- 31 Ocak 2014
- 1.751
- 3.027
- 208
- 35
Belli olmuyoki kuzum kimine çıkıyo kimine çıkmıyo bu falcılar
bence gözümüzü açtı alexxxx bende çok sevdim olumsuz oluncahaklısın o yüzden bana çıkan nadir fallardan olunca bende bağırındım buralarda olumsuz fala çıktığı için sevinir oldum
oyyy kıyamam sanahaklısın o yüzden bana çıkan nadir fallardan olunca bende bağırındım buralarda olumsuz fala çıktığı için sevinir oldum
canım gelmedimi falın yaoyyy kıyamam sana
yaaa bak şimdi alex son falımdı ama aslı online değil orucumu bozabilirim o kadar gitmişken ayıp olur dimi
Ahahahaa bana da öyle demiştiiiiii, soğuk su içelim hadibANADA KARDERİNDEKİ KİŞİ O DEDİ YAAA HERKESE AYNISINIMI DİYOR HEMDE ÇOK İDDALI VE KENDİNDEN EMİN DEDİ BUNU...
yok yok baktırıcam canım kadıköye herzaman gitme durumum yok çünküLalem valla Aslıya gidipte baktırmamak olmaz bence, ya da arkadaşın masaya geri döndüğünde karar ver
varya haram olsun diycemde neyse ayıptır ya zaten benim falımda valide vardı o faldan bu senaryo nasıl çktı anlayamamıştımAhahahaa bana da öyle demiştiiiiii, soğuk su içelim hadi
Ne demiş ? bilgi vermiş miydin?
nasıldı canım
bennn demiştimmmm
Kizlar oncelikle sunu soyliyim baktirdigim butun fallarla zit. Elbette bilgi verdim oldugu gibi anlattim herseyi. Emine medyum deniz daha sayamadigm bi suru insan hrpsi patlamis oldu. Inandim nedense alexe. Ama cok olumsuzdu. Mesrla emine bu kizi sevmiyo dedi alex baglanmis ueni sevgilisine dedi. Oyle iste kizlar
Ahahahaa bana da öyle demiştiiiiii, soğuk su içelim hadi
ama doğrusu bu değilmi bebem ya aldanıp duruyoruz pembe tablolarla geleceği allah bilir tabi ama boşuna umutlanmamış oluruzKizlar oncelikle sunu soyliyim baktirdigim butun fallarla zit. Elbette bilgi verdim oldugu gibi anlattim herseyi. Emine medyum deniz daha sayamadigm bi suru insan hrpsi patlamis oldu. Inandim nedense alexe. Ama cok olumsuzdu. Mesrla emine bu kizi sevmiyo dedi alex baglanmis ueni sevgilisine dedi. Oyle iste kizlar
Sorma benim de yüzüncü orucumduHer "falı azaltıcam" dediğimde yeni bir falcı akımı başlıyorbana kaderimin bir oyunu mu bu
Her "falı azaltıcam" dediğimde yeni bir falcı akımı başlıyorbana kaderimin bir oyunu mu bu
Kızlaaaaaar geldi Alex'in falı. Dinledim şimdi fakat anasını satiiim bu da aynılarını söyledi iyi miolumlu konuştu ve tipini de bildi ki genelde zaten çıkıyo bu. Sadece nazar konusunda uyardı her girdiğin ortamda tüm gözler üzerinde oluyo ve olumsuzluk çekiyosun bu da hayatında ertelenmelere ve gecikmelere sebep oluyo çünkü çok beğenilen birisiniz vs vs vs vs. Yani bir de Alex teyit etmiş oldu
sana demiştim buda aynısını diyecek diye evet teyit edildi onaylandı canımKızlaaaaaar geldi Alex'in falı. Dinledim şimdi fakat anasını satiiim bu da aynılarını söyledi iyi miolumlu konuştu ve tipini de bildi ki genelde zaten çıkıyo bu. Sadece nazar konusunda uyardı her girdiğin ortamda tüm gözler üzerinde oluyo ve olumsuzluk çekiyosun bu da hayatında ertelenmelere ve gecikmelere sebep oluyo çünkü çok beğenilen birisiniz vs vs vs vs. Yani bir de Alex teyit etmiş oldu
sana demiştim buda aynısını diyecek diye evet teyit edildi onaylandı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?