cok sacma bir iddia olmus bence öyle bisiy mümkün degil üstelik karenanin fali ile saraylinin bana baktigi fallar arasinda daglar kdr fark cikarhımm alexi bi dusunıyım o zaman
yanlız karena sende tutmadıysa karena saraylı degıldır gecmıs sayfalarda bırısı karenanın saraylı oldugundan supelenıyorum demıstı
Haklısın hemen siteye bildirmek lazım bu yaptıkları yanına kar kalmamalı..ben bile sinirlendim baktırmadığım haldecanım bluem farketti ona atmıştım, bu ne isabet diye, allegrita da onla yazışmış.. ay şaka gibi harfi harfine aynı harfi harfine... lanet zıkkım gelsin ona çok öfkeliyim
Kızlar Karena düzenbazınınnn copy paste tamamıyla ama yaptığı an itibariyle kanıtlanmıştır, aptall şeyy sakın baktırmayın.. ben oınu rezil etmesini bilirim ,çok öfkeliyim şuan .. resmen aynı falı kopyalamışşş resmenn, sen kimsin aptal haram zıkkkım olsun , ama ben bunu siteye söyleyip ona gününü göstermezsem
çokkk kızgınım şuan , ya incesazımm aynısı yaaa aynısııı Allah belalarını versin bunlarınHemen şikayet etduzenbazlık resmen hiç utanmıyorlar mı acaba
MümkünBende baktırdım sizden görüo ay benimkidemi aynı yoksa
Mümkün
Ya sarayli oyle birsey asla yapmaz zaten,ihtiyacimi var buna..Kiz zaten okulundan vakit bulamiyor,onunla ugrasmaz bilecok sacma bir iddia olmus bence öyle bisiy mümkün degil üstelik karenanin fali ile saraylinin bana baktigi fallar arasinda daglar kdr fark cikar
Bence sende baktıran arkadaşlarla karşılaştır falını..aynıysa topluca şikayet edin siteye..çok kişide şikayet edince oda görür gününü insanları aptal yerine kaymaya çalışmak neymiş görsün..Bende baktırdım sizden görüo ay benimkidemi aynı yoksa
çokkk kızgınım şuan , ya incesazımm aynısı yaaa aynısııı Allah belalarını versin bunların
Atartatart ve allegrita'nın falları aynı canım onlara bi sor istersen ya da ben ikisini de gördüm bana da atabilirsinKimle teyitlessem ki birine yollayabilirim falımı allahın cezası! Cok sinirlendim ya:/
siteye 2mizin falkını da kopyaladım.. bu düzenbaz falcınız hakkında gerekli işlemi yapıup,bizim de iademizi sağlayın diye yoksa grerekli malkama suç duyurusunda bulunurum dedim.. yapmazlarsaq onları da bu sahtekarın yaptığına göz yummak gerekçesiyle şikayet ederimmHaklısın hemen siteye bildirmek lazım bu yaptıkları yanına kar kalmamalı..ben bile sinirlendim baktırmadığım halde
olur gönder canım eğer seninki de aynıysaaaaa , var yaaaCnm bnm falı sanamı yollasam senmi yollasan karsılastırsak :/
aynen öyle ...Ya sarayli oyle birsey asla yapmaz zaten,ihtiyacimi var buna..Kiz zaten okulundan vakit bulamiyor,onunla ugrasmaz bile
siteye 2mizin falkını da kopyaladım.. bu düzenbaz falcınız hakkında gerekli işlemi yapıup,bizim de iademizi sağlayın diye yoksa grerekli malkama suç duyurusunda bulunurum dedim.. yapmazlarsaq onları da bu sahtekarın yaptığına göz yummak gerekçesiyle şikayet ederimm
OHHHHHHHH çok iyi yapmışsın sonucu merakla bekliyoruz..siteye 2mizin falkını da kopyaladım.. bu düzenbaz falcınız hakkında gerekli işlemi yapıup,bizim de iademizi sağlayın diye yoksa grerekli malkama suç duyurusunda bulunurum dedim.. yapmazlarsaq onları da bu sahtekarın yaptığına göz yummak gerekçesiyle şikayet ederimm
olur gönder canım eğer seninki de aynıysaaaaa , var yaaa
çünküü gerizekalılar, hemen hemen herkese uyabilecek ortalama harfler, yorumlar yapıyolar biz de anaaa doğru deyip saf saf beğeniyoruz... bu sitelerde böyle mesajlarda ağır davranırlarrrr ama pes yok Allegrita, gerekirse üstüste atalım.. bu Karena asalağını var yaa ... neyse tamam sakinimben de aynı şeyleri yaptım cnm.. bi sonraki aşama... dolandırılıktan suç duyurusu :) yaa bunları görünce hem duruma kızıyorum ama dah acok da kendime... bi de falı okuyunca dogru gibi.. hepimiz aynı seyleri mi yasıyoruz anlamıyorum ki :)
hoşbuldum teşekkür ederim,evet yazacağım mutlaka.Hoş geldin çıkan falın varsa hemen bekleriz
olur gönder canım eğer seninki de aynıysaaaaa , var yaaa
çünküü gerizekalılar, hemen hemen herkese uyabilecek ortalama harfler, yorumlar yapıyolar biz de anaaa doğru deyip saf saf beğeniyoruz... bu sitelerde böyle mesajlarda ağır davranırlarrrr ama pes yok Allegrita, gerekirse üstüste atalım.. bu Karena asalağını var yaa ... neyse tamam sakinim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?