burayıı okuyupp olumsuzz konusmasınıı anlamadımmmyani cok ciddi bir sey sormadim aslinda,evlilik zaten istemiyorum ve dusunmuyorumda kimseyle ileride..hoslndigim kisiyi sordum ama benim yaptigim kisa aciklamadan oteye fazladan bildigi birsey yoktu,sunuda bildi falan diyemem..benim aciklamami okuyup birz kafa calistiran herkes o yorumu yapabilir..neyse aman salladim gitti zaten,bir arada herkese kaderindeki adam demis galiba..ben tabi daha soruyu sorarkenden dedim ben evlilik dusunmuyor ve bunu sormuyorum diye
yok canim ne noktasi,bir venus,bir sarayli,bir ilkay yada mert gibi falan asla degil..Nokta atisi yoksa takma kuzum hic zaten canli fal bana sacma geliyor artik sesli fal favorim canli fal tuzak ya sesli baksinlar
andaa geçmişteee iyi kuzummmZezi bisey sorcam sana ayisigin dediklerinden cikan bisey yokmu ya
canim heralde senle tutmus enerjisi bilemedimki..yani benle ne tarih verdi,ne gecmiste oyle aman aman olmus bir durum bildi,umut isik bile daha iyidir bence binnazda,sana tutmus demekki enerjisiSelenacım ben pembe tablocu olduğunu düşünmüyorum ve olumlu olumsuzu bana söyledi mesela. Bana benim dahi bilmediğim ve bu nerden çıktı şimdi dediğim şeyi dediği tarihte öğrendim ve o tarih benim orucu bozup fallarla cozuttuğum tarihtirsüreç onun dediği gibi devam ediyor, üstelik baktırdığım tüm fallar onun dediğinin tekrarı
bendee babama adardımmm şimdii bende kızıyorumm kendimeee cahil bulurdumm bazenn konuşmak isterdii odama kapatırdımm kendimiii yokdan anlamazdımm hiçç bak şimdii olsa diyorummm dua edelimm kuzumm gerçektenn içim düğümlendii bugünn seni anlıyorummm acı aynı acııHepsini yeni okuyabildim kizlar Allah razi olsun icinzde hissetgnzi biliyorum bu aci hicbi zaman gecmicek biliyorum ama oyle yada boyle alisicam bunlari size yazmak istememin tekbi sebebi vardi kendinizi yipratmayn diye herkes hersey geciyo tek bsy dusundum bilseydm 3 aydir annemn son zamanlari o insan icin uzulur kendimi mahfedermydm hersaniyemi anneme adardim ben yapamadim siz bunu yapin diye yazdm
ya bilmiyorumki okudumu,gunahini almayayim,olumsuz varsa soylesin tabikide ama hic nokta atisi yoktu,birde diger saydigim cok saglam falcilarla hic ortusmedi soyledigi..yani bencede okuyorlardir burayi kesin,siz olsaniz okumazmisiniz,kendilerinin surekli konusuldugu yer burasi..okumasi normal ama bilemedim ya,neyse ya simdi aman olumsuz yorum aldi,b.k atiyor durumuna dusmek istemem ama ben diger saydigim kisilere daha cok guveniyorum cunku sarayli,ilkay falan cidden cikti..venus aynen karsimdakinin dusunce ve hislerini soyledi,yok gosterdi,uyguladim tuttu..yani ben onlari tabikide baz alirimburayıı okuyupp olumsuzz konusmasınıı anlamadımmmkuzumm salla geçç yaa he herkes herkesinn kaderii
eğer tutmadıysa zaten takma canım. benim iki falım var nesibe ve barkiel yani bu ikisi bende sıfır olduğu için dikkate almıyorum falları. sen sana en yakın olanları dikkate alyani cok ciddi bir sey sormadim aslinda,evlilik zaten istemiyorum ve dusunmuyorumda kimseyle ileride..hoslndigim kisiyi sordum ama benim yaptigim kisa aciklamadan oteye fazladan bildigi birsey yoktu,sunuda bildi falan diyemem..benim aciklamami okuyup birz kafa calistiran herkes o yorumu yapabilir..neyse aman salladim gitti zaten,bir arada herkese kaderindeki adam demis galiba..ben tabi daha soruyu sorarkenden dedim ben evlilik dusunmuyor ve bunu sormuyorum diye
