Binnaz Abla

Canım bu şüphelerini bizimlede paylaşırmısın..

duvarına baktım şimdi hiçbirsey yazmıyor sen ne zaman görmüştün canım

benim dikkatimi çeken rakam istemesi oldu. Bazı baktıranlardan rakam istemiş ve benim aklıma barkiel geldi açıkçası arkadaşlar. O da arada rakam isterdi. Barkiel dışında ben tellwe de rakam isteyene rastlamadım. Emin olmamakla birlikte barkiel olduğundan şüpheleniyorum canlarım

evet barkieldede vardı çok çakalsın korkulur senden

evet barkieldede vardı çok çakalsın korkulur senden
Buradan bir arkadaş sordu baktırdın mı diye ben de ilk defa duydum görmedim hiç orada demiştim. Sonra selena falıma baktı mı diye zırt pırt kontrol için girerken gözüme çarptı bi bakayım bakalım kimmiş dedim, yorumlardan dikkatimi çekti valla tesadüfen Sonra rakam istemiş onları görünce aman tanrım didim Barkiel de isterdi rakam ne bileyim en azından ben başka duvarlarda ya da baktırdıklarımda barkiel dışında rakam isteyene denk gelmedim şahsen. Sadece şimdilik bir şüphe fakat yine de akılda bulundurmakta fayda var

vayyyy deeep kuzummm vallaaa senden korkulurrrbaktım şimdiii hep rakamm yazmışlarrr

Valla ben beceremedim yakalamayı canım :)))) öylece kaldı. Zaten şimdi bir süreliğine ara verdim fal orucundayım
Bende beceremedim ama facesine bu ara duzenli alim yapacagim yazmis canimm :) bende baktirmayim diyorum biri cikiyor gerci herkes ayni seyi soyluyor artik

onlar çakalsa sayelerinde bizde gözümüzü açtık artık yoğurdu üfleyerek yiyoruz
iki üyelikleee bizi yiyenlerrrin evlerineee ateşlerr salsınn sahtekar falcılarınn hepsindenn tiksindimm artıkk yaaa hiçmii üzülmüyonuzz şurdaa yazıyozz halimizii şahanesinn kuzumm yaaa

kızlarrr bişi dicemmm bu kara listee falcılarla ilgilii hani iki üyelikk filann onları yazalımmm arada kaynıyooo yeni gelenlerdee görsünnn sahtekarlarıı ben dışardann okudumm hepp meselaaa burdann besleniyorlarr acıyomm konuyuuu sizdee gelinn kaynamasınn aradaa

