Binnaz Abla

Aman kizlar ya, bilge ablanin eski e postamdaki fallarina baktim. Gecen sene aralikta bu cocuk sana cok kizgin demis imkansiz donmez demis, ocakta donmez ama siniri gecmis demis, martta da demis ki yok artik falin harika dusuncelerinde acayip bi degisim var bu cocugun. Sonra noldu bugun de imkansiz dedi. Yok ya ben artik asla ve asla fal baktirmiyorum. Ayrica bi yildir ayni konu ugrasip duruyorum ne aci ya.

emineye fal attim sana is görünmüyor diyen emine 3 ay icinde is basi yapiyosun diyor
hicte uslanmiyorum
canim zaten sIkkIndi ay ay gece gece kopucam
emine tutarsız kızlar ya geçen bir arkadaşında böyle bir falı vardı değişen nazar değdirik emineye inşallah bu söylediği olur canım

emine tutarsız kızlar ya geçen bir arkadaşında böyle bir falı vardı değişen nazar değdirik emineye inşallah bu söylediği olur canım

iki falinida özelden atabilirim sadece zamanlari farkli bide hesaplar farkli o gün is göremedim diyip evlendirmisti beni bundada evlendiriyor ama bu sefer iste var

iki falinida özelden atabilirim sadece zamanlari farkli bide hesaplar farkli o gün is göremedim diyip evlendirmisti beni bundada evlendiriyor ama bu sefer iste var
farklı hesaptan mı attın canım sen yani 2 falıda tutarlı sadece bunda iş var dedi anladığım kadarı ile

Ben de yurtdisindayim , tellwenin dolarla cekme muhabbeti yzuunden kendime hat alip, buraya getiirp fal amacli kullanicam
Bugün faldan çıktı konu ve sohbet esnasında arkadaşımın biri kuzeninden bir örnek verdi. O da yurtdışında yaşıyormuş ve online fal baktırıyomuş ama dolar bazında ödeme yapmamak için benim bu arkadaşımın telefon numarasını giriyomuş, bizimkine mesaj gelince evet yazıyomuş ay sonunda TL tutarında denk gelen parayı havale ediyomuş. Daha önce aslında buradan hat alıp kuzenine vermiş oraya mesaj gelince evet yaz diye fakat o dönemde fal baktırmayınca hattı kapanmış

Bilge olumluyu da olumsuzu da çemkirerek söylediği için uyuz oluyorum. Dünyayı ben yarattım modunda hatun

Bilge bir halt bilmiyor, bana olumsuz konustug her sey olumlu sonuclandi. Bir de tavsie vermis, 10dklik kaydin 1 cumlesi fal, gerisi cekim yasasi vs vs ydi. Zirva yani, geciniz.

emineye fal attim sana is görünmüyor diyen emine 3 ay icinde is basi yapiyosun diyor
hicte uslanmiyorum
canim zaten sIkkIndi ay ay gece gece kopucam
Ee niye böyle tutarsız?? İki fal arasında dağlar kadar fark oluyor nedense

bilmiyorum bazi seyleri bilmis ama gelecekle alakali anlamadigim bisiyler var
cikarsa yazarim zaten cidden kripto lazim bu hatunu cözmek iciin sifrelii
Evet garip hatun.. Ama bana iki dediği çıktı.. Sevgilin resimle ilgili hediye verecek dedi çıktı eminenin dediği.. Öyle basit bişeyde değil aslında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…