- 19 Mayıs 2010
- 1.686
- 3.084
- 733
yok zaten zerre kadar begenim olan biri degildi,mesaj atmasini istemiyordum bana,isabet oldu ama cidden nasil da gizliyormus o cirkin yuzunu..nasil kibardi nasil ilgiliydi..sahte suratli..zaten oyle cok iyi gorunen insandan korkucaksin esas..Erkekler birini elde edene kadar bir maske ile geziyor hep gercek yuzu de bu bence hic sinirlenme otursun oturdugu yerde
boyleler ya bir ay once uzmanlık ıcın kursa gıdıyodum ben kımya muhendısıyım adam kımyager bide bana asılıyo yuzsuz bana dedıkı kımya muhendıslerı ne bılıyokı butun işi biz biliyoruz dedi bana durup dururken bende cevap verıp cırkınlesmek istemedım bidaha muhattap olmadım sonra bana dıyokı senı kırıcak bıseymı yaptım falan dıye kac gun pesımde dolandı öküz bunlar ya hayvan sen daha benı tavlamadan benı kucumsuyosun ben sana hic bakarmıyım be gerizekalı okuzay kizlar bu erkekler cok pislik ya..y.disinda bir herif vardi arkadasimin arkadasi,ne zamandir benle ilgileniyor ama dostca yaziyor havalarda..yok beni cok tanimak istiyormus vs,kibarca uzak davraniyorum arada tanidik vs var diye..adam ta dunyanin bir ucunda,ben modernim falan diye bana diyorki yok avrupada bir yere tatile gelecekmis,bende gideymisim tanisalimmis vs..ben hic tanimadigim insanla tatil yapamam dedim kac defa kibarca..ben kirmak istemedikce her gun nasilsin falan en az bir msg atiyor..en sonunda bugun yine atti msg,avrupayi ayarlamis gidecekmisde,yine bana gel faln dedi..bende basimdan atmak icin gelemem bir suredir erkek arkadasim var diye saklladim..pislik ne yazsa begenirsiniz.bubenim gibi kulturlu bir byan icin cok ucuz bir cevapmis..benği yanlis tanimismis herhalde,kezban gibi davraniyormusum..bende bende senden bu kadar kaba ve terbiyesiz bir tabir beklemezdim,seni yanlis tanimisim dedim..pislik ya..sana kezban olmadigimi ispatlayacagim diye,burdaki sevgilimi birakip baska bir erkekle tatile gitmek zorunda degilim yazdim..pislik ya kezbanmis..birde kac yas buyuk koca herif..kac zamandir kirmadan def edeyim dedigim adamin tarzina bakin..mikrop..civisi cikmis bu yurt disinda yasayan erkeklern
ay kizlar bu erkekler cok pislik ya..y.disinda bir herif vardi arkadasimin arkadasi,ne zamandir benle ilgileniyor ama dostca yaziyor havalarda..yok beni cok tanimak istiyormus vs,kibarca uzak davraniyorum arada tanidik vs var diye..adam ta dunyanin bir ucunda,ben modernim falan diye bana diyorki yok avrupada bir yere tatile gelecekmis,bende gideymisim tanisalimmis vs..ben hic tanimadigim insanla tatil yapamam dedim kac defa kibarca..ben kirmak istemedikce her gun nasilsin falan en az bir msg atiyor..en sonunda bugun yine atti msg,avrupayi ayarlamis gidecekmisde,yine bana gel faln dedi..bende basimdan atmak icin gelemem bir suredir erkek arkadasim var diye saklladim..pislik ne yazsa begenirsiniz.bubenim gibi kulturlu bir byan icin cok ucuz bir cevapmis..benği yanlis tanimismis herhalde,kezban gibi davraniyormusum..bende bende senden bu kadar kaba ve terbiyesiz bir tabir beklemezdim,seni yanlis tanimisim dedim..pislik ya..sana kezban olmadigimi ispatlayacagim diye,burdaki sevgilimi birakip baska bir erkekle tatile gitmek zorunda degilim yazdim..pislik ya kezbanmis..birde kac yas buyuk koca herif..kac zamandir kirmadan def edeyim dedigim adamin tarzina bakin..mikrop..civisi cikmis bu yurt disinda yasayan erkeklern
ay ben de kaçırdım ne çıkmış, kim çıkmış
durumlar karışıkk kuzumm ya onundaa aklı karışıyoo ama seviyoruz birbirimizi o yetiyoo şimdilikkkZorrr zeziicim çok zornişanlın ne diyor bu duruma? Birde anneciyse nişanlın büyük sorun
saçmalıkk onun kendisi zatennn kadınn bana gelinliğini tekliff ettideee annem vermiştii ağzınınn payınıııNasil o secer sacmalik bu bence
ya tiksinç türk erkeğini kim napsın? dünyanın tüm kadınları türk erkeğinden tiksinme raddesinde. kadınlar en fazla kullanıp, sömürüp atmak için kullanırlar o abuk herifleri.Madem yurtdışında gitsin ordakileri değerlendirsin neyin kafası bu boşver sen canım
saçmalıkk onun kendisi zatennn kadınn bana gelinliğini tekliff ettideee annem vermiştii ağzınınn payınıııhatırlamak bilee istemiyorumm yaaa
heyyyyt yürü be tolinimboyleler ya bir ay once uzmanlık ıcın kursa gıdıyodum ben kımya muhendısıyım adam kımyager bide bana asılıyo yuzsuz bana dedıkı kımya muhendıslerı ne bılıyokı butun işi biz biliyoruz dedi bana durup dururken bende cevap verıp cırkınlesmek istemedım bidaha muhattap olmadım sonra bana dıyokı senı kırıcak bıseymı yaptım falan dıye kac gun pesımde dolandı öküz bunlar ya hayvan sen daha benı tavlamadan benı kucumsuyosun ben sana hic bakarmıyım be gerizekalı okuz
ah bacımmmmo kadın oğluna sağlıksız ve bastırılmış duygular besliyor. çok sağlıksız. tam psikanalizlik. ağzına etmek lazım öyle bi manyağın bence.
zatenn hepp o yabancıı kadınlarrr bizimkileriii şımarttıııısinirlerimmm bozulduuu yaaa Eki Görüntüle 1385104
kadın düşmanı/ataerkil türk medyasının tırışka ötesi haberleri. heeee onların bitli bıyıklarına dünyanın tüm kadınları hasta=D İyi güldüm=D
bide yüzsüz yüzsüz hala pesimde dolanıyodu ya dua etsın katil olmadımheyyyyt yürü be tolinim
bence de ucuz kurtulmuş manyakbide yüzsüz yüzsüz hala pesimde dolanıyodu ya dua etsın katil olmadım
Hayatimmm hosbulduk ya ben ocaknsonunu beklyrum.. cikmayanlair yazmak icin.. ama belli yani cikmayacaklari sadece suan otrup ugrasamiyrum eskilerle yenide hi baktrmadimcok sukur ztn baktrrsam da selena var kafamda ama 30 lira gzme geliyor.sanammm deep alıntılayıncaa gördümm anistonn gelmişşhoşgeldinn kuzummm hani uzakk kalcaktınn varmıı bi durumm senn fallarım bişidee hepsii bomlar diyodunn daha gelmedii demii o zamann
Hosbuldumm canlarimmm sizleri cok ozledimmm:)))))Hoş geldin anistonum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?