Binnaz Abla

Bende tarot attim cok detayli ve guzeldi kahve bilemedim ama cok begeniliyor kahvesi

Son düzenleme:
alex de çok kibar ve yardımsever taha evet iyiydi ama pembe tablo çizdikten sonra ne anlamı kaldıkı canım ya
yok sekercim ben ona 2 fal atmistim gecen sene ikisinde de kac bu adamdan arkana bile bakma seklinde yazmisti bana.. hatta ikinci falda demek ki duruma bakti ki ben uslanmiycam `urminaa hnm her konuda son derece akillisiniz da bu konuda neden gormezden geliyorsunuz anlamiyorum`a benzer bisey yazmisti..cocuk kibarca bana cakalligini kullansana salak salak pesinde kosma sunun, yetti gari demek istemisti ..

melek üstün falkulubu değilmi onu biri daa yazmıştı topicten çıktı diye

ay laleeeeeem bak şimdi benim tansiyonum düştü vallahi düştü şimdi çıkmış mıııı Bana mantıklı güzel baktı, bir cafe falcısıyla da aynı seyi söyledi. Ayyy hadi inşallah çıksınnn herkese benden fal

ya hep diyoruz ya enerji beni evlendirmişti ve anda çok iyiydi mesleğini dahi bilmişti ,gerçi geleceği kim tutturduki zaten canım taha ,yada başkası tuttursun

Sok oldum bu uslubuna sayet ben nice falcilardan neler neler duydum bi bilseniz. Arkadaslar gercek falci o an acinizi derinden hissediyor ya, az cok tahmin ediyor ualubundan zedelenebileceginizi ona gore soyluyor ben bu alexe de bi fal atip oruca gireyim en iyisi

yazdılar buradan ama kimdi hatırlayamadım hatta bende o gün üye olmuştum 8 tl mi neydi sonra aman bide fal kulubu mü çıktı diye baktırmadan çıktım

Canim ne atmistin detayli bakiyor mu birde.
ben kahve attım canım uygun diye ne olur ne olmaz dedim ama beğendim netti 7-8 dk falan bakmış ama dogruydu cidden söyledikleri gerçi enerji işi ama benm böyle bir fal duymaya ihtiyacım vardı bu günlerde yeni falcılardan dolayı aklım çok karışmıştı ama anladımki hepsi pembe tablo

Anladim canim benimde fallar olumlu hep sanirim benimde ihtiyacim var boyle bir seye deneyebilirim o zaman tesekkur ederim.

laleciğim bozdurdun bana yemini, içiyom kahvemi :))) kafiyeli oldu bak

bende belki umut etmeyi keserim bu sayede fallarda boşa umut veriyor bize
ben 4 ay baktırmadım adam aklıma gelmedi bitti çünkü ne zamanki birkaçtanesine attım yok gelecek yok arayacak anam ben esk günlere dönmeye başladım sonra dedimki sen ne yapıyorsun atlattın ve bitti inanki fallar çok etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…