Binnaz Abla

seninle alakalı değil canım..falcıların reklam ismesiyle alakalı dedim..umarım yanlış anlaşılmamışımdır..üzülürüm
Benimle alakalı olması mümkün değil zaten çünkü aksine benim şüphem uyarı içeriyor fakat ben reklam kısmını çözemedim. Heartfilia'ya baktırıp herşeyi bildiği için tanıdık bir falcı mı diye şüpheye düşen arkadaş burada şüphesini dile getirdi ben de onu dile getirdim yani ben reklamı bulamadım. Reklamı kim yaptı canım?

tabii yaaa hangi çılgın bizi yerle bir edecekmiş şaşarız! sarsılırız,tireriz,bükülür biraz da eziliriz ama bir Anka kuşu da oluruz icabında.. heheyt heyt :))

Ne fark eder ki, kör insan için elmas da bir, cam da … Sana bakan kör ise SAKIN kendini camdan sanma! [H.z.Mevlana]

reklam kimse yapmadı...barkielin zaman zaman baktığı kişilerden reklam yapmalarını isterdi ya ondan dolayı yazdım o sözü o anda aklıma oyle bi laf geldi bende yazıverdim..

reklam kimse yapmadı...barkielin zaman zaman baktığı kişilerden reklam yapmalarını isterdi ya ondan dolayı yazdım o sözü o anda aklıma oyle bi laf geldi bende yazıverdim..
Şimdi anlaşıldı. Onu tabi bilemem reklam falan olayını hatırlamıyorum zaten kendisi Samuka olarak yapmıştı sanırım. Ama bana berbat ötesi fal bakmıştı hatta falımı da büyük ihtimalle başkasıyla karıştırmıştı :) sen öyle yazınca ben de sanırım bi iletiyi kaçırdım bi reklam olayı döndü sandım. şimdi aydınlandı canım olay

kim kimmiş yinee ya heratfilia barkiel kokusu mu??

Tamam canım sorun yok..

Canim sen denedinmi hearti barkiel bana bilmisti ya 2 fal atmistim tutarliydi
Ben denemedim canım. Sadece bir arkadaşım sormuştu baktırdın mı diye ben de ilk defa duymuştum adını sonra selenanın falı geldi mi diye bakarken karşıma çıktı yorumları incelerken dikkatimi çekti rakam isteme olayı ve bunu ben bugüne kadar bir tek barkiel de yaşadım şahsen. tellwe de o kadar fal baktırdık rakam isteyen olmadı o dışında. o yüzden o olma ihtimali var bence

evet barkiel de benden mumeroolar istemişti, gaywt de kibardı üslubu bu kızın da duvarında yorumlarda numeroo istediğinin görülmesi olmuş, bir numerolar dönüyor ama uyanık olun KK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…