O zaman emineyeeee atarimmmmmm yaaa bilgeyemi atsam yüzüme vursun gercekleriiiiiyok kuzum valla ben saraylıyada baktırmaktan vazgcetım artık ıstemıyorum kımseye baktırmak kaldı ama 25 kredım telwede ona yanarımemıneegggggggggg o bı kereee
binnaz abla'daki bilge özdoğru mu?
O zaman emineyeeee atarimmmmmm yaaa bilgeyemi atsam yüzüme vursun gercekleriiiii
aynen ya benimde 1,5 yıllık , %90 pembe tablo olduğu için patlaması normal zaten artık kartları tanır olduk o kartlara o yorumlar gülüyorum şimdi %10 tutmuş gerçek söyleyenlerGaliba 2 yillik patlayan fallarim var
Biryolunvar'da Berrin ulusoy'u deneyen var mı kızlar?
aynen ya benimde 1,5 yıllık , %90 pembe tablo olduğu için patlaması normal zaten artık kartları tanır olduk o kartlara o yorumlar gülüyorum şimdi %10 tutmuş gerçek söyleyenler
canım fenaa derken ne anlamdaaa soyledın bunu ? dıger yorumunda begendıgınden bahsetmıssın ondan soruyorum anlamadım :SHayiiir sakin sakin cok fena ya coook
Tamam atmiyim o zaman simdi gece gece moralim bozulmasinHayiiir sakin sakin cok fena ya coook
nasıl anlattılarkı bu adamı sana thalıxcım aranızda bıseyde yokmus nerden bıldılerkı?ya cok enteresan bir olay neden bana evli bir adami tarif edip durdu bu manyak falcilar taa 2 yil önce bana net tarif yapanlar oldu ve buna uyumlu kisiyide bulmustum ama sans odurki tanismamistim bi sekilde karsilasmistim nese aradan cok zaman gecti ben fal baktirmaya devam ediyorum ama kimin olsa aklina takilir bir durum oldu bu bende bazi fallarda o kisiye yönelik özellikler cikmaya devam etti her seferinde o olcak kesin demedim ama yinede hep ona dair bisiyler vardi belki birgün karsilasiriz bu kdr cikiyosa bisiy vardir diyordum
simdi bakiyorumda adam facesinde karisina öpücükler yolluyor üstelik facesine daha önce bakmisligim bile var hic öyle bisiye rastlamadim bile :S evli adami 2 senedir niye bana kasiyolar ya manyak mi bunlar ?
canım fenaa derken ne anlamdaaa soyledın bunu ? dıger yorumunda begendıgınden bahsetmıssın ondan soruyorum anlamadım :S
Tamam atmiyim o zaman simdi gece gece moralim bozulmasin
nasıl anlattılarkı bu adamı sana thalıxcım aranızda bıseyde yokmus nerden bıldılerkı?
bu adamın sana ılgısı alakası mesajı falan oldumu pekı?sacindan tut , kardesine kadar anlattilar bir özelligide tutmasaydi bari her özelligi tutuyor. adam evli emaresi vermedi $u dakikaya kadar facesinide görme imkanim oldu nufus cuzdani fotokopisinide
simdi faceden karisina öpücük yolluyor saka gibi
bu adamın sana ılgısı alakası mesajı falan oldumu pekı?
yok yahu kendı kendıne umutlanmayla alakası yok zaten hepımız fal baktırdıktan sonra umutlanıyoruz ama belkı aynı ozellıklerde baska bekar bırısıdır daha tanısmamıssındır?ya ben bu adamla alakai hicbisiy yasamadim direk bunu servis ettiler fala basladigimdan beri bu cikiyordu ilk baslarda anlamadim daha sonradan farkettim rezzan ablanin ilk fali,kirazenin ilk fali,esince vs ortak konusuyordu tüm özellikleri cikarmislardi adamdaki bende sasiriyodum nasi oluyor diye ama adamin tüm özelliklerini verdiler bu degil demek sacma olurdu ama isin absürt tarafi adamin evli olduguna dair hic bi bulguyada rastlamadim
lütfen kendi kendine umutlandin falan demeyin bana bende sonucta hayatima kimin girecegini merak ettigim icin fal attim.
ya cok enteresan bir olay neden bana evli bir adami tarif edip durdu bu manyak falcilar taa 2 yil önce bana net tarif yapanlar oldu ve buna uyumlu kisiyide bulmustum ama sans odurki tanismamistim bi sekilde karsilasmistim nese aradan cok zaman gecti ben fal baktirmaya devam ediyorum ama kimin olsa aklina takilir bir durum oldu bu bende bazi fallarda o kisiye yönelik özellikler cikmaya devam etti her seferinde o olcak kesin demedim ama yinede hep ona dair bisiyler vardi belki birgün karsilasiriz bu kdr cikiyosa bisiy vardir diyordum
simdi bakiyorumda adam facesinde karisina öpücükler yolluyor üstelik facesine daha önce bakmisligim bile var hic öyle bisiye rastlamadim bile :S evli adami 2 senedir niye bana kasiyolar ya manyak mi bunlar ?
Ben en çok fal ile umutlanıp geçen zamana yanıyorum yoksa çoktan hayatımız daha farklı olabilirdi seninki hepten beter yani ,ama nihayet farkına varabildik biraz geç oldu ama ,anca aklımız başına geldi yani benim için öyle artık sadece gülüyorum ve sorulara bu dediğinizin imkanı yok diyorum hala sallamaya devam yaniya cok enteresan bir olay neden bana evli bir adami tarif edip durdu bu manyak falcilar taa 2 yil önce bana net tarif yapanlar oldu ve buna uyumlu kisiyide bulmustum ama sans odurki tanismamistim bi sekilde karsilasmistim nese aradan cok zaman gecti ben fal baktirmaya devam ediyorum ama kimin olsa aklina takilir bir durum oldu bu bende bazi fallarda o kisiye yönelik özellikler cikmaya devam etti her seferinde o olcak kesin demedim ama yinede hep ona dair bisiyler vardi belki birgün karsilasiriz bu kdr cikiyosa bisiy vardir diyordum
Arkadaslar bilgeye bir konuda fal atmistim soru kisminda verdigi cevaptan sonra artik bilgeden baskasina pek donup bakmam sanirim hisleri oldugunu baya bir kanitladi bana sasirdim cokOf bilgenin falini beklemekten basima agrilar girdi evdeki butun cikolatalari bitirdim yermedi profiterol soyledim onu bile bitirdim ya yeter gelsin artik catliycam
Arkadaslar bilgeye bir konuda fal atmistim soru kisminda verdigi cevaptan sonra artik bilgeden baskasina pek donup bakmam sanirim hisleri oldugunu baya bir kanitladi bana sasirdim cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?