmayınca hattı kapanmışBen de yurtdisindayim , tellwenin dolarla cekme muhabbeti yzuunden kendime hat alip, buraya getiirp fal amacli kullanicam
Bilge olumluyu da olumsuzu da çemkirerek söylediği için uyuz oluyorum. Dünyayı ben yarattım modunda hatunBilge zaten olumsuzluklar kraliçesi,oda kimseye olumlu yorum yapmaz..ben sevmem onu zten sadece kart okur his hiç yoktur onda..
Bilge olumluyu da olumsuzu da çemkirerek söylediği için uyuz oluyorum. Dünyayı ben yarattım modunda hatun
Ee niye böyle tutarsız?? İki fal arasında dağlar kadar fark oluyor nedenseemineye fal attim sana is görünmüyor diyen emine 3 ay icinde is basi yapiyosun diyor
hicte uslanmiyorum
canim zaten sIkkIndi ay aygece gece kopucam
Ee niye böyle tutarsız?? İki fal arasında dağlar kadar fark oluyor nedense
kime sence kimseninki çıkmadı rezzan ablaya sürekli baktırıyorum ayda 1 ama dediklerini yaşamadıktan sonra sadece sohbet amaçlı oluyorIyice kafamiz karisiyor lalecim en uygun olana surekli baktirmak en iyisi sanirim
bence en ,iyisi kökten çözüm fal konusunu kapatmak bebem yaIyice kafamiz karisiyor lalecim en uygun olana surekli baktirmak en iyisi sanirim
Evet garip hatun.. Ama bana iki dediği çıktı.. Sevgilin resimle ilgili hediye verecek dedi çıktı eminenin dediği.. Öyle basit bişeyde değil aslında..bilmiyorum bazi seyleri bilmis ama gelecekle alakali anlamadigim bisiyler var
cikarsa yazarim zaten cidden kripto lazim bu hatunu cözmek iciin sifrelii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?