Evet bir yolun vardaki aylin.bir yolun var aylin mi bu ?
ben pek beğenmemiştimde ,
Bak diğer arkadaş alex'e açık açık yazmış 24 saat sonra katina atmış 180 derece farklı cevap almışArkidişlerr selam; kısaca bılgı vermek ıstedım; dun alex'e atmıştım gayet ıyı bı yorun geldı:) lakınn DİKKAT 'e alınması gereken kısım su kı!!!! Benım iki tane sıkıntım var bırini açıkca yazdım cuk cuk geldı yorumda tamam.AMA 2. Konumu ustu kapalı sordum ve bumm,, o konu ıle ilgili tam tersı bı yorum geldı, yanı soruyo mantıkla kurulmuş bı cvp geldı.. Ama olay tamamıyla tersss..Begendım ama yarısını gerısı olmadı((binnaz abla sıtesıyle butun bagımıda kestım artık aslaaaa baktırmıcam orada... Taksı metre gıbı dalga gectıler resmen (((
burdada konuşmuştuk eğer falı kafamızda bir tarih düşünürek atıyorsak genelde o tarih ve çevresi veriliyor
hatta ben geçen online attıktan sonra bir fal cafede aynen falcının karısında kesin şubat sonu diyecek dedim kadın öyle dedi
canımm ben bunu yuzyuze baktırdıgımız fallarda dusunuyorum ama ınternet uzerındekı fallarda nasıl oluyor bılmıyorumyanı yuzyuze olan enerjı cok farklı onu hepımız begenıyoruzz bıde bu sanal fallara sardıgımdan berı hahahah yuzyuzee bı ıkı kere baktırmısımdır sıkılıyorum karsımdakını dınlerken onu fark ettım
Bende sıkılıyorum yaa..Bir de ne dediğini unutuyorum sonradan.canımm ben bunu yuzyuze baktırdıgımız fallarda dusunuyorum ama ınternet uzerındekı fallarda nasıl oluyor bılmıyorumyanı yuzyuze olan enerjı cok farklı onu hepımız begenıyoruzz bıde bu sanal fallara sardıgımdan berı hahahah yuzyuzee bı ıkı kere baktırmısımdır sıkılıyorum karsımdakını dınlerken onu fark ettım
Ama ben hiç aklımdan tarih geçirmiyorum mesela. Ne reelde ne sanaldacanım kafanda o tarihler olduğu için öyle sansıyor olabilir
Farketmez canım.. Ben 2 haftalık kahve fincanını bile gönderiiyordumBişey sorucam. ben sabah saraylıya atmak için kahve içtim ve resimleri de çektim. akşam açtı diyelim alımı bişey fark eder mi?
Bi dünya fal baktırıyoruz hala daha amatör amatör soru soruyoruzFarketmez canım.. Ben 2 haftalık kahve fincanını bile gönderiiyordum
Etmez canım bence..ben 2-4 günlük içtiğimi bile gönderiyorum hatta aynı fincanı 3 kişiye gönderdiğim bile olmuştur..Bişey sorucam. ben sabah saraylıya atmak için kahve içtim ve resimleri de çektim. akşam açtı diyelim alımı bişey fark eder mi?
Bugün ben bir de hep normalde hani Türk kahvesi makinasında yaparım kahvemi, nasıl özendiysem saraylıya artık gittim cezvede yaptım kapadımEtmez canım bence..ben 2-4 günlük içtiğimi bile gönderiyorum hatta aynı fincanı 3 kişiye gönderdiğim bile olmuştur..
iNŞ özendiğine değer doyurucu bi yorum alırsın..Bugün ben bir de hep normalde hani Türk kahvesi makinasında yaparım kahvemi, nasıl özendiysem saraylıya artık gittim cezvede yaptım kapadımresimeri de hazır geriye saraylı kaldı
İnşallah canım. Benim hani farklı bir beklentim yok fal konumla ilgili muhtemelen saraylı da aynı şeyi söyleyecektir ama inşallah değişik birşeyler de duyarım :))iNŞ özendiğine değer doyurucu bi yorum alırsın..
Yok tatlım bende 4 gunluk falı attıgımı bılırımBişey sorucam. ben sabah saraylıya atmak için kahve içtim ve resimleri de çektim. akşam açtı diyelim alımı bişey fark eder mi?
Kıyamammmm, olumlu düşün ve tüm olumlu fallarımız çıksın inşallahinş..canısı hepside çıksın inş..saraylıya bende eyll ayında baktırmıtım bana çok sıradandı dediğinide yaşamadım henüz,benim enerjim herkesle tutmuyor zaten nasıl enerjim varsa resmen adam seçiyor enerjim
Valla bu defa makinede değil, kendi ellerimle pişirdim cezvedeYok tatlım bende 4 gunluk falı attıgımı bılırım
Bugün ben bir de hep normalde hani Türk kahvesi makinasında yaparım kahvemi, nasıl özendiysem saraylıya artık gittim cezvede yaptım kapadımresimeri de hazır geriye saraylı kaldı
24 saat içinde misen keşke detayları yazıp vermeseydin. o bence senin söylediklerinden hareket etmiş o zaman ilk falında. Ben mesela hiç bilgi vermedim gayette havada soru sordum. Tipini bile bildi ama şaşırtan bişey söylemedi ya da diğerlerinden farklı bir şey duymadım. Demek ki o kadar hisli değilmiş bu Alex
Zaten hepsi iliski durumunu soruyor
yani cikiyor musunuz ayrı misiniz
platonik mi
Iliskinin gidisatini bilmek istiyorlar ki ona göre aticaklar
kizlar inanmayin şunlara lutfen
Sorma bitanem gören de ilk defa fal baktırıyorum sanacak. Bu ne heves, bu ne heyecan, bu ne hazırlık ben bile anlamadımhahahhahaha yerımm senı saraylının bu konun ustunde durması lazım ozenlı bır fal beklıyoruz kendısınden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?