Binnaz Abla

canım benim o benim için hayırlı değil yenisine kısmet ,hepimiz mutlu olalım inşallah bayraksız olsun lütfennnn
O halde bayraklarımı artık yenisi için ve seni bir ömür mutlu edecek kişi için sallıyorum artık

yazdılar buradan ama kimdi hatırlayamadım hatta bende o gün üye olmuştum 8 tl mi neydi sonra aman bide fal kulubu mü çıktı diye baktırmadan çıktım

evet hala 8 lira. Ben de artık buradayım yazmıs o yüzden merak ettim acaba önceden baska yerde mi bakıyordu diye. Burada da aratmıştım ama bulamamıştım. Bakalım inşallah diyorum

Evet ben kaptiriyorumda kendimi fallara peki baska olumsuz konusan olmadimi canim sana sarayli ve venusu begenmistim ben olumsuz durumlarida soyluyorlar.

Evet ben kaptiriyorumda kendimi fallara peki baska olumsuz konusan olmadimi canim sana sarayli ve venusu begenmistim ben olumsuz durumlarida soyluyorlar.
venüse telwede bizi evlendirdi sonra ağustosta fal sepetinde baktı ona görede adım atıyordu ama durumunu bilmişti yalnız bana cevap dahi verme demişti oda patladı adım falan yok saraylı bana uymadı hatta cevap kısmında evet enerjimiz uyusmadı dedi bana olumsuz konusan binnaz abla sahra yaşlı bir bayandı ,saadet ,mi ne var o olumsuzdu

Sahrayi duymustum canim ama hic denemdim bende venusle sarayli tutturdu diyebilirim alexide deniyim yazarim yorumumu

bana onun sana adim atmaya bile artik cesareti yok gibi geliyor..sarayli ve venus belki dusuncelerini hissetmislerdir ama harekete gecmek kendi elinde oldugundan cesaret edememistir.. belki cok sonra duyarsin ama zaten de uzak dursun.. yeterince uzdu seni

aynen bitanem bukadar zaman sonra olamaz zaten çok sular aktı

sen kahvemi baktırdın canım bide sadece telefona yükleyebiliyorsun galiba

ben tarot attım canım. Bilgisayardan sectim ben. Yalnız ben sorarken baska sehre tasındı dedim ama falda melek hanım baska sehir var ya sen ya o gidecek,bunun için kafası cok karısık vs yazmıs. Acaba sorumu görmedi mi dedim. Eğer öyleyse kadın 12 den vurmuş

belki şuan göremiyoruz ama arkadaşlar her serde bir hayır vardır ben hep öyle düşünürüm ve bu şekilde baktığım zaman çok daha çabuk atlatırım herşeyi bu aşk olsun iş olsun hep böyle belki yıllar sona iyikide olmamış diyeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…