- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
O halde bayraklarımı artık yenisi için ve seni bir ömür mutlu edecek kişi için sallıyorum artıkcanım benim o benim için hayırlı değil yenisine kısmet ,hepimiz mutlu olalım inşallah bayraksız olsun lütfennnn
yazdılar buradan ama kimdi hatırlayamadım hatta bende o gün üye olmuştum 8 tl mi neydi sonra aman bide fal kulubu mü çıktı diye baktırmadan çıktım
Evet ben kaptiriyorumda kendimi fallara peki baska olumsuz konusan olmadimi canim sana sarayli ve venusu begenmistim ben olumsuz durumlarida soyluyorlar.ben 4 ay baktırmadım adam aklıma gelmedi bitti çünkü ne zamanki birkaçtanesine attım yok gelecek yok arayacak anam ben esk günlere dönmeye başladım sonra dedimki sen ne yapıyorsun atlattın ve bitti inanki fallar çok etkiliyor
evetttt bu oldu bak şimdi alex sana diğerleri gibi söyleyecek bak gör senin işin oluru var inşallah burayada yazıcaksın bitanemO halde bayraklarımı artık yenisi için ve seni bir ömür mutlu edecek kişi için sallıyorum artık
İnşallah bitanem bir de ondan teyit alalım bakalım. En son selena teyit ettievetttt bu oldu bak şimdi alex sana diğerleri gibi söyleyecek bak gör senin işin oluru var inşallah burayada yazıcaksın bitanem
venüse telwede bizi evlendirdi sonra ağustosta fal sepetinde baktı ona görede adım atıyordu ama durumunu bilmişti yalnız bana cevap dahi verme demişti oda patladı adım falan yok saraylı bana uymadı hatta cevap kısmında evet enerjimiz uyusmadı dedi bana olumsuz konusan binnaz abla sahra yaşlı bir bayandı ,saadet ,mi ne var o olumsuzduEvet ben kaptiriyorumda kendimi fallara peki baska olumsuz konusan olmadimi canim sana sarayli ve venusu begenmistim ben olumsuz durumlarida soyluyorlar.
sen kahvemi baktırdın canım bide sadece telefona yükleyebiliyorsun galibaevet hala 8 lira. Ben de artık buradayım yazmıs o yüzden merak ettim acaba önceden baska yerde mi bakıyordu diye. Burada da aratmıştım ama bulamamıştım. Bakalım inşallah diyorum
Sahrayi duymustum canim ama hic denemdim bende venusle sarayli tutturdu diyebilirim alexide deniyim yazarim yorumumuvenüse telwede bizi evlendirdi sonra ağustosta fal sepetinde baktı ona görede adım atıyordu ama durumunu bilmişti yalnız bana cevap dahi verme demişti oda patladı adım falan yok saraylı bana uymadı hatta cevap kısmında evet enerjimiz uyusmadı dedi bana olumsuz konusan binnaz abla sahra yaşlı bir bayandı ,saadet ,mi ne var o olumsuzdu
bana onun sana adim atmaya bile artik cesareti yok gibi geliyor..sarayli ve venus belki dusuncelerini hissetmislerdir ama harekete gecmek kendi elinde oldugundan cesaret edememistir.. belki cok sonra duyarsin ama zaten de uzak dursun.. yeterince uzdu senivenüse telwede bizi evlendirdi sonra ağustosta fal sepetinde baktı ona görede adım atıyordu ama durumunu bilmişti yalnız bana cevap dahi verme demişti oda patladı adım falan yok saraylı bana uymadı hatta cevap kısmında evet enerjimiz uyusmadı dedi bana olumsuz konusan binnaz abla sahra yaşlı bir bayandı ,saadet ,mi ne var o olumsuzdu
tamam canım yönlendirmiş gibi olmak istemem ama sadece paylaştım üzülürüm sonraSahrayi duymustum canim ama hic denemdim bende venusle sarayli tutturdu diyebilirim alexide deniyim yazarim yorumumu
aynen bitanem bukadar zaman sonra olamaz zaten çok sular aktıbana onun sana adim atmaya bile artik cesareti yok gibi geliyor..sarayli ve venus belki dusuncelerini hissetmislerdir ama harekete gecmek kendi elinde oldugundan cesaret edememistir.. belki cok sonra duyarsin ama zaten de uzak dursun.. yeterince uzdu seni
sen kahvemi baktırdın canım bide sadece telefona yükleyebiliyorsun galiba
belki şuan göremiyoruz ama arkadaşlar her serde bir hayır vardır ben hep öyle düşünürüm ve bu şekilde baktığım zaman çok daha çabuk atlatırım herşeyi bu aşk olsun iş olsun hep böyle belki yıllar sona iyikide olmamış diyeceğizbana onun sana adim atmaya bile artik cesareti yok gibi geliyor..sarayli ve venus belki dusuncelerini hissetmislerdir ama harekete gecmek kendi elinde oldugundan cesaret edememistir.. belki cok sonra duyarsin ama zaten de uzak dursun.. yeterince uzdu seni
Aha eğer Türkçesi bozuksa benim onunla ilgili başka bir kehanetim daha var o zaman o da doğru olabilirKizlar ayline sesli fal baktiran varmi arkadasim denedi cok begenmis ama turkcesi bozukmus
Yok canim enerji tutar tutmaz ama bir denemek lazimtamam canım yönlendirmiş gibi olmak istemem ama sadece paylaştım üzülürüm sonra
Canim neymis kimmis ama oyle dedi bende merak ettim sesini.Aha eğer Türkçesi bozuksa benim onunla ilgili başka bir kehanetim daha var o zaman o da doğru olabilir
Kizlar ayline sesli fal baktiran varmi arkadasim denedi cok begenmis ama turkcesi bozukmus
neymis o kehanet kiz ? yemin ediyorum burda bazen kendimi alacakaranlik kusaginda gibi hissediyorumAha eğer Türkçesi bozuksa benim onunla ilgili başka bir kehanetim daha var o zaman o da doğru olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?