Binnaz Abla

Şükür kavuşturana canım benim

kuzummm burdaa hepimizz bi dertten burdayızzz yanlışş ama fala dadandıkk birbirimizi kazandıkk kötüyüdee iyiiyidee beraberr yaşıyoruzzz gün gün hemdeee arkadaşlarımdan yakınsınızzz bütün dertlerimizz bitecekk kuzummm kutlucazz burdaa anıp anıp gülecez hattaa sevirumm seni bitanemmm falı bırakk bizi bırakmaa

tabiki de öyle kııızzz,, sorunumuz olmasa psikopat değiliz heralde elden medet umalım, ama tutturanlar da olmul bu durumda .. patlayanları da yazcam söyleyenleri de derleme yapmam lazım, yookkk kız jahve falı baktırcam şimdi bildiğin tabağında kocaman bi kalp şekli belirmiş über farklı bi fincanım var, kime göndersem diye bakıyorum şimdi

Canim hersey gonlune gore olsun insallah sen sakin gitme kimlerle dertlesicez sonra zaten yavas yavas hepimiz ayni sonuca gelecegiz ve fal hayatimizdan cikicak

kuzummmm ayışığına baktırdınmııı ben falımıı bekliyomm gelsinn yazcammm bkliyozzz meraklaaa bidee senden duyalımmm sonuclarııı

Aynı şeyi söylüyolarsa bekle bence bitanem. Bak benimde hep aynı ve ben de venüsü merak edenlerdenim ama o da emin ol aynı şeyi söyliyecek. bekleyelim bi gelişme olursa eee şimdi ne olacak diye ona koşarız
Bi gelisme olursa kuzum buradaa tam sayfa bi falci raporu yayinlarim herhalde En son bilgeye baktirdim bi cumlesini anlamadim cok zor ama gorusme var nasil oluyosa

Canim hersey gonlune gore olsun insallah sen sakin gitme kimlerle dertlesicez sonra zaten yavas yavas hepimiz ayni sonuca gelecegiz ve fal hayatimizdan cikicak
Lalemmm benim canım , burdayım yoğun iletişim trafiğinden , üye girişi yapmadan hep takip ettim.. her şey bi tevaffuktan ibaretmiş.. yani ben bu kk yı tellwede bi falcının duvarında görüp bi süre takip ettikten sonra üye olmuştum .. o günden bugüne reelde de oturup konuşsam burdaki samimiyetini sıcaklığını alacağım sevgili siz iyi ki varsınız.. sen,bluem,zezi,cherry,incesaz,nurayya,aniston,audrey,polly,bermuda,thalix halay başını çeker burdan

bende diyorumki ben niye kaç aksamdır gülmüyorum bizim kız nerelerde cansınız siz ,birimiz başı çeksek arkası gelecekte sen bir çek artık hayırlısı ile tatlim

SEN SÖYLEMİŞTİN YA Bİ İSMİ ŞİMDİ BENDE HATIRLAYAMADIM O İSMİ TELLWEDEKİ Bİ FALCI..O KİŞİ BARKİEL OLABİLİR DEMİŞTİN YA
Evet? Barkiel olabileceğinden şüphelendim ve bunu burada dile getirdim, bunun reklamla ne alakası olduğunu çözemedim canım

canımcımmm sonunaa kadar haklısınnn ,
Bazen neyin ne olduğunu görmek en başından iyidir Sadece sarsıldım ama yıkılmadımm :)
ben istemediğim sürece kimse beni üzemez dedim.
Fal durumlarından kurtulduğunada çok sevindim , bende bıraktım ,
herşey gönlünce olsun canım benim , burda çok güzel dostuklarr varrr :)
Hepiniz muhteşemsiniz :)) mutluluğunda mutsuzluğunda paylaşıma hazırız hep bunu bill

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…