Binnaz Abla

Aha eğer Türkçesi bozuksa benim onunla ilgili başka bir kehanetim daha var o zaman o da doğru olabilir

neymiş neymiş Valla her şey olur artık biz de iyice paronayak olduk bana şu melek üstün iki üc gün önce fal baktırdığım bir cafe falcısıyla aynı şeyi söyledi. Kadına bir daha gittiğimde soracağım online bakıyor musun gardaş diye

Canim neymis kimmis ama oyle dedi bende merak ettim sesini.
Ya o siteye gelen falcılar genelde duyurulmuyor yani tesadüfen görüyoruz ya da indirimli fiyat vs. Ama Aylin o siteye geçtiğinde Morrigan'ın paylaştığı ve doğru tespit ettiği gibi ne yazıyodu? "Falci Aylin artık biryolunvar.com'da" yani falcı Aylin diye bilinen biri olması lazım ki reklamını yapabilesin. Burada kimse daha önce falcı aylin diye birini tanımıyor. Google'a danıştığımızda ise bir tane 2 tane falcı aylin çıkıyor veeee o diğer falcı aylin ise Almanya'da yaşayan meşhur falcı aylin olarak çıkıyor. Üstelik o da internetten kendi web sitesi var oradan da bakıyor. Bence bu Aylin ya fama ya da o meşhur falcı aylin

anam o diğer aylin cok mu meshurmuş kendi sitesi varsa niçin bir yolun varda baksın ki hayatım Ay famaysa da aylin yerine fama yazsaydı zaten koşarak giderdik. Ama bence fama değil fama çok kahve bakamıyordu. Ve kesinlikle paragöz değildi,öyle 3 5 hesap açacağını sanmıyorum ama anacım bizim hayatta ak dediğimiz kara çıkıyor bilemedim

vaaayyyy.. mantikli geldi bu yorum.. ama fama ise bana ayni konuda farkli yorumlar getirmis demektir.

Bende duydum simdi sesini evet bozuk sanki turkcesi ama dedikleri anlasiliyor famaya baktirdim ama bana aylinle farkli konustu canim

Şimdi mantık yürütürsek neden bir site "artık falcı aylin biryolunvar.com"'da der??? yani falcı aylin diye meşhur biri olmalı ki reklamını yapasın değil mi? kadın zaten diğeri de yani online bakıyomuş ve iddialı. gazete haberleri de var ayrıca. bu aylin bi geldi heimiz şok. eneteresan fallar baktı bilmiyom olabilir de valla

vaaayyyy.. mantikli geldi bu yorum.. ama fama ise bana ayni konuda farkli yorumlar getirmis demektir.
Buradan link atamıyoruz herhalde gerçi tam adını yazayım ama kadın falcı aylin olarak meşhur yani iş adı bu. gerçek adı Aylin Göksen Gülyüz. Yanlış mantık mı yürütüyorum bilmiyorum ama bir site artık falcı aylin burada diye duyuruyosa meşgur biri olmalı ama bi Allahın kulu burada daha önce falcı aylin diye birini bilmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…