- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Her şey olacağına varıyor bitanemSorma canim ya, butun sinirlerim alt ust oldu. Bana bu adam cok yalanci dedi. Kartlarim fena degildi ama gercekten gunes yakut vs hepsi vardi. Sevgilisinden bahsetmedi bile katinada. Sana asik dedi. Seviyor bile degil direk asik. Oysa kahvede o kiza asik seni anca bosluga duserde arar demisti.
Aynen oyle canim ama ben bu sefer soylediklerinin yalan okdugunu dusunuyorum ortak arkadaslarimiz da oyle diyor sanirim kizla ciddi bisey yok yazdim soruma o da boyle dedi. Kizlar ben aslinda venuse de bi numara bulur tam tersini soylettirirdim de gercrkten yoruldum ugrasmaktan.
Salliyorlar isteSorma canim ya, butun sinirlerim alt ust oldu. Bana bu adam cok yalanci dedi. Kartlarim fena degildi ama gercekten gunes yakut vs hepsi vardi. Sevgilisinden bahsetmedi bile katinada. Sana asik dedi. Seviyor bile degil direk asik. Oysa kahvede o kiza asik seni anca bosluga duserde arar demisti.
Aynen oyle canim ama ben bu sefer soylediklerinin yalan okdugunu dusunuyorum ortak arkadaslarimiz da oyle diyor sanirim kizla ciddi bisey yok yazdim soruma o da boyle dedi. Kizlar ben aslinda venuse de bi numara bulur tam tersini soylettirirdim de gercrkten yoruldum ugrasmaktan.
Her şey olacağına varıyor bitanem
Salliyorlar iste
tutarsa tutar mantigi
ben artik hic baktirmiyorum
kafam rahat
Serap sultanın bendeki falıda diğerleri gibiydi. tarot atmıştım. tutarlıydı ama sanki kartlara bağlı kalmış, astroloji ekseninde toparlamalar yapmış gibiydi. diğer falları belki farklıdır ama tutarsız bişey yoktu en azından onu diyebilirim canımSerap sultan için yorum alıyım arkidişlerr??? Ben seslı falınıfa begendım..
BaktirmaAynen öyle canım, hayırlısı :)
Ben de artik baktirmiycam ya, canım sıkıldıkça falci baciya derya ablaya falan atarim anca. Gerci fal sepetinde de kredim kalmisti ama
Baktirma
moralini bozuyorlar kafan karisiyor
bide bilmis bilmis olmayacak baskasi gelicek diyenlere gicigim
ya ben x kisi icin baktiriyorum.olucak mi olmayacak mi onu soyle.
baska herifi nerden cikatdin..
o baska adamlarda hic gelmedi zaten
ben mal gibi hikayemi anlattim hepsine
oda olmayacak olacak diye yorum yaptilar..
Paralar gitti iste
Zaten birsey anlatmasam iyicene ucuyorlarGaliba biz dertlesmis olmak istiyoruz canim, ondan bu kadar herseyimizi anlatiyoruz :)
Iyiki kredim yok baktiramiyrum hic:/
Yakında "FABATEM" (Fal Bağımlıları Tedavi Merkezi) kurarız, önce de kendimiz tedavi oluruz. Sloganımız da "biz ettik siz etmeyin" olurboşver olmasında ciddi hastalıklı bir durum ,
ben kendimi öyle görüyorum
Yakında "FABATEM" (Fal Bağımlıları Tedavi Merkezi) kurarız, önce de kendimiz tedavi oluruz. Sloganımız da "biz ettik siz etmeyin" olur
Sonra gelen hastaları biz tedavi ederiz. Zamanında bizde sizin geçtiğiniz yollardan geçtik endişelenmeyin uzman ellerdesiniz
Bu fal işini başımıza saran M.Ö. yıllarda, Mısır, Çin, Kalde ve Babil’de yaşayan insandaşları kınıyorummmmo zaman bilirlermiydi yüzyıllar sonra hala geleneklerini devam ettircek inşalar çıksın
aynen bak hem istihdam yaratmış oluruz ülkeye bi hayrımız dokunsun, hep fal ekonomisine katlıda bulunuyoruz
Yok yok onları da tedavi ederiz, onlar da fal bakmaktan vazgeçersonra tüm falcılar toplanıp bizi yakalamasın
Yok yok onları da tedavi ederiz, onlar da fal bakmaktan vazgeçerseans arası bi fal atarız biz bu kafayla
Ayneniki ucu .......... değnek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?