- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Ağlasam mı gülsem mi bilemedim. Yahu şu Meral Saydam zerre kadar katinadan anlamaz ama kıytırık da olsa zerre kadar önemli bişey de olmasa yine de ucundan dediği bişey çıkmış
Hoşlandığım kişiyle ortak bir arkadaşımız ile ilgiliydi. Tesadüf falları karıştırıken gördüm. Ben kadının falını dikkate almamıştım olumlu da olsa 1 ay gibi saçma bi vade verdi ki bu eylil ayında baktığı fal yani. İmkansız bir zaman dilimiydi benim için ve zaten öyle de oldu. Zerre kadar katinadan anlamayan bu kadın kıytırık bişey tutturdu ya gel de kafayı yemeahahaa nasıl bir şeydi bildiği?
karena ya ne attın Urminaa?deepim bluemim, vallahi iyi mi kötü mi bilemedim ama ocak ayında tanışacağım adamın isminden harfleri ve mesleğini ve kişiliğini bilmiş.. daha ne olsun ..sasırdım yaw
Canim bende hic tutmamis okudum daİnşallah iyi şeylerdir çıkan Urminacım
Evt canim olmamis hic
Kare na mı tutmamış canım
Nasidikizlar nerdeydim bilin :) kadikoydeki asliya gittim bugunnn
Canim ben de gittim bugun Asliya :) sende is disinda askla ilgili soyledikleri nasildi?Merhabalar hatunlar
Çıkan fal haberleriyle karşınızdayım, konumuz iş ve sadece nokta atışlarını yazacağım;
Binnaz Abla-Selin İmer- kahve : Görüştüğüm insan kaynakları yetkilisinin benden çok etkileneceğini ve bana Ocak ayı sona ermeden bir iş teklifinde bulunacaklarını söylemişti. Bugün o şirket hakikaten beni aradı ve aynen bu yönde konuşarak talepte bulundu
Binnaz Abla-Umay Bilgin-kahve: İş kapında bir değişiklik olacak ve bunun önünde 2 rakamı var demiş. 2 vadeye yormuş, 22 Ocak'ta bu gelişmeyi yaşadığım için bu da ucundan tutmuş görünüyor, bu arada olumlu-olumsuz yorum yaptığını ve pembe tablocu olmadığını belirtmek isterim.
Tellwe-Naazz-kahve : Sağlık sebebiyle uzun süredir bakmadığını ama yine de yorumlayacağını söyleyip 4-5 cümlelik yorum yapmıştı, sanıyorum Ocak ayı başındaydı. İş konusu için net olarak 1 ay süre vermişti.
Bir Yolun Var- Emine-Kahve: 3 vade olarak söylemiş 31 Aralık'ta ve hakikaten 3 vade oldu
Veee en ama en bombası:
Kadıköy Aslı Hanım-kahve : Aslı'nın dediği gibi 1 hafta içinde iki ayrı yer aradı, bu yerlerden bir tanesinde ilk görüşme bir kadınla ik yetkilisi olabilir ve senden etkilenecek demişti ve hakikaten öyle oldu. Bu yerlerden biri denize yakın diğeri denize uzak demişti, aynen biri uzak diğeri yakın...Ve işte şokkk olay, bu ilk görüşmeyi yaptığım binanın simetrisinden ve bir bölümünün komple camlı olduğundan bahsetmişti. Arkadaşlar hakikaten ben böyle bir binada görüşmeyi gerçekleştirdimVe burası olacak demişti bana
yorumlicam canim,bir daha dinliyeyim de faliNasidi
kizlar nerdeydim bilin :) kadikoydeki asliya gittim bugunnn
kizlar nerdeydim bilin :) kadikoydeki asliya gittim bugunnn
Zaten biz anca bekleyelim böyleEvt canim olmamis hic
Canim bende hic tutmamis okudum da
Canim ada bna yazin bakmisti ocak sonu beraberlik var dedi yeni biriyle yok ole bisey cikmadi yanjCanim sanki sen falsepetindeki ada yildizi begeniyordun tarotta yanlis mi hatirluyorum, yine mi seni karistiriyorum yoksa :)
Canim ada bna yazin bakmisti ocak sonu beraberlik var dedi yeni biriyle yok ole bisey cikmadi yanj
Dün ayışığım muhabbeti vardı beğenmişlerdi sen denedin mi?Desene bi fal daha bosu bosuna gitti :) kizlar 25 liraya bi fon cektirir ustune bi de oje surdururdum ha:)
Nası yani? Aslı yüz yüze bakmıyo mu?yorumlicam canim,bir daha dinliyeyim de fali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?