Demek ki tutmuş çünkü burada benim durumumu bilen arkadaşlar var ve ranianın bana söylediklerini bilenler var üstüne de ben fal orucundayken onun dediğini yaşadım ve onun da öyle ufak tefek değil harbiden ciddi bişey olduğunu da bilenler var. Bana baktığı ve söyledikleri o kartlardan çıkma ihtimali sıfırın bile altında o derece. Ama sen de tutmadıysa hiç dikkate alıp kafanı karıştırma canım sencanim heralde senle tutmus enerjisi bilemedimki..yani benle ne tarih verdi,ne gecmiste oyle aman aman olmus bir durum bildi,umut isik bile daha iyidir bence binnazda,sana tutmus demekki enerjisi
enerjiii ciddenn ilkayıda sevmeyenn cıkmadıı diyen cokk kuzummya bilmiyorumki okudumu,gunahini almayayim,olumsuz varsa soylesin tabikide ama hic nokta atisi yoktu,birde diger saydigim cok saglam falcilarla hic ortusmedi soyledigi..yani bencede okuyorlardir burayi kesin,siz olsaniz okumazmisiniz,kendilerinin surekli konusuldugu yer burasi..okumasi normal ama bilemedim ya,neyse ya simdi aman olumsuz yorum aldi,b.k atiyor durumuna dusmek istemem ama ben diger saydigim kisilere daha cok guveniyorum cunku sarayli,ilkay falan cidden cikti..venus aynen karsimdakinin dusunce ve hislerini soyledi,yok gosterdi,uyguladim tuttu..yani ben onlari tabikide baz alirim
Takma bence canim arkadasima patladi fali ama enerji tabi ilkay dobradir oda iyidir.ya bilmiyorumki okudumu,gunahini almayayim,olumsuz varsa soylesin tabikide ama hic nokta atisi yoktu,birde diger saydigim cok saglam falcilarla hic ortusmedi soyledigi..yani bencede okuyorlardir burayi kesin,siz olsaniz okumazmisiniz,kendilerinin surekli konusuldugu yer burasi..okumasi normal ama bilemedim ya,neyse ya simdi aman olumsuz yorum aldi,b.k atiyor durumuna dusmek istemem ama ben diger saydigim kisilere daha cok guveniyorum cunku sarayli,ilkay falan cidden cikti..venus aynen karsimdakinin dusunce ve hislerini soyledi,yok gosterdi,uyguladim tuttu..yani ben onlari tabikide baz alirim
bu fal işi hiç belli olmuyooo kızlarr yaa özeldenn bi arkadaşadaa dedimm ayışığını hiç sevmeyenn yadaa tanumayann kişiler cokk biz piyasayıı belirlesekk o kadına ne zaman baksamm en az 5 falıı varr demekki belirlemiyozz bunu anladımm su fala yorduğumm kafayıı semra kaynanamaa yorsamm melek ederdimmDemek ki tutmuş çünkü burada benim durumumu bilen arkadaşlar var ve ranianın bana söylediklerini bilenler var üstüne de ben fal orucundayken onun dediğini yaşadım ve onun da öyle ufak tefek değil harbiden ciddi bişey olduğunu da bilenler var. Bana baktığı ve söyledikleri o kartlardan çıkma ihtimali sıfırın bile altında o derece. Ama sen de tutmadıysa hiç dikkate alıp kafanı karıştırma canım sen
canim birde sundan killandim ben burayimi okududa olumsuz yorum yapti diye,sectigim kartlar,katina baktirdim,cok guzel kartlardi,3 tane erkek cikmisti,mesela baska erkeklerde var cevremde,bence onlar sordugum kisi disindakilerdi,hic soylemedi bile onlari,tum kartlar duzdu ve bir tane olumsuz kart yoktu,capa karti,selena karti,dervis gibi olumlu kartlardi hepsi ve duzdu..nerden ne cikararak olumsuz yorumladi anlamadim,ha hisleri coksa daha cok sey bilseydi o zaman..kart niye seciliyor,tarot bakmiyorda illa katina bakiyor madem kartlari hic sallamayacak..su fali bakan biri olsa hadi derim,ordan goruyor..o yuzden killandim o kartlara olumsuz yorum yapmasinaeğer tutmadıysa zaten takma canım. benim iki falım var nesibe ve barkiel yani bu ikisi bende sıfır olduğu için dikkate almıyorum falları. sen sana en yakın olanları dikkate al
