Binnaz Abla

E="BASAKZ, post: 39025797, member: 413297"]Hepsini yeni okuyabildim kizlar Allah razi olsun icinzde hissetgnzi biliyorum bu aci hicbi zaman gecmicek biliyorum ama oyle yada boyle alisicam bunlari size yazmak istememin tekbi sebebi vardi kendinizi yipratmayn diye herkes hersey geciyo tek bsy dusundum bilseydm 3 aydir annemn son zamanlari o insan icin uzulur kendimi mahfedermydm hersaniyemi anneme adardim ben yapamadim siz bunu yapin diye yazdm[/QUOTE]

Başın sağolsun canim... mekanı cennet olsun.... Allah sana ve tüm sevenlerine sabır ve güç versin... :-(

ay beyinleride calismiyorki..ama bu adamin sansi sifirdi zaten nasil basimdan def edecegimi dusunuyordum..sevindim defolup gittiginede,kizidigim su oldu,ben kendi kirmiyayim diye once zaman sıkıntı verdigi halde kibar konustum,kendisinin su igrencligine bak..kezbanmis..yurtdisinda yasiyor diye turk kadinlarini ne saniyorsa..kendisinin sevgilisi baska bir herifle tatile ciksinda goreyim kendisini..pis herif..ama boyle cok iyi gorunen insandan korkacaksin

Evlenecek olan Annen mi diye sorsaydınız. Hayret bir şey ya

ayy aminnn kuzumm yaaa sinir bozucuu lafmııı benii nasıll eziyoo nasıll hep kötülüğee calışırr kafasııı
pardon da niye eziyomuş seni? neyini beğenmiyomuş? ne sanıyo ki kendini acaba? ya da o çok kıymetli oğluşunu? sinir oluyorum oğlunu dünyanın en kıymetlisi gibi görüp kimseyi beğenmeyen tipleree. zezim beni de yanlış anlama nişanlına bişey demek istemedim

Kizlar selena icin ne diyosunuz:/
anistonum ben selenaya hep su falı baktırırım ve dediklerinin çoğunu yaşadım ama sen çok fal baktırdıysan biraz ara ver öyle baktır çok fal iyi gelmiyo insana bi de belki enerjiniz de uymaz üzülürüm tavsiye ettiğime iyice düşün yani sen

Tipik oğlan annesi işte.. Oğlunu kıskanıyor.. Paylaşmak istemiyor.. Acep bizdemi böyle oluruz oğullarımız olsa kıskanır mıyız el kızından

ahahahah bilmiyorum ama el kızı dedikleri de başkasının kıymetli çocuğu bi de öyle düşünsünler
Ee kaynanalar öyle düşünmüyor işte. Onlara göre ne olursa olsun el kızıyız.. Ama empati yapmaları lazım. Kendilerininde zamanında gelin olduklarını hatırlasalar.. Anlayışlı olsalar.. Bir kere bence oğlunu gerçekten seven onun mutluluğunu isteyen anne, gelinini kızı gibi görür. Kıskançlıklara tartışmalara girip oğlunu arada bırakmazz..sonuçta olan oğluna olcak.. Arada kalacak..yazık

ayyyyyy soldann soldannn gelıyorlarrrrrrrrr
boylee seyler duydukcaa korkuyorummmmmmm
zezııı canımm sende sıkmaa canını ınsallah evlenıncee evınızde uzak olur gormezzsınızz gercı bu kadında her yerden yetısıcek bı hal var ama boyle seylerde erkeklerede ıs dusuyorr ahhh ahhh bızı ınsan bulmaz kı

Kizlar kahvede bu cocuk sevgilisine asik seni anca bosluga duserse arar diyen alex katinada cocugu bana asik etti ya

alexee hayatındaa basarılarr dıyoruzzz
sana demıstım ama yaptıgın yorumada cok fazla detay vermısın ve olumsuz bısey duymak ıstıyordun ztn artık,herkesten aynı seylerı duymaktan sıkılmıstın anladıgım kadarıylaa ..ondan begenmıs olabılırsın canım dıger falını ama bu kadar kısa suredeee bu kadar tutarsızlık fazlaa

Aynen canim aynen oyle. Yok yok kizlar, kendi hislerimize guvenelim sade ve sadece. Yetti artik fazla bu kadari da

Valla canımcım ben çok beğendim , bu adamla olursa çook üzülürsün dedi . baya net anlattı. mayısın 17 sine kadar yeni biri giricekmiş hayatıma , bak ona inanmadım iştee :))
Nesibenin fiks cümleleri
bu olmayacak seni uzer
şu zamanda biri gelicek
ooo birde tarih verir
sen tarihi bekler durrsun
tarih geçer yillar geçer
nesibe ve digerleride bizim sirtimizdan paralari kucaklar..

Kizlar kahvede bu cocuk sevgilisine asik seni anca bosluga duserse arar diyen alex katinada cocugu bana asik etti ya
24 saat içinde mi sen keşke detayları yazıp vermeseydin. o bence senin söylediklerinden hareket etmiş o zaman ilk falında. Ben mesela hiç bilgi vermedim gayette havada soru sordum. Tipini bile bildi ama şaşırtan bişey söylemedi ya da diğerlerinden farklı bir şey duymadım. Demek ki o kadar hisli değilmiş bu Alex

Zaten hepsi iliski durumunu soruyor
yani cikiyor musunuz ayrı misiniz
platonik mi
Iliskinin gidisatini bilmek istiyorlar ki ona göre aticaklar
kizlar inanmayin şunlara lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…