Binnaz Abla

Bak diğer arkadaş alex'e açık açık yazmış 24 saat sonra katina atmış 180 derece farklı cevap almış

canımm ben bunu yuzyuze baktırdıgımız fallarda dusunuyorum ama ınternet uzerındekı fallarda nasıl oluyor bılmıyorum yanı yuzyuze olan enerjı cok farklı onu hepımız begenıyoruzz bıde bu sanal fallara sardıgımdan berı hahahah yuzyuzee bı ıkı kere baktırmısımdır sıkılıyorum karsımdakını dınlerken onu fark ettım

Bişey sorucam. ben sabah saraylıya atmak için kahve içtim ve resimleri de çektim. akşam açtı diyelim alımı bişey fark eder mi?

canım kafanda o tarihler olduğu için öyle yansıyor olabilir fincana kartlara

Bende sıkılıyorum yaa..Bir de ne dediğini unutuyorum sonradan.

Etmez canım bence..ben 2-4 günlük içtiğimi bile gönderiyorum hatta aynı fincanı 3 kişiye gönderdiğim bile olmuştur..
Bugün ben bir de hep normalde hani Türk kahvesi makinasında yaparım kahvemi, nasıl özendiysem saraylıya artık gittim cezvede yaptım kapadım resimeri de hazır geriye saraylı kaldı

inş..canısı hepside çıksın inş..saraylıya bende eyll ayında baktırmıtım bana çok sıradandı dediğinide yaşamadım henüz,benim enerjim herkesle tutmuyor zaten nasıl enerjim varsa resmen adam seçiyor enerjim

Kıyamammmm, olumlu düşün ve tüm olumlu fallarımız çıksın inşallah

Bugün ben bir de hep normalde hani Türk kahvesi makinasında yaparım kahvemi, nasıl özendiysem saraylıya artık gittim cezvede yaptım kapadım resimeri de hazır geriye saraylı kaldı

hahahhahaha yerımm senı saraylının bu konun ustunde durması lazım ozenlı bır fal beklıyoruz kendısınden

Sorma canim ya, butun sinirlerim alt ust oldu. Bana bu adam cok yalanci dedi. Kartlarim fena degildi ama gercekten gunes yakut vs hepsi vardi. Sevgilisinden bahsetmedi bile katinada. Sana asik dedi. Seviyor bile degil direk asik. Oysa kahvede o kiza asik seni anca bosluga duserde arar demisti.

Zaten hepsi iliski durumunu soruyor
yani cikiyor musunuz ayrı misiniz
platonik mi
Iliskinin gidisatini bilmek istiyorlar ki ona göre aticaklar
kizlar inanmayin şunlara lutfen

Aynen oyle canim ama ben bu sefer soylediklerinin yalan okdugunu dusunuyorum ortak arkadaslarimiz da oyle diyor sanirim kizla ciddi bisey yok yazdim soruma o da boyle dedi. Kizlar ben aslinda venuse de bi numara bulur tam tersini soylettirirdim de gercrkten yoruldum ugrasmaktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…