Binnaz Abla

aynen ya benimde 1,5 yıllık , %90 pembe tablo olduğu için patlaması normal zaten artık kartları tanır olduk o kartlara o yorumlar gülüyorum şimdi %10 tutmuş gerçek söyleyenler

ya cok enteresan bir olay neden bana evli bir adami tarif edip durdu bu manyak falcilar taa 2 yil önce bana net tarif yapanlar oldu ve buna uyumlu kisiyide bulmustum ama sans odurki tanismamistim bi sekilde karsilasmistim nese aradan cok zaman gecti ben fal baktirmaya devam ediyorum ama kimin olsa aklina takilir bir durum oldu bu bende bazi fallarda o kisiye yönelik özellikler cikmaya devam etti her seferinde o olcak kesin demedim ama yinede hep ona dair bisiyler vardi belki birgün karsilasiriz bu kdr cikiyosa bisiy vardir diyordum
simdi bakiyorumda adam facesinde karisina öpücükler yolluyor üstelik facesine daha önce bakmisligim bile var hic öyle bisiye rastlamadim bile :S evli adami 2 senedir niye bana kasiyolar ya manyak mi bunlar ?

nasıl anlattılarkı bu adamı sana thalıxcım aranızda bıseyde yokmus nerden bıldılerkı?

canım fenaa derken ne anlamdaaa soyledın bunu ? dıger yorumunda begendıgınden bahsetmıssın ondan soruyorum anlamadım :S

Yok canim soyledikleri dogru ne yazikki ama cok aci ya boyle bi de hic yumusatma da yok cat cat herseyi soyledi yani ben zaten biliyordum bunlari ama 3 saat hryrcanla bekleyipte birden gayet sert bi sekilde duymak beni mahvetti

nasıl anlattılarkı bu adamı sana thalıxcım aranızda bıseyde yokmus nerden bıldılerkı?

sacindan tut , kardesine kadar anlattilar bir özelligide tutmasaydi bari her özelligi tutuyor. adam evli emaresi vermedi $u dakikaya kadar facesinide görme imkanim oldu nufus cuzdani fotokopisinide
simdi faceden karisina öpücük yolluyor saka gibi

bu adamın sana ılgısı alakası mesajı falan oldumu pekı?

bu adamın sana ılgısı alakası mesajı falan oldumu pekı?

ya ben bu adamla alakai hicbisiy yasamadim direk bunu servis ettiler fala basladigimdan beri bu cikiyordu ilk baslarda anlamadim daha sonradan farkettim rezzan ablanin ilk fali,kirazenin ilk fali,esince vs ortak konusuyordu tüm özellikleri cikarmislardi adamdaki bende sasiriyodum nasi oluyor diye ama adamin tüm özelliklerini verdiler bu degil demek sacma olurdu ama isin absürt tarafi adamin evli olduguna dair hic bi bulguyada rastlamadim
lütfen kendi kendine umutlandin falan demeyin bana bende sonucta hayatima kimin girecegini merak ettigim icin fal attim.

yok yahu kendı kendıne umutlanmayla alakası yok zaten hepımız fal baktırdıktan sonra umutlanıyoruz ama belkı aynı ozellıklerde baska bekar bırısıdır daha tanısmamıssındır?

Bazen bir sürü falcı aynı şeyi söyleyince insan "bu kadar falcı aynı şeyi söyledi olcak heralde" diye düşünüyor. Ve ona göre dikkat ediyor. Yani sen falcıların söylediği özellikleri bu adama uyarlamış olabilirsin.
Aynı şey bana da oldu sanırım 5-6 falcı aklımı karıştıracak bi erkekten bahsetti. Hatta 2-3 tanesi burcuna kadar aynı tarifi veriyordu. Gel gör ki topluca patladılar.
Bir sonraki toplu kehanet şubat-mart ayında erkek arkadaşımdan alacağım evlenme teklifi (%100 patlayacak, henüz erken olduğu yönünde konuşma yaptık geçenlerde konu açılınca)
Bi diğer toplu kehanet de şubat ayında alacağım hediye. Bu olabilir tabi.

Ama ben artık çoğu kişi aynı şeyi söyledi olucak mı diye kafa patlatmıyorum. Tabi birden çok kişi söyleyince insan merak ediyor haliyle:)

Ben en çok fal ile umutlanıp geçen zamana yanıyorum yoksa çoktan hayatımız daha farklı olabilirdi seninki hepten beter yani ,ama nihayet farkına varabildik biraz geç oldu ama ,anca aklımız başına geldi yani benim için öyle artık sadece gülüyorum ve sorulara bu dediğinizin imkanı yok diyorum hala sallamaya devam yani

calistigim dönemde isyerimle alakali olan ve orda statüsü olan biri olarak geciyordu bide klasik türk erkegi tipi olmadigi .. bana verilen her özelligi kelimesi kelimesine baktim kizlar ben hayatimda böyle bisiyle karsilasmadim gercekten
bakin benim gizli bilgilere ulasma imkanimda oldu dogum tarihidir kardesidir vs hersey uyumluydu kardeslerinin birinin uzakta evli oldugunu bile bildiler cok fazla uyumlu bilgi vardi

galiba 2 senedir büyük bir yanilgi icindeymisim ... bu isteyerek olmadi kesinlikle onu görüpte ona uydurmadim bana verilen özellikleri..

Of bilgenin falini beklemekten basima agrilar girdi evdeki butun cikolatalari bitirdim yermedi profiterol soyledim onu bile bitirdim ya yeter gelsin artik catliycam
Arkadaslar bilgeye bir konuda fal atmistim soru kisminda verdigi cevaptan sonra artik bilgeden baskasina pek donup bakmam sanirim hisleri oldugunu baya bir kanitladi bana sasirdim cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…