Binnaz Abla

hımm alexi bi dusunıyım o zaman
yanlız karena sende tutmadıysa karena saraylı degıldır gecmıs sayfalarda bırısı karenanın saraylı oldugundan supelenıyorum demıstı
cok sacma bir iddia olmus bence öyle bisiy mümkün degil üstelik karenanin fali ile saraylinin bana baktigi fallar arasinda daglar kdr fark cikar

canım bluem farketti ona atmıştım, bu ne isabet diye, allegrita da onla yazışmış.. ay şaka gibi harfi harfine aynı harfi harfine... lanet zıkkım gelsin ona çok öfkeliyim
Haklısın hemen siteye bildirmek lazım bu yaptıkları yanına kar kalmamalı..ben bile sinirlendim baktırmadığım halde

Hemen şikayet et duzenbazlık resmen hiç utanmıyorlar mı acaba

cok sacma bir iddia olmus bence öyle bisiy mümkün degil üstelik karenanin fali ile saraylinin bana baktigi fallar arasinda daglar kdr fark cikar
Ya sarayli oyle birsey asla yapmaz zaten,ihtiyacimi var buna..Kiz zaten okulundan vakit bulamiyor,onunla ugrasmaz bile

Bende baktırdım sizden görüo ay benimkidemi aynı yoksa
Bence sende baktıran arkadaşlarla karşılaştır falını..aynıysa topluca şikayet edin siteye..çok kişide şikayet edince oda görür gününü insanları aptal yerine kaymaya çalışmak neymiş görsün..

Haklısın hemen siteye bildirmek lazım bu yaptıkları yanına kar kalmamalı..ben bile sinirlendim baktırmadığım halde
siteye 2mizin falkını da kopyaladım.. bu düzenbaz falcınız hakkında gerekli işlemi yapıup,bizim de iademizi sağlayın diye yoksa grerekli malkama suç duyurusunda bulunurum dedim.. yapmazlarsaq onları da bu sahtekarın yaptığına göz yummak gerekçesiyle şikayet ederimm

ben de aynı şeyleri yaptım cnm.. bi sonraki aşama... dolandırılıktan suç duyurusu :) yaa bunları görünce hem duruma kızıyorum ama dah acok da kendime... bi de falı okuyunca dogru gibi.. hepimiz aynı seyleri mi yasıyoruz anlamıyorum ki :)

OHHHHHHHH çok iyi yapmışsın sonucu merakla bekliyoruz..

çünküü gerizekalılar, hemen hemen herkese uyabilecek ortalama harfler, yorumlar yapıyolar biz de anaaa doğru deyip saf saf beğeniyoruz... bu sitelerde böyle mesajlarda ağır davranırlarrrr ama pes yok Allegrita, gerekirse üstüste atalım.. bu Karena asalağını var yaa ... neyse tamam sakinim

olur gönder canım eğer seninki de aynıysaaaaa , var yaaa

Ay cepten giriorum özet geciyim özelden

Ben screenshot yolladım allegritaya bi baksanıza aynımı:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…