Ilk baktirdigim detay vermedigim fallarik daha mantikli gelmeye basladi banada detay verdikce nasihate donuyor valla nerde his anlamadim bendeZaten birsey anlatmasam iyicene ucuyorlar
Bende diyorum anlatayim
ama bütün hikayeyi anlatiyorum
bu seferde olmayacak olucak diyorlar sadece
madem birseyler gorebiliyon en azindan vir show yap goster kendini
bi saci siyah gözü yesil şu boyda falan deyiver
nerdee onu bile bilemiyorlar falci diye geciniyorlar...
ben cok para kaptirdim artik kaptirmaya niyetim yok...
baktirmayin ona vericeginiz parayi
kendinize harcayin kuafore gidin
dolabinizi doldurun kiyafetle
parfumle daha iyi geliyor piskolojiye...
FABATEM'in ilk hasta adayı geldiIlk baktirdigim detay vermedigim fallarik daha mantikli gelmeye basladi banada detay verdikce nasihate donuyor valla nerde his anlamadim bende
Artık bir erkek icin fal baktirmakta istemiyorum birisi benim icin fal baktirsin yaa
Kızlaaar aylin zihin falan okuyo herhalde. Ben fal attığım zaman yoğun biçimde o sıralar şehir dışına gitme planı yapıyodum onu bilmiş iki hafta içinde şehir dışına gdiceksin falan demişti. O sıralar fena kar yağdığı için de iptal olmuştu tabi plan. Bilginiz olsun istedim :)
Ilk baktirdigim detay vermedigim fallarik daha mantikli gelmeye basladi banada detay verdikce nasihate donuyor valla nerde his anlamadim bende
Artık bir erkek icin fal baktirmakta istemiyorum birisi benim icin fal baktirsin yaa
FABATEM'in ilk hasta adayı geldi
Bence o aylin benim diğer kehanetim çıkacak gibi. yani fama falan değil. Aylinciğim burayı okuyorsan lütfen doğruysa seninle ilgili kehanetim. duvarındaki tanıtım yazına bir yıldız koy lütfen yoksa kafayı yiyecemKızlaaar aylin zihin falan okuyo herhalde. Ben fal attığım zaman yoğun biçimde o sıralar şehir dışına gitme planı yapıyodum onu bilmiş iki hafta içinde şehir dışına gdiceksin falan demişti. O sıralar fena kar yağdığı için de iptal olmuştu tabi plan. Bilginiz olsun istedim :)
Nasihat hep nasihat...Ilk baktirdigim detay vermedigim fallarik daha mantikli gelmeye basladi banada detay verdikce nasihate donuyor valla nerde his anlamadim bende
Kızlaaar aylin zihin falan okuyo herhalde. Ben fal attığım zaman yoğun biçimde o sıralar şehir dışına gitme planı yapıyodum onu bilmiş iki hafta içinde şehir dışına gdiceksin falan demişti. O sıralar fena kar yağdığı için de iptal olmuştu tabi plan. Bilginiz olsun istedim :)
kızlar, Fal sepeti Karena'nın baktığı falda bildiği şeyler olmuş.. Ekim'de baktırmıştım, Ocak ayını komple bilmiş hatun
kızlar, Fal sepeti Karena'nın baktığı falda bildiği şeyler olmuş.. Ekim'de baktırmıştım, Ocak ayını komple bilmiş hatun
İnşallah iyi şeylerdir çıkan Urminacımkızlar, Fal sepeti Karena'nın baktığı falda bildiği şeyler olmuş.. Ekim'de baktırmıştım, Ocak ayını komple bilmiş hatun
Bnde nesibede bunu yasadim. Ayni bu tarz bisey annemn il degsme durumu vardi ama iptal oldu ama ozaman nesibe il degscek demisti soncta olmadi tabiKızlaaar aylin zihin falan okuyo herhalde. Ben fal attığım zaman yoğun biçimde o sıralar şehir dışına gitme planı yapıyodum onu bilmiş iki hafta içinde şehir dışına gdiceksin falan demişti. O sıralar fena kar yağdığı için de iptal olmuştu tabi plan. Bilginiz olsun istedim :)
deepim bluemim, vallahi iyi mi kötü mi bilemedim ama ocak ayında tanışacağım adamın isminden harfleri ve mesleğini ve kişiliğini bilmiş.. daha ne olsun ..sasırdım yawİnşallah iyi şeylerdir çıkan Urminacım
deepim bluemim, vallahi iyi mi kötü mi bilemedim ama ocak ayında tanışacağım adamın isminden harfleri ve mesleğini ve kişiliğini bilmiş.. daha ne olsun ..sasırdım yaw
bu aylini bir ben mi beğenmedimm
deepim bluemim, vallahi iyi mi kötü mi bilemedim ama ocak ayında tanışacağım adamın isminden harfleri ve mesleğini ve kişiliğini bilmiş.. daha ne olsun ..sasırdım yaw
Ben de beğenmedim yalnız değilsin dedikleri çıkmadı bana
Tekrardan eski yorumlara bakıyorum da selenanin işle ilgili olumsuz yorumu çıkmıştı uzun süre önce yazmıştım buraya ancak yorumun sonunda bahsettiği başka bir iş durumu vardı o çıkmadı. Yani olumlu olacak demişti o da olumsuz oldu
Bir sürü fal baktirdim çıkardığım en bariz sonuc su kızlar mesela olumsuz birşey söylüyorlar ki genellikle çıkıyor hemen ardindan olumlu şeyler sıralıyorlar teselli amaçlı ama onlar da olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?