Merhaba benim derttaşlarım,faldaşlarım,görmeden de iyi niyetine çok çok çok inandığım güzel insanlar;
Formu giremediğim bu birkaç günde hep takip ettim .. yazmak bugüne kısmetmiş.. özellikle sık sık iletişim halinde olduğum kafasının etini yediğim Bluem,Audrey,Lalem,Yettigari,Aniston,Misim Cherryim,Nurayyam,Pollyannam,Zezim.. unuttuğum varsa kusura bakmasın.. her gün yeni bi gündem olmuş hepsine ufak ufak değinicem..
Ben 2014 yılına kadar falı sadece arkadaşlar arasında ki çok meraklıyımdır hala öyleyim, ya da ilk gözağrısı Binnaz da tek tük baktırmışlık dışında bilmezdim.. 2014 ylında çookk uzun zamana giden bir gönül hikayesi umulmadık bir şekilde kapımı çaldı ve mucizevi sayılabilecek bir şekilde hem de.. neyse 2014 ocak ayından beri sınırsız gerçekten sınırsız tüm sitelerde her falcıyı denedim ( faturalarımı ne siz sorun ne ben söyleyeyim).. neyse ne olur ne biter tekrar olur mu olmaz mı sorular kafada baktırdım.. çoğundan fazlası hemen hemen aynı öngörülerle aynı sürelerle aynı şeyleri söylediler.. Ben şuna inanıyorum Adaletin değirmeni geç döner ama iyi döner.. enerji be telepati olayı cidden var.. biri sizi sizin haberiniz olmadan çok yoğun düşününce size malum oluyor bir şekilde evren onu hatırlatıyor .. benimki de böyle bir durumda gerçekleşti.. çok kızıyodum ama kendime baktırırken.. İnsan biliyor yahu diyo geri döncek olsa sen kabul edecek misin? hislerin aynı mı kalmış olacak? zaman kişiliği değiştirmez ama birini sevmeyi artık eskisi kadar sevebilir misiniz? onu o zamandaki gibi sevmeyi sevebilir misiniz muamma? Selena çok doğru demiş hayalini kurduğunuz aynı evde nasıl olur diye düşündüğünüz kişiler ne yazık ki bizi bıraktıkları gibi bulamıyor..
Nurayya; o adamın gerçekten seninle geleceği düşünmesi olsa inan bunu her şekilde gösterirdi .. isteyince içlerinden bir Romeo çıkarabiliyolar ama hain domdomlar, salla gerçekten salla bi kadını 10 yıl bekleyen adamlar da var ben bunu da gördüm.. biz gururlu insanlarız, biz sevgimizden ölsek bunu belli etmek yerine işte çoğunun bırakın falcılığı ne idiğü belirsiz kişilerin sözüm ona hislerine başvurarak karşı tarafla ilgili duygu-düşünce verileri toplamaya çalışıyoruz..onların hep sıkıntısı oluyor değil mi fallarda,hep ailevi problemleri,hep iş yaşamı cart curt.. yemişim!..
Fallar olabilecek güzelliklerin önünü kapatıyor mu? bence evet... bi ara daha bi haftaya kadar günde 3 fal baktırdığım geçen hafta Bluem bilir bi gece nefesim kesiliyor sandım öyle böyle değil yani cidden yüreğim sıkışıyordu uyku esnasında bu fallarda hep sorduğum kişiyi bi yerde sigara içerken efkarlı bi şekilde gördüm tek kare rüya gibi.. o an hani içinden cin çıkması gibi bi rahatlık olur ya hani sanki üstündeki toprağı silkelersin gibi öyle uyandım.. ( bu arada zaten onun sıkıntılı olduğunu,pişmanlığını, ne yanlış bi karar verdiğini vs kendi ağzından da duydum ancak hani yarım kalan hikayeler var ya sonunu merak ettiğin benimki böyle bir ihtimal üzerinden fal baktırmaktı neyse) o akşam Bluem a bu kadar sık baktırmak istemiyorum enerjimi gerçekten düşürüyor dedim.. sanırım perşembeydi .. ve cuma günü fallarda öngörülen o 2. kişiyle tanıştırıldım ( o 2. kişi bu mu bilmiyorum inanın ,çünkü hepsinin meslek,yaş,kriteri farklıydı ,tekrar okuyacağım falları sinirden birçoğunu sildim bile çarşaf çarşaffff ) cuma gününden beri fal baktırmadım.. şuan ilişki yok ama çok iyi gidiyor muhabbet yani en azından beni bir yıldır boğan bu konuyu ötelememe sebep oldu.. en azından beynimi kemiren,uykusuz bırakan,yerli yersiz ağlatan uzuun ve sancılı günker geceler biraz yerini sükunete bıraktı..
Bilge ye gelince ; onu çok sık baktırdığım için tanırım, tarzı hoş değildir evet olumsuzlukları höt höt ben bilirim,ben öyle düşünürüm edasıyla söyler karşıdakini eze eze.. ya o an sen kimsin demek gelir içinden hani.. onun da olmlu gördüklerinin çıktığını söyleyemem, bi yerde sanırım sevgili Marple;hani durum zaten olumsuz görünüyorsa ben olumsuz söyleleyim bakın falcıyım benim pat pat bunu görüp söylerim, pembe tabşo çizmem gerçekçiyim edalarında olduğunu düşünüyorum.. bi de gerek yok sürekli iradeye,isra ya, lev hi mahfuz atıflarına.. döver gibi konuşmasın pls.. karşıdaki insanın psikolojşisini az da olsa hissedip kendini beğenmiş,ukela tavırlarından sırılabilirse negatifliği söylemesine rağmen sevilen falcıların arasına girebilir :)

Bende beceremedim ama facesine bu ara duzenli alim yapacagim yazmis canimm :) bende baktirmayim diyorum biri cikiyor gerci herkes ayni seyi soyluyor artik
Aynı şeyi söylüyolarsa bekle bence bitanem. Bak benimde hep aynı ve ben de venüsü merak edenlerdenim ama o da emin ol aynı şeyi söyliyecek. bekleyelim bi gelişme olursa eee şimdi ne olacak diye ona koşarız

iki üyelikleee bizi yiyenlerrrin evlerineee ateşlerr salsınn sahtekar falcılarınn hepsindenn tiksindimm artıkk yaaa hiçmii üzülmüyonuzz şurdaa yazıyozz halimizii şahanesinn kuzumm yaaa
Amiiiiiin. Buradan birbirimizi uyaralım ki herkesin dikkatini çeken bir şey olur böylece tuzağa düşmemiş oluruz. Şüphe de olsa şüphemizi yazmakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…