ben imkansız yazmıştım bak gör tekrar görüşeceğiz burda dedibANADA KARDERİNDEKİ KİŞİ O DEDİ YAAA HERKESE AYNISINIMI DİYOR HEMDE ÇOK İDDALI VE KENDİNDEN EMİN DEDİ BUNU...
aldatılmış hiisi çok kötüüü...Gercekten agliycam sinirden biktim artik umutlarimin hayallerimin sonurulmesinden.
Burnundanda kıl aldırmıyor..ben imkansız yazmıştım bak gör tekrar görüşeceğiz burda dedi
aldatılmış hiisi çok kötüüü...
Burnundanda kıl aldırmıyor..
Yok canım olanlarla idare ediyoruz..Herkese merhabalar,
Yahu 2 gün girmedim almış başını gitmiş forum, biraz önden biraz arkadan okuyayım derken beynim döndü
Parlayan yeni bir yıldız mevcut mudur elinizde acaba falcılardan
Herkese merhabalar,
Yahu 2 gün girmedim almış başını gitmiş forum, biraz önden biraz arkadan okuyayım derken beynim döndü
Benim de tam tersine ne dediyse onu yaşadım ve yaşamaktayım kızlar. Karşı tarafın aklındakiler lazımdı aynen bildi. Ve hatta benim bile bilmediğim ve bu ne olabilir acaba dediğim şeyi onun dediği zamanda öğrendim ve ağzım açık kaldıaldatılmış hiisi çok kötüüü...
ÖzlediiiiiiimmmmmHerkese merhabalar,
kesinlikle ve kesinlikle yok bitanem senin durumunu bilmem ama benimki imkansız hani kırmızı kar misali yani
Firdevs diye biri gelmiş ama deneyen yok. Heartfilia diye biri var ya kahin yada forumu okuyorEmineğğğğ Bide şuan Alex ünlü oldu
Benim de tam tersine ne dediyse onu yaşadım ve yaşamaktayım kızlar. Karşı tarafın aklındakiler lazımdı aynen bildi. Ve hatta benim bile bilmediğim ve bu ne olabilir acaba dediğim şeyi onun dediği zamanda öğrendim ve ağzım açık kaldı
Ben de kahve kuyruğundayım Alex deAlex e şimdi tarot attım arkadaşlar ben, geçtğimiz sayfalarda ismini gördüm
Emineğğğ için bişeyler yazacığimmm amma zamanı var
Teşekkür ederimmm Morrigan
Rania PollyannammmmKimm kim kimm bluemmmummm :)
bilgeyi bilmiyorum benim yazdığım rania canımcanım bana olumluydu bilge.
Çok sorunları var bu adamın ama onları halletmeden , sana bir adam atmaz demişti.
Özlediiiiiiimmmmm
Gelince hemen paylaşıcamBende özledimmmm cınımmmmAlex in kahve yorumunu da merakla bekliyorumm senden, kahve yapmaya üşendim vallahi yoksa kahve atardım bende
ooo hoşgeldiniz edendim bu arada pazar günü aslıya gidebiliriz arkadaşlara bahsedince illaki gidelim dediler onlar begenirse bende deneyebilirimHerkese merhabalar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?