İlkayı ben de beğendimenerjiii ciddenn ilkayıda sevmeyenn cıkmadıı diyen cokk kuzummokuylardırrr kesinn bendee okurdummm sana niyee olumsuzz konuştuu buraylaa ne ilgisi varr onu anlamamıştımm cıkmasın falı malıı kimine tutann kiminee tutmuyoo iştee venüs bana hiç tutmadıı sana tutmuşşş iyiler cıksınn kuzummm sıkma canınıı
Benim durumumda bana söylediğini inan dünyanın en kral destesini ser oradan çıkmazdı. Benim kartlar hem tarotta hem katina da farklıydı dedikleri doğruydu. Olumlu ve olumsuzu söyledi bana. Ve hele ki tekrar sapıtma sebebim zaten o kartlardan çıkacak bişey asla değildicanim birde sundan killandim ben burayimi okududa olumsuz yorum yapti diye,sectigim kartlar,katina baktirdim,cok guzel kartlardi,3 tane erkek cikmisti,mesela baska erkeklerde var cevremde,bence onlar sordugum kisi disindakilerdi,hic soylemedi bile onlari,tum kartlar duzdu ve bir tane olumsuz kart yoktu,capa karti,selena karti,dervis gibi olumlu kartlardi hepsi ve duzdu..nerden ne cikararak olumsuz yorumladi anlamadim,ha hisleri coksa daha cok sey bilseydi o zaman..kart niye seciliyor,tarot bakmiyorda illa katina bakiyor madem kartlari hic sallamayacak..su fali bakan biri olsa hadi derim,ordan goruyor..o yuzden killandim o kartlara olumsuz yorum yapmasina
Canim ya neden sapittinbu erkekler nasil terbiyesizBenim durumumda bana söylediğini inan dünyanın en kral destesini ser oradan çıkmazdı. Benim kartlar hem tarotta hem katina da farklıydı dedikleri doğruydu. Olumlu ve olumsuzu söyledi bana. Ve hele ki tekrar sapıtma sebebim zaten o kartlardan çıkacak bişey asla değildi
valla bilemedim canim,heralde bir anina denk gelmissin yada sana enerjisi tutmus,konusuyorusz ya hep mesela nesibeyi ne begenenler var,bildi diyenler var,bazisina hic tutturamiyor..nesibede bile boyle oluyorsa,bundada olabilir..senden baska varmi acaba ranianin bildigi tutturdugu bir kimseBenim durumumda bana söylediğini inan dünyanın en kral destesini ser oradan çıkmazdı. Benim kartlar hem tarotta hem katina da farklıydı dedikleri doğruydu. Olumlu ve olumsuzu söyledi bana. Ve hele ki tekrar sapıtma sebebim zaten o kartlardan çıkacak bişey asla değildi
kızlarrr yaa bugünn içimdee bi ağırlıkk varr bana bi dua tavsiyee edermisinizzz içim daraldıı bi ağlamak geliyoo içimdenn süreklii
bugün bende de bi garip haller var iç daralması ve inanılmaz bi huysuzluk mutsuzluk var üzerimde bende okuyayım bu duaları hafiflerim biraz umarımmbenim de öyle. komboyu veriyorum. nas, felak, ihlas, ayetel kürsi, fatiha bide inşirah.
selanaaa deneyimmiii raniayıı yarınnn bidee biz bakalımmm ablama attırırıımm şimdii evde değill ama merakk ettimm ona ne dicekkvalla bilemedim canim,heralde bir anina denk gelmissin yada sana enerjisi tutmus,konusuyorusz ya hep mesela nesibeyi ne begenenler var,bildi diyenler var,bazisina hic tutturamiyor..nesibede bile boyle oluyorsa,bundada olabilir..senden baska varmi acaba ranianin bildigi tutturdugu bir kimse
Sapıtmamın nedeni şöyle diyeyim fal baktırdığım kişiyi tanıyorum memleketlerimiz bile aynı, çok fazla ortak dostumuz var vs. Ama karşıma öyle bişey çıktı ki falda önce idrak edemedim hatta hiç anlamadım ve önemsemedim. Zart diye dediği tarihte bunu öyle bi tesadüf öğrendim ki harbi şaşırdım ağzım açık kaldı. Ha bu onun veya benimle ilgili olumsuzluk yaratacak bişey değil ama çok çok önemli bişeydi. Anlatamadım tam ama umarım anlaşılırCanim ya neden sapittinbu erkekler nasil terbiyesiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?