Binnaz Abla

Ne demiş ? bilgi vermiş miydin?

nasıldı canım

bennn demiştimmmm

Kizlar oncelikle sunu soyliyim baktirdigim butun fallarla zit. Elbette bilgi verdim oldugu gibi anlattim herseyi. Emine medyum deniz daha sayamadigm bi suru insan hrpsi patlamis oldu. Inandim nedense alexe. Ama cok olumsuzdu. Mesrla emine bu kizi sevmiyo dedi alex baglanmis ueni sevgilisine dedi. Oyle iste kizlar

inşallah sana çıkmaz canım herkese çıkacak diye bir şey yok

ama doğrusu bu değilmi bebem ya aldanıp duruyoruz pembe tablolarla geleceği allah bilir tabi ama boşuna umutlanmamış oluruz

Kızlaaaaaar geldi Alex'in falı. Dinledim şimdi fakat anasını satiiim bu da aynılarını söyledi iyi mi olumlu konuştu ve tipini de bildi ki genelde zaten çıkıyo bu. Sadece nazar konusunda uyardı her girdiğin ortamda tüm gözler üzerinde oluyo ve olumsuzluk çekiyosun bu da hayatında ertelenmelere ve gecikmelere sebep oluyo çünkü çok beğenilen birisiniz vs vs vs vs. Yani bir de Alex teyit etmiş oldu

Canim kimlerle aynilarini soyledi, beni de cok sasirtti ya bendr de bi suru seyi bildi

sana demiştim buda aynısını diyecek diye evet teyit edildi onaylandı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…