Binnaz Abla

selanaaa deneyimmiii raniayıı yarınnn bidee biz bakalımmm ablama attırırıımm şimdii evde değill ama merakk ettimm ona ne dicekk
canim valla burayi okuyorsa,buyuk ihtimalle ona gore davranacaktir..istersen dene ama bence degmez ya,canli sohbet cok mantikli gelmiyor bana

Bu ranianın bana beni sapıttıran şeyi gonca polatta söylemişti. ikisine de 1'er hafta arayla baktırmıştım ama dediğim gibi o zaman idrak edememiştim hatta tarhleri de aynı vermişlerdi. Diğer tutturanlar şimdilik fal konum dışında şeylerde tutturdular çünkü asıl fal konup tıpkı ranianın dediği gibi ilerliyo. Ben üzerine bi dünya fal baktırdım ama hepsi de fal konumla ilgili olarak o nedediyse aynısını diyo

canim valla burayi okuyorsa,buyuk ihtimalle ona gore davranacaktir..istersen dene ama bence degmez ya,canli sohbet cok mantikli gelmiyor bana
yokk ablamaa denetiriimm benn atmam okuyosaa bileee ablamııı nerdenn bilcekk kuzumm yaa ben yazcamm gelsinn evee sölicemm

kızlarrrr benimkiii mesajj atmışşş yaaa deli oldummm öküzzz yaa öküzz davetiyee bakıyorum yaa benn davetiyeee sözünüüü annesii seçmişşşş nolurr o seçseee diyoo bideee ya sabırrrrrrr her şeye maydonızz olmasaa olmazzz

ayy şu kaynanan ne uyuz kadın ben bile sinir oldum evlenicek olan siz değil misiniz o niye seçiyo kii? evlenince siz ayrı yaşicaksınız di mi bi de aynı evde oturmayın çekilmez o kadın sürekli sıkıntı çıkarıyo sana

ne beraberiiii bermudaa yaaa yüzünüü görmek istemiyorummmm hacı hocaa gezsinn ancaa bi ayıp etmedimmm ama kadınn delii ya deliii gerizekalıı işteee atmıyorumm cevapp falannn en sonnn davetiyeyedeee gerek yok annenn konuşmaa yapsınn dedimm

Kaynanan cidden sinir bozucu canım.. Allah sabır versin

O niye karışıyomuş ki? İlk defa duyuyorum böylesini de

Ne oluyor her sohbeti kaçırdım okudum yine anlamıyorum
Kızlar şu binnazdaki kadının çıkmasına çok şaşırdım bana çıkarsa isteyin dilediğinizi :)

ay kizlar bu erkekler cok pislik ya..y.disinda bir herif vardi arkadasimin arkadasi,ne zamandir benle ilgileniyor ama dostca yaziyor havalarda..yok beni cok tanimak istiyormus vs,kibarca uzak davraniyorum arada tanidik vs var diye..adam ta dunyanin bir ucunda,ben modernim falan diye bana diyorki yok avrupada bir yere tatile gelecekmis,bende gideymisim tanisalimmis vs..ben hic tanimadigim insanla tatil yapamam dedim kac defa kibarca..ben kirmak istemedikce her gun nasilsin falan en az bir msg atiyor..en sonunda bugun yine atti msg,avrupayi ayarlamis gidecekmisde,yine bana gel faln dedi..bende basimdan atmak icin gelemem bir suredir erkek arkadasim var diye saklladim..pislik ne yazsa begenirsiniz.bubenim gibi kulturlu bir byan icin cok ucuz bir cevapmis..benği yanlis tanimismis herhalde,kezban gibi davraniyormusum..bende bende senden bu kadar kaba ve terbiyesiz bir tabir beklemezdim,seni yanlis tanimisim dedim..pislik ya..sana kezban olmadigimi ispatlayacagim diye,burdaki sevgilimi birakip baska bir erkekle tatile gitmek zorunda degilim yazdim..pislik ya kezbanmis..birde kac yas buyuk koca herif..kac zamandir kirmadan def edeyim dedigim adamin tarzina bakin..mikrop..civisi cikmis bu yurt disinda yasayan erkeklern

Nasil o secer sacmalik bu bence

Haydaaa o da neyin kafasındaymış böyle yaaa

Erkekler birini elde edene kadar bir maske ile geziyor hep gercek yuzu de bu bence hic sinirlenme otursun oturdugu yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…