Binnaz Abla

cok ince detayli degildi genel anlamda iyiydi ama ondan daha detaya agirlik verenler var
yanliz gayet gercekci yani görebildigi herseyi söyleyecek birisi. birkac söyledigi sey var o tespitleri cok dogruydu
hımm alexi bi dusunıyım o zaman
yanlız karena sende tutmadıysa karena saraylı degıldır gecmıs sayfalarda bırısı karenanın saraylı oldugundan supelenıyorum demıstı

Eğitimle ilgiliyse kesin çıkar :)) genelde aşk meşk mevzuları ya çıkmıyo ya da tarih sapıyo :))

Yok canım ya sınav sonucunu sormuştum bilemedi ama belli olmuyor daha birkaç gün önce tutturduğu tarih var diye bir arkadasımız paylaştı

Kızlar Karena düzenbazınınnn copy paste tamamıyla ama yaptığı an itibariyle kanıtlanmıştır, aptall şeyy sakın baktırmayın.. ben oınu rezil etmesini bilirim ,çok öfkeliyim şuan .. resmen aynı falı kopyalamışşş resmenn, sen kimsin aptal haram zıkkkım olsun , ama ben bunu siteye söyleyip ona gününü göstermezsem

aaaaa...isabet olduuu

iyiki erkenden çözdün işi yoksa burda çok kişi mağdur olcaktı canım..
canım bluem farketti ona atmıştım, bu ne isabet diye, allegrita da onla yazışmış.. ay şaka gibi harfi harfine aynı harfi harfine... lanet zıkkım gelsin ona çok öfkeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…