Binnaz Abla

Her şey olacağına varıyor bitanem

Salliyorlar iste
tutarsa tutar mantigi
ben artik hic baktirmiyorum
kafam rahat

Serap sultan için yorum alıyım arkidişlerr??? Ben seslı falınıfa begendım..

Serap sultan için yorum alıyım arkidişlerr??? Ben seslı falınıfa begendım..
Serap sultanın bendeki falıda diğerleri gibiydi. tarot atmıştım. tutarlıydı ama sanki kartlara bağlı kalmış, astroloji ekseninde toparlamalar yapmış gibiydi. diğer falları belki farklıdır ama tutarsız bişey yoktu en azından onu diyebilirim canım

Aynen öyle canım, hayırlısı :)

Ben de artik baktirmiycam ya, canım sıkıldıkça falci baciya derya ablaya falan atarim anca. Gerci fal sepetinde de kredim kalmisti ama
Baktirma
moralini bozuyorlar kafan karisiyor
bide bilmis bilmis olmayacak baskasi gelicek diyenlere gicigim
ya ben x kisi icin baktiriyorum.olucak mi olmayacak mi onu soyle.
baska herifi nerden cikatdin..
o baska adamlarda hic gelmedi zaten
ben mal gibi hikayemi anlattim hepsine
oda olmayacak olacak diye yorum yaptilar..
Paralar gitti iste

Galiba biz dertlesmis olmak istiyoruz canim, ondan bu kadar herseyimizi anlatiyoruz :)

Galiba biz dertlesmis olmak istiyoruz canim, ondan bu kadar herseyimizi anlatiyoruz :)
Zaten birsey anlatmasam iyicene ucuyorlar
Bende diyorum anlatayim
ama bütün hikayeyi anlatiyorum
bu seferde olmayacak olucak diyorlar sadece
madem birseyler gorebiliyon en azindan vir show yap goster kendini
bi saci siyah gözü yesil şu boyda falan deyiver
nerdee onu bile bilemiyorlar falci diye geciniyorlar...
ben cok para kaptirdim artik kaptirmaya niyetim yok...
baktirmayin ona vericeginiz parayi
kendinize harcayin kuafore gidin
dolabinizi doldurun kiyafetle
parfumle daha iyi geliyor piskolojiye...

Yakında "FABATEM" (Fal Bağımlıları Tedavi Merkezi) kurarız, önce de kendimiz tedavi oluruz. Sloganımız da "biz ettik siz etmeyin" olur

Sonra gelen hastaları biz tedavi ederiz. Zamanında bizde sizin geçtiğiniz yollardan geçtik endişelenmeyin uzman ellerdesiniz
Bu fal işini başımıza saran M.Ö. yıllarda, Mısır, Çin, Kalde ve Babil’de yaşayan insandaşları kınıyorummmm o zaman bilirlermiydi yüzyıllar sonra hala geleneklerini devam ettircek inşalar çıksın

aynen bak hem istihdam yaratmış oluruz ülkeye bi hayrımız dokunsun, hep fal ekonomisine katlıda bulunuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…