Binnaz Abla

Eminenin baktigi fallar icinde sorulan kisiyle ilgili gorusmeyeceksiniz olumsuz dedigi biri varmi acaba kizlar

bana dedi canım ama cok tutarsızdı. Geçmişimi hiç ama hiç bilememişti. Kesinlikle aramaz ararsan sen ararsın dediği cocuk 4 gün sonra aradı. Konustuk ve bana biraz da sitem etti aramadığım için. Mesela selena arayabilirsin ondan beklemene gerek yok demişti haklıymış,arasaymışım keşke. Emine ufak tefek şeyleri biliyor bence ya da enerji meselesi. Çünkü bana çok kesin konuştu. Sormama ragmen aramaz ancak sen ararsın dedi. Mesela arayacak telefon konusmanız var ama geleceğiniz yok dese başım üstüne kabul ederdim.

Banada çıkmadı yalnız değilsin ^_~

Günaydınn canım.. Saraylıya kahve baktır derim.. Kahve de iyi. Zaten tarot kartlarıyla kendi ek açılım yapıyor. Rakam istiyor senden. Hem de kahveni yorumluyor.. Kahve falı atmak daha mantıklı
O zaman bu sefer kahvesini deniyim aklimda kalmasin tamam canim ben tarotunu cok begenmistim o yuzden ama simdi kahve aklimda kalcak atmazsam

Kızlarr merhaba, sımdı serapsultanın 2.yorumu geldi, seslı yorumlamış bugune kadar enazından seslı baktırdıklarımdan bırı degıl kesınlıkle dıyebılırım, bambaşka bır ses zaten yenı seslı yoruma gectı dıye bırazda duraksıyarak baktım kusura bakmayın demış,samımı kibar ve bence 20 li yaşlarda ılk yorumuyla tutarlıydı, ben begendım ilk falında 2 hafta içinde bı gelışme olucak demıştı bu sure bıraz gecıcek sanırım ama takılmıyorum cunku bıcok yorumcudan ıyı..ben artık yazılı fal baktırmıyorum kızlar bılgınıze hepımız bunu basarabılırsek sahane olur keklenme sayımız düşer gıbı gelıyor, bu sozumona ; su kurnazı yorumcularında aklı başına gelır, elbette hepsını kastetmıyorım , kişi kendını bılır.. Sevgıler

Hangı sıtede alex canım

Falsepetinde ama tarih pek vermiyor
alexe kahve baktırdım canlar vede çok beğendm hakıkaten dogruları söylüyor ,olumsuz bir faldı zaten olumlu olsa kesinikle yok derdim buda pembe tablocu derdim ama değil beklediğim gibiydi diğer bu arada tüm falcıların tersini söylediki buda olması gereken zaten

Ben ilk defa baktiriyorum dedikleri cikar mi bilmiyorum ama genel durum gayet iyiydi dedigin gibi butun sorularima cvp verdi
gelecek cikar mi ben de bilmiyorum ama burda benimle birlikte bir kac kisiye cikmisligi var ama an konusunda gercekten karsidaki kisinin dusuncelerini okuyo hatun, ona kesin eminim..

Günaydınn canım.. Saraylıya kahve baktır derim.. Kahve de iyi. Zaten tarot kartlarıyla kendi ek açılım yapıyor. Rakam istiyor senden. Hem de kahveni yorumluyor.. Kahve falı atmak daha mantıklı
ben simdiye dek hep tarot atmistim, bana son falinda dedikleri olmus, olay degil de daha cok dusunceler, haberlesmeler seklinde.. ama kahvesi iyi ise bir de kahvede denemek lazim bu hafta sonu acacakmis..dersleri mi sinavlari var nedir artik.. su yaz tatili gelse de sarayli bize kalsa

aynen ben daha ilk gün demiştim imkansız diye öylede oldu bugün son olarak alexe attım adam puan kaygısı olmadn herşeyi açık açık söyledi bravo diyorum.

Ben kahve atmıştım canım kahvede kesinlikle çok iyi.. Telveleri detaylı yorumluyor.. Harf falan veriyor hatta bana isim bile vermişti..emek veriyor yani.. Anlık durumu geçmişi çok iyi bilmişti.. Sadece ufak bir dediği çıkmıştı bana onun dışında asıl konuda bommladı. Ama beğeniyorum yinede

Canim bende de zaman da patlamisti on gun kadar fln ama dedigi sekilde oldu olay .

aynen ben daha ilk gün demiştim imkansız diye öylede oldu bugün son olarak alexe attım adam puan kaygısı olmadn herşeyi açık açık söyledi bravo diyorum.

Ya bende de cok ilginç bir şey oldu. İnstagram falkutusu mu falkulubu mu öyle bir adres ücretsiz fal kampanyası yaptı bana da baktılar. Yahu demişler ki, yanlış anlamalardan tartışabilirsiniz,yapmayın önce anlayın vs demişler. Ve sürpriz telefon demişler. Ahanda tuttu cidden. Ben anlamadan küt diye daldım azcık cocuğa. İyi de yaptım, no pişmanlık ama instagramda ki hesap resmen falda yazmıs bunu

Kızlar daha önceden melek üstün diye bir falcıyı bilen gören var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…