- 20 Kasım 2014
- 237
- 455
- 158
Insallah tatlimmİnşallah güzel haberlerimizi de paylaşıcaz buradan bitanem
Benimle alakalı olması mümkün değil zaten çünkü aksine benim şüphem uyarı içeriyor fakat ben reklam kısmını çözemedim. Heartfilia'ya baktırıp herşeyi bildiği için tanıdık bir falcı mı diye şüpheye düşen arkadaş burada şüphesini dile getirdi ben de onu dile getirdim yani ben reklamı bulamadım. Reklamı kim yaptı canım?seninle alakalı değil canım..falcıların reklam ismesiyle alakalı dedim..umarım yanlış anlaşılmamışımdır..üzülürüm
tabii yaaa hangi çılgın bizi yerle bir edecekmiş şaşarız! sarsılırız,tireriz,bükülür biraz da eziliriz ama bir Anka kuşu da oluruz icabında.. heheyt heyt :))canımcımmm sonunaa kadar haklısınnn ,
Bazen neyin ne olduğunu görmek en başından iyidir Sadece sarsıldım ama yıkılmadımm :)
ben istemediğim sürece kimse beni üzemez dedim.
Fal durumlarından kurtulduğunada çok sevindim , bende bıraktım ,
herşey gönlünce olsun canım benim , burda çok güzel dostuklarr varrr :)
Hepiniz muhteşemsiniz :)) mutluluğunda mutsuzluğunda paylaşıma hazırız hep bunu bill
reklam kimse yapmadı...barkielin zaman zaman baktığı kişilerden reklam yapmalarını isterdi ya ondan dolayı yazdım o sözü o anda aklıma oyle bi laf geldi bende yazıverdim..Benimle alakalı olması mümkün değil zaten çünkü aksine benim şüphem uyarı içeriyor fakat ben reklam kısmını çözemedim. Heartfilia'ya baktırıp herşeyi bildiği için tanıdık bir falcı mı diye şüpheye düşen arkadaş burada şüphesini dile getirdi ben de onu dile getirdim yani ben reklamı bulamadım. Reklamı kim yaptı canım?
Şimdi anlaşıldı. Onu tabi bilemem reklam falan olayını hatırlamıyorum zaten kendisi Samuka olarak yapmıştı sanırım. Ama bana berbat ötesi fal bakmıştı hatta falımı da büyük ihtimalle başkasıyla karıştırmıştı :) sen öyle yazınca ben de sanırım bi iletiyi kaçırdım bi reklam olayı döndü sandım. şimdi aydınlandı canım olayreklam kimse yapmadı...barkielin zaman zaman baktığı kişilerden reklam yapmalarını isterdi ya ondan dolayı yazdım o sözü o anda aklıma oyle bi laf geldi bende yazıverdim..
kim kimmiş yinee ya heratfilia barkiel kokusu mu??reklam kimse yapmadı...barkielin zaman zaman baktığı kişilerden reklam yapmalarını isterdi ya ondan dolayı yazdım o sözü o anda aklıma oyle bi laf geldi bende yazıverdim..
Tamam canım sorun yok..Şimdi anlaşıldı. Onu tabi bilemem reklam falan olayını hatırlamıyorum zaten kendisi Samuka olarak yapmıştı sanırım. Ama bana berbat ötesi fal bakmıştı hatta falımı da büyük ihtimalle başkasıyla karıştırmıştı :) sen öyle yazınca ben de sanırım bi iletiyi kaçırdım bi reklam olayı döndü sandım. şimdi aydınlandı canım olay
Evet öyle bi şüphe henüz canımkim kimmiş yinee ya heratfilia barkiel kokusu mu??
faldaş durdukk yeree şüphelenmezzz cıkar kokusuuEvet öyle bi şüphe henüz canım
Aynen deepleumum hisleri çok kuvvetli..faldaş durdukk yeree şüphelenmezzz cıkar kokusuu
faldaş durdukk yeree şüphelenmezzz cıkar kokusuu
ben baktıramamıştım barkiele..iyikide nasip olmamış diyorum..
Aynen deepleumum hisleri çok kuvvetli..
Canim sen denedinmi hearti barkiel bana bilmisti ya 2 fal atmistim tutarliydiEvet öyle bi şüphe henüz canım
ben baktırmışşş ve burdaa yazmıştımm berbattı gerçektennn fal baktıra baktıraa kalıpp cümleler falanben baktıramamıştım barkiele..iyikide nasip olmamış diyorum..
Ben denemedim canım. Sadece bir arkadaşım sormuştu baktırdın mı diye ben de ilk defa duymuştum adını sonra selenanın falı geldi mi diye bakarken karşıma çıktı yorumları incelerken dikkatimi çekti rakam isteme olayı ve bunu ben bugüne kadar bir tek barkiel de yaşadım şahsen. tellwe de o kadar fal baktırdık rakam isteyen olmadı o dışında. o yüzden o olma ihtimali var benceCanim sen denedinmi hearti barkiel bana bilmisti ya 2 fal atmistim tutarliydi
Haklısın en ufak bir şüpheyi bile değerlendirmekte fayda var..içine bi şüphe düşünce mutlaka arkasından bişey çıkıyor zaten..kalp hissediyormu ne..Teşekkür ederim canlarımArtık keklenmekten sıkıldım valla. Dikkat etmekte fayda var
Deepbluem senden iyi bir ajan olurmuşTeşekkür ederim canlarımArtık keklenmekten sıkıldım valla. Dikkat etmekte fayda var
Valla falcılar sayesinde hepimizin gözleri dört açıldı, her şeye dikkat eder, şüphe duyar oldukDeepbluem senden iyi bir ajan olurmuş
evet barkiel de benden mumeroolar istemişti, gaywt de kibardı üslubu bu kızın da duvarında yorumlarda numeroo istediğinin görülmesi olmuş, bir numerolar dönüyor ama uyanık olun KKBen denemedim canım. Sadece bir arkadaşım sormuştu baktırdın mı diye ben de ilk defa duymuştum adını sonra selenanın falı geldi mi diye bakarken karşıma çıktı yorumları incelerken dikkatimi çekti rakam isteme olayı ve bunu ben bugüne kadar bir tek barkiel de yaşadım şahsen. tellwe de o kadar fal baktırdık rakam isteyen olmadı o dışında. o yüzden o olma ihtimali var bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?