ben simdiye dek hep tarot atmistim, bana son falinda dedikleri olmus, olay degil de daha cok dusunceler, haberlesmeler seklinde.. ama kahvesi iyi ise bir de kahvede denemek lazimbu hafta sonu acacakmis..dersleri mi sinavlari var nedir artik.. su yaz tatili gelse de sarayli bize kalsa
melek üstün falkulubu değilmi onu biri daa yazmıştı topicten çıktı diyeKızlar daha önceden melek üstün diye bir falcıyı bilen gören var mı ?
yok sekercim ben ona 2 fal atmistim gecen sene ikisinde de kac bu adamdan arkana bile bakma seklinde yazmisti bana.. hatta ikinci falda demek ki duruma bakti ki ben uslanmiycam `urminaa hnm her konuda son derece akillisiniz da bu konuda neden gormezden geliyorsunuz anlamiyorum`a benzer bisey yazmisti..cocuk kibarca bana cakalligini kullansana salak salak pesinde kosma sunun, yetti gari demek istemisti ..alex de çok kibar ve yardımsever taha evet iyiydi ama pembe tablo çizdikten sonra ne anlamı kaldıkı canım ya
Canim ne atmistin detayli bakiyor mu birde.alex de çok kibar ve yardımsever taha evet iyiydi ama pembe tablo çizdikten sonra ne anlamı kaldıkı canım ya
melek üstün falkulubu değilmi onu biri daa yazmıştı topicten çıktı diye
ya hep diyoruz ya enerji beni evlendirmişti ve anda çok iyiydi mesleğini dahi bilmişti ,gerçi geleceği kim tutturduki zaten canım taha ,yada başkası tuttursunyok sekercim ben ona 2 fal atmistim gecen sene ikisinde de kac bu adamdan arkana bile bakma seklinde yazmisti bana.. hatta ikinci falda demek ki duruma bakti ki ben uslanmiycam `urminaa hnm her konuda son derece akillisiniz da bu konuda neden gormezden geliyorsunuz anlamiyorum`a benzer bisey yazmisti..cocuk kibarca bana cakalligini kullansana salak salak pesinde kosma sunun, yetti gari demek istemisti ..
yok sekercim ben ona 2 fal atmistim gecen sene ikisinde de kac bu adamdan arkana bile bakma seklinde yazmisti bana.. hatta ikinci falda demek ki duruma bakti ki ben uslanmiycam `urminaa hnm her konuda son derece akillisiniz da bu konuda neden gormezden geliyorsunuz anlamiyorum`a benzer bisey yazmisti..cocuk kibarca bana cakalligini kullansana salak salak pesinde kosma sunun, yetti gari demek istemisti ..
yazdılar buradan ama kimdi hatırlayamadım hatta bende o gün üye olmuştum 8 tl mi neydi sonra aman bide fal kulubu mü çıktı diye baktırmadan çıktımay laleeeeeem bak şimdi benim tansiyonum düştü vallahi düştü şimdi çıkmış mııııBana mantıklı güzel baktı, bir cafe falcısıyla da aynı seyi söyledi. Ayyy hadi inşallah çıksınnn herkese benden fal
ben kahve attım canım uygun diye ne olur ne olmaz dedim ama beğendim netti 7-8 dk falan bakmış ama dogruydu cidden söyledikleri gerçi enerji işi ama benm böyle bir fal duymaya ihtiyacım vardı bu günlerde yeni falcılardan dolayı aklım çok karışmıştı ama anladımki hepsi pembe tabloCanim ne atmistin detayli bakiyor mu birde.
Anladim canim benimde fallar olumlu hep sanirim benimde ihtiyacim var boyle bir seye deneyebilirim o zaman tesekkur ederim.ben kahve attım canım uygun diye ne olur ne olmaz dedim ama beğendim netti 7-8 dk falan bakmış ama dogruydu cidden söyledikleri gerçi enerji işi ama benm böyle bir fal duymaya ihtiyacım vardı bu günlerde yeni falcılardan dolayı aklım çok karışmıştı ama anladımki hepsi pembe tablo
ne demek ama hep diyorum bana iyi gelen başkasına gelmeyebiliyor ben kendi durumumu bildiğim için bana göre süper bir faldıAnladim canim benimde fallar olumlu hep sanirim benimde ihtiyacim var boyle bir seye deneyebilirim o zaman tesekkur ederim.
laleciğim bozdurdun bana yemini, içiyom kahvemi :))) kafiyeli oldu bakben kahve attım canım uygun diye ne olur ne olmaz dedim ama beğendim netti 7-8 dk falan bakmış ama dogruydu cidden söyledikleri gerçi enerji işi ama benm böyle bir fal duymaya ihtiyacım vardı bu günlerde yeni falcılardan dolayı aklım çok karışmıştı ama anladımki hepsi pembe tablo
Deepbluem yorumunu bekliyorum ona göre bende bozcam yeminiiiilaleciğim bozdurdun bana yemini, içiyom kahvemi :))) kafiyeli oldu bak
bebem sana fallarımı attım biliyorsun ama hep dedimki imkansız bunlar ,ama bugünkü fal benim için geçerli ohh be rahatladımlaleciğim bozdurdun bana yemini, içiyom kahvemi :))) kafiyeli oldu bak
Tamamdır canım :) inşallah mobil ödemem dolmamıştır :)) kahvemi henüz içmekteyim vakalımDeepbluem yorumunu bekliyorum ona göre bende bozcam yeminiiii
Sana inat diğer fallarının çıkması için duva edicembebem sana fallarımı attım biliyorsun ama hep dedimki imkansız bunlar ,ama bugünkü fal benim için geçerli ohh be rahatladım
falıda bir kere dinleyebildim soru sordum şimdi bekleyen fallarda cevap bekliyorum bir kere daha dinlemem lazım kafama dank etmesi içinlaleciğim bozdurdun bana yemini, içiyom kahvemi :))) kafiyeli oldu bak
bende belki umut etmeyi keserim bu sayede fallarda boşa umut veriyor bizebebem sana fallarımı attım biliyorsun ama hep dedimki imkansız bunlar ,ama bugünkü fal benim için geçerli ohh be rahatladım
canım benim o benim için hayırlı değil yenisine kısmet ,hepimiz mutlu olalım inşallah bayraksız olsun lütfennnnSana inat diğer fallarının çıkması için duva edicemmutlu olmanı çok istiyorum lalemmm
ben 4 ay baktırmadım adam aklıma gelmedi bitti çünkü ne zamanki birkaçtanesine attım yok gelecek yok arayacak anam ben esk günlere dönmeye başladım sonra dedimki sen ne yapıyorsun atlattın ve bitti inanki fallar çok etkiliyorbende belki umut etmeyi keserim bu sayede fallarda boşa umut veriyor bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?