Binnaz Abla

Aalında onlar bize çakallık yapmaya çalışıyorken biz onlara yapıp tongaya düşürebilsek ne güzel olurdu dimi..
Ya canim benim biz tongya dusursek nolur dusurmek icn yine 20 25 aticaz o fala.s ayrica ben bir kere sinirlenip selma aydina yapmistim..verdgnz tarihlerde hicbrsey olmuyor dye bana ben napayim ole cikiyo kartlarin dyo.s.s.s.s

Ya canim benim biz tongya dusursek nolur dusurmek icn yine 20 25 aticaz o fala.s ayrica ben bir kere sinirlenip selma aydina yapmistim..verdgnz tarihlerde hicbrsey olmuyor dye bana ben napayim ole cikiyo kartlarin dyo.s.s.s.s

Bence onlara fal atıp noldu çıkmadı demek yerine, buraya yazmak çok mantıklı. Burda falcıları biz övüyoruz ve onların piyasası aslında bizim elimizde.

Bence onlara fal atıp noldu çıkmadı demek yerine, buraya yazmak çok mantıklı. Burda falcıları biz övüyoruz ve onların piyasası aslında bizim elimizde.
Onlar bize bagimlilar foruma uye olan ve olmayan burayi okuyor ve deniyor :)

Ay vallahi yazdım ozur de diledim Yok takip ettiğini bilmesem ben de unutacağım çok dengesiz

Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle internette fal bakan bir tanıdığım var. (Hiç bir şekilde kendim kendi yazılarımda reklam olmaması adına isminden bahsetmediğim biri) Bana bu yazıyı sizlere aktarmamı istedi:

Sevgili Kadınlar Kulubu üyeleri. Bu yazıyı yazma sebebim aslında her şeye bir nokta koymak. Sizin merak ettiklerinizi cevaplamak. Benim kim olduğumu merak edeceksiniz ama bunun bir önemi olmadığını bilin. İsmimi söylemediğim için de yanlış anlamayın. Şu an ismimle değil öylesine bir falcı olarak bu yazıyı okumanızı istiyorum. Kadinlarkulubu hesabım yok. Yazdıklarınızı da okumayan yegane insanlardan biriyim. Belki beni andınız belki anmadınız olumlu veya olumsuz bir düşüncede bulundunuz açıkçası bunları merak eden biri değilim. Gerçek hayatımda ki mesleğim falcılık değil sadece hobi olarak yapan biriyim. Sizlere söylemek istediğim ilk şey falcıların gözünden siz.

Olumsuz yorum yapınca en düşük oyu veren insanlar tanıdım hayatımda. Yaptığım falı kaç kere anlatmama rağmen hala gelip sorularımın cevabını bulamadım diyen insanları da. Oylamalar bir falcı için önemlidir. Siz %100 başarılı bir insana mı fal yollarsınız yoksa daha düşük bir insana mı? Ben şu ana kadar ne gördüysem söyledim. Allah'a çok şükür o kadar düşük oy almadım. Verenlerin de sebebini açıkladım. Bir de çok merak ettiğiniz bir soruyu söyliyeyim. Falcılar diğer kişilerin sizin hakkınızda yazdığı yazıları okuyamıyor.Fakat şunu bilin:

Kart Okuması Yapan Falcıları Tercih Etmeyin

-Niye?
+Çünkü sevgili kadınlarkulubu üyeleri, falcılık aslında histen oluşur. Örnek vermem gerekirse çoğunuz aynı konuda birden fazla falcıyı deniyorsunuzdur büyük ihtimal. Şu ana kadar her açılımında aynı fal denk gelen oldu mu? Kart okuması yapan yorumcular böyledir işte. Sorum şu: Katina attığınızda aynı soru üzerinden bir falcıda sonuç kartı güneşken diğeri valide kartı geldi. Ne olur? İki falcıda aynı soruya farklı cevaplar verir fakat hisli bir falcı kartlara çok dikkat etmez. Hislerine güvenir. Allah'a çok şükür hislerime güvenen biriyim.

Şu An Farklı Sitelerde Fal Bakan Falcıların %70'i Falcı Değil

Şunu bilinki değerli üyeler, fal attığınız çoğu falcı aslında falcı değil. Sizler üzerinden para kazanmakta olan zavallı insanlar. Sizin dertlerine hikaye uydurarak zengin olan kişiler sadece. Oylamalara aldanmayın. Oylamasına veya yıldıza kesinlikle bakmayın. Hissettiğiniz ve FALCI olduğuna inandığınız birine atın falınızı. Şu ana kadar kaç tane site var fal hakkında. Burda cidden benim falcı olduğuna inandığım sayılı kişiler var. Paranızı boşa harcamayın.

Gerçeklerle Yüzleşin

Bir falcı olarak söylüyorum, fal atmayı bırakın. Kaba bir tabirde bulunmak istiyorum sizlere. Fal UMUTSUZ insanların işidir. Şu ana kadar bana her fal atan kardeşime sevgiyle cevap verdim ama gerçekle yüzleşin. Bana şu ana kadar ay çok mutluyum gidip fal atayım diye gelen olmadı. Gelmeyin de. Falcılık piyasasını çöktürmek umrumda dahi değil. Para da kazanmayayım. Ama sadece sizleri düşünüyorum. Dua edin. Benim hislerime danışmak yerine kendinize bir şey alın, uyuyun, dışarı çıkın hayatı izleyin. Fal sizin dualarınızı engeller. Fal uyuşturucuyla eş değerdir aslında. Bırakmak sizin elinizde. Ve inanın ki falı bıraktığınız anda hayatınızda giden olumsuzlukların dineceğini ve bir düzene gireceğini göreceksiniz. Hepiniz büyük ihtimal sıkıntılar yaşamış insanlarsınız. Aslında çareniz bizde değil, şu an bu çevreniz bile size yardımcı olabilcek bir çevre. Bizden duyduğunuz gelecek OLASILIKLARINA bel bağlayıp onun üzerinden gidiyorsunuz ve geleceğinizi değiştiriyorsunuz. Bence gelecek size sürpriz olsun hayatı anlık yaşayın.

Kendinize çok iyi bakın Kadınlar Kulubu Üyeleri.. Artık bir falcı değilim ve falcı olarak görev yapmayacağım.. Kim bilir belki de sonra bende sizden biri olurum? :) öpüyorum sizleri.

Kızlar tellwede Heartfilia'yı denedim. Bir çok şey bilmiş çok şaşırdım ama aynı zamanda forumda bahsettiğim olaylar olması kafamı karıştırdı. Gerçi şu an tellwede nickim farklı. Bilemedim. Deneyen var mı başka?

teşekkürler bende artık şu online falcılardan elimi çektim yetti artık inanmıyorum

çok şaşırdımm burda bizbizee konusuyozzz okurlarsa okusunlarr diyodumm ama işin içinden iş cıktıı neye inanacağımı şşaırdımm

Ne atmıştın ona? benim de gözüme çarpmıştı yeni sanırım ama baktırmadım fakat dikkatimi çeken bişey oldu onun duvarında

kızlarr bugün nesibeye attımm artık dayanamadımm yakaladımm şansımdann birde ayışığınaaa attımmm yorumlarıı güzeldi yaa içimdenn geldii deneyen varmııı bi yazsınn cabuk atarmııı heycan yaptımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…