Binnaz Abla

Erkekler birini elde edene kadar bir maske ile geziyor hep gercek yuzu de bu bence hic sinirlenme otursun oturdugu yerde
yok zaten zerre kadar begenim olan biri degildi,mesaj atmasini istemiyordum bana,isabet oldu ama cidden nasil da gizliyormus o cirkin yuzunu..nasil kibardi nasil ilgiliydi..sahte suratli..zaten oyle cok iyi gorunen insandan korkucaksin esas..

boyleler ya bir ay once uzmanlık ıcın kursa gıdıyodum ben kımya muhendısıyım adam kımyager bide bana asılıyo yuzsuz bana dedıkı kımya muhendıslerı ne bılıyokı butun işi biz biliyoruz dedi bana durup dururken bende cevap verıp cırkınlesmek istemedım bidaha muhattap olmadım sonra bana dıyokı senı kırıcak bıseymı yaptım falan dıye kac gun pesımde dolandı öküz bunlar ya hayvan sen daha benı tavlamadan benı kucumsuyosun ben sana hic bakarmıyım be gerizekalı okuz

tipik türk kamili. dünyanın en tiksinç erkekleri listesinde zirveye oynar bu toplumun erkekleri. onları insan yerine koyup muhatap aldığınız kabahat. oturur virüsle sohbet ederim, türk erkeğinin yüzüne sümüğümü bile atmam=)

ay ben de kaçırdım ne çıkmış, kim çıkmış

Rania Hadwa canım bence baktırma kadın herkese bana bile bu senin kaderiin dedi uzak dur derim bildiği tek şey yok
Birde bana neden konuşmuyorsun diye soruyor zaten canlıda herşeyi sorup uyduruyor klasik binnazcı taktiği

Madem yurtdışında gitsin ordakileri değerlendirsin neyin kafası bu boşver sen canım
ya tiksinç türk erkeğini kim napsın? dünyanın tüm kadınları türk erkeğinden tiksinme raddesinde. kadınlar en fazla kullanıp, sömürüp atmak için kullanırlar o abuk herifleri.

saçmalıkk onun kendisi zatennn kadınn bana gelinliğini tekliff ettideee annem vermiştii ağzınınn payınııı hatırlamak bilee istemiyorumm yaaa

o kadın oğluna sağlıksız ve bastırılmış duygular besliyor. çok sağlıksız. tam psikanalizlik. ağzına etmek lazım öyle bi manyağın bence.

heyyyyt yürü be tolinim

o kadın oğluna sağlıksız ve bastırılmış duygular besliyor. çok sağlıksız. tam psikanalizlik. ağzına etmek lazım öyle bi manyağın bence.
ah bacımmmm bide bniii düşünnn ailemizeee karabasann olduu benim hatrımaa annemdee susuyoo hepp

kadın düşmanı/ataerkil türk medyasının tırışka ötesi haberleri. heeee onların bitli bıyıklarına dünyanın tüm kadınları hasta=D iyi güldüm=D

kadın düşmanı/ataerkil türk medyasının tırışka ötesi haberleri. heeee onların bitli bıyıklarına dünyanın tüm kadınları hasta=D İyi güldüm=D
hep hastalarrr heppp ben kıl dökmesinnn diyeee dua ediommm

anammm deep alıntılayıncaa gördümm anistonn gelmişş hoşgeldinn kuzummm hani uzakk kalcaktınn varmıı bi durumm senn fallarım bişidee hepsii bomlar diyodunn daha gelmedii demii o zamann
Hayatimmm hosbulduk ya ben ocaknsonunu beklyrum.. cikmayanlair yazmak icin.. ama belli yani cikmayacaklari sadece suan otrup ugrasamiyrum eskilerle yenide hi baktrmadimcok sukur ztn baktrrsam da selena var kafamda ama 30 lira gzme geliyor.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…