- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Alex bana kız çocuğun olcak dedi aklımda kalan tek şey o
ooo hoşgeldiniz edendim bu arada pazar günü aslıya gidebiliriz arkadaşlara bahsedince illaki gidelim dediler onlar begenirse bende deneyebilirim
Ne tesadüf benim deŞu ana kadar adam gibi çıkmış bir falım yok
Bende hep beklemedeyim....Şu ana kadar adam gibi çıkmış bir falım yok
yaaa bak şimdi alex son falımdı ama aslı online değil orucumu bozabilirim o kadar gitmişken ayıp olur dimiO zaman söylemeliyim ki bahsettiği iş teklifini bahsettiği zaman diliminde almış bulunmaktayım, 1 hafta süre vermişti ve hakikaten 1 hafta dolmadan aradılar beni, çıkan Aslı fal haberi 1 diyelim o halde buna
Ocak sonuna kadar bekleyip birkaç falcı hanımımızla alakalı yorumda bulunacağım bu arada
B ASLI KİM ?yaaa bak şimdi alex son falımdı ama aslı online değil orucumu bozabilirim o kadar gitmişken ayıp olur dimi
canım bende bilmiyorum ilk istanbul topicte bahsetmişlerdi sonrada TopukluPollyanna yazmıstı kadıköydeymişB ASLI KİM ?
bu arada hayırlı olsun inşallah istediğin gibi olurO zaman söylemeliyim ki bahsettiği iş teklifini bahsettiği zaman diliminde almış bulunmaktayım, 1 hafta süre vermişti ve hakikaten 1 hafta dolmadan aradılar beni, çıkan Aslı fal haberi 1 diyelim o halde buna
Ocak sonuna kadar bekleyip birkaç falcı hanımımızla alakalı yorumda bulunacağım bu arada
Hayırlı olsun PollyannamO zaman söylemeliyim ki bahsettiği iş teklifini bahsettiği zaman diliminde almış bulunmaktayım, 1 hafta süre vermişti ve hakikaten 1 hafta dolmadan aradılar beni, çıkan Aslı fal haberi 1 diyelim o halde buna
canim alex dimi bunu diyen bu arada haydar yukseli begenmismiydin.arkadaşlar cevabımda geldi bir konuda ondan yardım istemiştim ben sorumda çok detaylı bir cevap yazmış ve herzaman facedende ulaşabilirsin demiş
Ne demiş ? bilgi vermiş miydin?Kizlar bu alex biliyor herseyi
nasıldı canımKizlar bu alex biliyor herseyi
alex cevap olarakta bana mesaj atarsa cevap vermeyin daha çok uzulursun demiş haydar yükselde iyiki bitmiş demişti beğendim onun dediği bir durum var akraba nişanı var orda bir gelişme olucak demişti o şubat demişti nişan martta bakalımcanim alex dimi bunu diyen bu arada haydar yukseli begenmismiydin.
Belli olmuyoki kuzum kimine çıkıyo kimine çıkmıyo bu falcılarbir aydır alexe attığım fal çıktı dedim ama sakalım yok diye mi arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?