ay beyinleride calismiyorki..ama bu adamin sansi sifirdi zaten nasil basimdan def edecegimi dusunuyordum..sevindim defolup gittiginede,kizidigim su oldu,ben kendi kirmiyayim diye once zaman sıkıntı verdigi halde kibar konustum,kendisinin su igrencligine bak..kezbanmis..yurtdisinda yasiyor diye turk kadinlarini ne saniyorsa..kendisinin sevgilisi baska bir herifle tatile ciksinda goreyim kendisini..pis herif..ama boyle cok iyi gorunen insandan korkacaksinboyleler ya bir ay once uzmanlık ıcın kursa gıdıyodum ben kımya muhendısıyım adam kımyager bide bana asılıyo yuzsuz bana dedıkı kımya muhendıslerı ne bılıyokı butun işi biz biliyoruz dedi bana durup dururken bende cevap verıp cırkınlesmek istemedım bidaha muhattap olmadım sonra bana dıyokı senı kırıcak bıseymı yaptım falan dıye kac gun pesımde dolandı öküz bunlar ya hayvan sen daha benı tavlamadan benı kucumsuyosun ben sana hic bakarmıyım be gerizekalı okuz
kızlarrrr benimkiii mesajj atmışşş yaaa deli oldummm öküzzz yaa öküzzdavetiyee bakıyorum yaa benn davetiyeee sözünüüü annesii seçmişşşş nolurr o seçseee diyoo bideee ya sabırrrrrrr her şeye maydonızz olmasaa olmazzz
pardon da niye eziyomuş seni? neyini beğenmiyomuş? ne sanıyo ki kendini acaba? ya da o çok kıymetli oğluşunu? sinir oluyorum oğlunu dünyanın en kıymetlisi gibi görüp kimseyi beğenmeyen tipleree. zezim beni de yanlış anlama nişanlına bişey demek istemedimayy aminnn kuzumm yaaa sinir bozucuu lafmııı benii nasıll eziyoo nasıll hep kötülüğee calışırr kafasııı
anistonum ben selenaya hep su falı baktırırım ve dediklerinin çoğunu yaşadım ama sen çok fal baktırdıysan biraz ara ver öyle baktır çok fal iyi gelmiyo insana bi de belki enerjiniz de uymaz üzülürüm tavsiye ettiğime iyice düşün yani senKizlar selena icin ne diyosunuz:/
Tipik oğlan annesi işte.. Oğlunu kıskanıyor.. Paylaşmak istemiyor.. Acep bizdemi böyle oluruz oğullarımız olsa kıskanır mıyız el kızındanpardon da niye eziyomuş seni? neyini beğenmiyomuş? ne sanıyo ki kendini acaba? ya da o çok kıymetli oğluşunu? sinir oluyorum oğlunu dünyanın en kıymetlisi gibi görüp kimseyi beğenmeyen tipleree. zezim beni de yanlış anlama nişanlına bişey demek istemedim
ahahahah bilmiyorum ama el kızı dedikleri de başkasının kıymetli çocuğu bi de öyle düşünsünlerTipik oğlan annesi işte.. Oğlunu kıskanıyor.. Paylaşmak istemiyor.. Acep bizdemi böyle oluruz oğullarımız olsa kıskanır mıyız el kızından
Ee kaynanalar öyle düşünmüyor işte. Onlara göre ne olursa olsun el kızıyız.. Ama empati yapmaları lazım. Kendilerininde zamanında gelin olduklarını hatırlasalar.. Anlayışlı olsalar.. Bir kere bence oğlunu gerçekten seven onun mutluluğunu isteyen anne, gelinini kızı gibi görür. Kıskançlıklara tartışmalara girip oğlunu arada bırakmazz..sonuçta olan oğluna olcak.. Arada kalacak..yazıkahahahah bilmiyorum ama el kızı dedikleri de başkasının kıymetli çocuğu bi de öyle düşünsünler
Ee kaynanalar öyle düşünmüyor işte. Onlara göre ne olursa olsun el kızıyız.. Ama empati yapmaları lazım. Kendilerininde zamanında gelin olduklarını hatırlasalar.. Anlayışlı olsalar.. Bir kere bence oğlunu gerçekten seven onun mutluluğunu isteyen anne, gelinini kızı gibi görür. Kıskançlıklara tartışmalara girip oğlunu arada bırakmazz..sonuçta olan oğluna olcak.. Arada kalacak..yazık
Kizlar kahvede bu cocuk sevgilisine asik seni anca bosluga duserse arar diyen alex katinada cocugu bana asik etti ya
alexee hayatındaa basarılarr dıyoruzzz
sana demıstım ama yaptıgın yorumada cok fazla detay vermısın ve olumsuz bısey duymak ıstıyordun ztn artık,herkesten aynı seylerı duymaktan sıkılmıstın anladıgım kadarıylaa ..ondan begenmıs olabılırsın canım dıger falını ama bu kadar kısa suredeee bu kadar tutarsızlık fazlaa
Nesibenin fiks cümleleriValla canımcım ben çok beğendim , bu adamla olursa çook üzülürsün dedi . baya net anlattı. mayısın 17 sine kadar yeni biri giricekmiş hayatıma , bak ona inanmadım iştee :))
24 saat içinde miKizlar kahvede bu cocuk sevgilisine asik seni anca bosluga duserse arar diyen alex katinada cocugu bana asik etti ya
Canimcim raniaya baktirabildinmi?
Zaten hepsi iliski durumunu soruyor24 saat içinde misen keşke detayları yazıp vermeseydin. o bence senin söylediklerinden hareket etmiş o zaman ilk falında. Ben mesela hiç bilgi vermedim gayette havada soru sordum. Tipini bile bildi ama şaşırtan bişey söylemedi ya da diğerlerinden farklı bir şey duymadım. Demek ki o kadar hisli değilmiş bu Alex
Canım ben ona tarot attım ve durumu diğerleri gibi yorumladı. Kahvesi nasıl bilmiyorum bitanem. Gerçi ben artık sıyıracam fallarımın alayı aynı o yüzden bişey diyemiyorumcanlarım bu ilkay gür kahvedemi tarotdamı daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?