Binnaz Abla

Nerelerdesinn canimmm :) gitme bir yere

evet barkiel de benden mumeroolar istemişti, gaywt de kibardı üslubu bu kızın da duvarında yorumlarda numeroo istediğinin görülmesi olmuş, bir numerolar dönüyor ama uyanık olun KK
Bunların numerosunun bitmesi olmaz ama bizim akıllanmamız yavaş yavaş, geç de olsa olur. Tez vakitte kokusunun çıkması olur inşallah

Nerelerdesinn canimmm :) gitme bir yere
Thaliximm , hayatımın bi parçası old burası gelir gelmez diğer sayfalardan önce burasını açmam oluyor, ya işte şu sıralar ehehee biraz iletişim trafiğim yoğundu da :), fırsatını bulur bulmaz girdim.. sen nasılsın tatlım ? çıkan,kaçan,uçan,patlayan fallar ne durumda?

Kizlar ya ben bildnz gbi 7 aydir dua edyrdum ama suana kadr olan biyen birsey olmadi fallarimda ztn cikmadi ztn falida uzun bir suredir biraktm. .. simdide ettgm dualara baktirdgim fallara uzuluyorum... nolcak bu halim ya ((

atık bizimde belli başlı falcılarımız var,onlara baktırırız .ben artık öyle yapcam,herkesi denemeyecem..zaten hele şükür azallttım,inş tamamende bırakırım..
Zaten en mantıklısı o. Herkes kendince kiminle enerjiyi yakaladıysa sıkıştığında onlardan birine atarsa böylece tuzaklardan da korunmuş oluruz En güzeli tabi tamamen kurtulmak ya da ayda bir belki atmak

Kizlar ya ben bildnz gbi 7 aydir dua edyrdum ama suana kadr olan biyen birsey olmadi fallarimda ztn cikmadi ztn falida uzun bir suredir biraktm. .. simdide ettgm dualara baktirdgim fallara uzuluyorum... nolcak bu halim ya ((
Kıyamam sana anistonum. Lütfen umutsuzluğa kapılma dualarını da lütfen bırakma. Bazen her şeyin bir zamanı var ve o zaman gelene kadar da sabretmek düşüyo bize (tabi beceremiyoruz o ayrı) ama lütfen ümitsiz olma

2 yillik patlayan falalrim var
mutlu haberim yok maalesef.
emineggg ile kafa dagitmaya ve o kafada yasamaya devam

Canım dualarından sakın vaz geçme fallarından geçebilirsin..belkide daha güzeelri bulacaktır seni..

Bir şey diyeceğim bence barkiel değil. Barkiel kendini böyle deşifre etmezdi ve kendi hesabını kullanmaya devam ederdi bence.

2 yillik patlayan falalrim var
mutlu haberim yok maalesef.
emineggg ile kafa dagitmaya ve o kafada yasamaya devam
valla beni kimler kimler evlendirdi de evlenmedim ,kimler kimler pembeden evler yaptı da oturmadım ,kimler kimler bu seni arayacak dedi de, bizim Kripton Emineğğğ 2. kişiyi tutturdu, bu da benim şansım.. sen git fallarını bi kişi için baktır, haybeden fincandan kısmet çıksın subay gibi, onla görüş :)) , ama diğer konuyu unuttum mu?? N'aslaaa...
Fareye rakı içirmişler, o kedi burayaaa gelecek demesi hesabı.. ben de o konu burada kapanmadı.. en azından o konuya dair keskin nişancı ağır assolist ablaların falcıların vadesi var.. beklemede...

bence dualardan sakın vazgecme su an yazmak ıstemedıgım bazı durumlar var olusmaya baslasın yazzıcam ama ben u durumları ettıgım dualara baglıyorum

Bir şey diyeceğim bence barkiel değil. Barkiel kendini böyle deşifre etmezdi ve kendi hesabını kullanmaya devam ederdi bence.
uğraşmak istesee burdandaa gitmezdii ama kesin değill canımm ama neden olmasınn kii sonuctaa hepimizi kandırdıı söylemedii snraa uzaklaştıı

atartcım bayılıyorum uslubuna bilmeni istedim..

aman sorma hemen evlendiriyorlar zaten cikan falda cok az oluyor..
herseyin hayirlisi olur ins ne diyelim
emineggde potansiyel var ya daldan dala geziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…