gelince yazın tamammı bebemmmBen de attım bakalım ne çıkacak
Elbettegelince yazın tamammı bebemmm
yok canım ya 3 kişi bide unutmuşum haydar yüksel olumsuzdu burada yazdıgımız o kadar güvendiğimiz hepsi patladı bende
Elbettebakalım enerjimiz tutacak mı
fAL ENERJİMİZ TUTUYOR...Tamam gelince buradan paylaşıcam yorumumu
yok bitanem umut falan yok bitti gitmişti bende zaten son birkaçtane falda dellendim ben yoksa atlatmıştım ama bugün kendime geldim alexin cümlesi ile venuzun cümlesi birebir aynı mesaj gelirse sakın vevap verme entresan vallahaOlsun sen umudunu kaybetme ne olacağı hiç belli olmaz :))
Banada hepsiiiiii olumluydu , alex dışında :)
Bendede herşeyin tam tersi oldu :)
Evet canım. Gelince paylaşırım buradankime attıız canım alex e mi ?
eğer oysa bende çok merak ediyorum , haber edin :)
kime attıız canım alex e mi ?
eğer oysa bende çok merak ediyorum , haber edin :)
Canim sen rania hafwaya baktirdin mi bi tek alex olumsuz hepsi olumdu dedi demissin ya baktirdiysan rania ne dedi merak ettim
ben ona baktırdım kaderindeki adam dedi bana sen anla işteCanim sen rania hafwaya baktirdin mi bi tek alex olumsuz hepsi olumdu dedi demissin ya baktirdiysan rania ne dedi merak ettim
1,5 saatte geldi benimki üstelik başka falıda yoktu bitanemOffff kizlar su fali bekleme okayina sinir oluyorum ya bence yoruncular yazmalilar ne kadar surede yorumlayacaklarini dk basi sayfa yeniliyorum ya
Binnaz da bi tek bilge yi denemiştim ,LoveMeKyrenia
ben ona baktırdım kaderindeki adam dedi bana sen anla işte
kesinlikle ve kesinlikle yok bitanem senin durumunu bilmem ama benimki imkansız hani kırmızı kar misali yaniNasil buldun canim
Oha ya bana da oyle dedi. Sinirden agliycam suansenin cikma ihtimali var mi canim
kesinlikle ve kesinlikle yok bitanem senin durumunu bilmem ama benimki imkansız hani kırmızı kar misali yani
bANADA KARDERİNDEKİ KİŞİ O DEDİ YAAA HERKESE AYNISINIMI DİYOR HEMDE ÇOK İDDALI VE KENDİNDEN EMİN DEDİ BUNU...Nasil buldun canim
Oha ya bana da oyle dedi. Sinirden agliycam suansenin cikma ihtimali var mi canim
bANADA KARDERİNDEKİ KİŞİ O DEDİ YAAA HERKESE AYNISINIMI DİYOR HEMDE ÇOK İDDALI VE KENDİNDEN EMİN DEDİ BUNU...
AAAAAAAAAAA çok kızdım şimdiHepimize ayni sekilde demekki canim bana da cok iddiali dedi ya cildiricam gercekten
AAAAAAAAAAA çok kızdım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?