- 31 Ocak 2014
- 1.751
- 3.027
- 208
- 35
müsait olduğumda bunu yapacağım,ben geçmiş fallarımı bekletemiyorum hemen sildiğim için hepsini aklıma yazdım,menun olduklarım bilenler ve bilemeyenler bunları fırsat bulduğumda yazacağım.
sen alexe atmıstın canım o nasıldı?
hımm alexi bi dusunıyım o zamancok ince detayli degildi genel anlamda iyiydi ama ondan daha detaya agirlik verenler var
yanliz gayet gercekci yani görebildigi herseyi söyleyecek birisi. birkac söyledigi sey var o tespitleri cok dogruydu
Hayr canim hatta bana ne dedigi oldu ne de verdgi tarih..suan onn dedgne gore benim iki erkek arasinda kalmam gerekiyodu ama fisssSelin imer tam tarihleri tutturuyor mu bayanlar?
İstemem kredilerini falan deepbluem ya, bi daha baktırmam orda... Orda baktırdıklarım için de yorum yazıcam, gerçi çıkan yok, yakın zaman önce baktırdımBence sana ekstra puan hediye etmeleri lazım mağduriyetten dolayı
AA hadi ya üzüldüm bana ja eğitimle ilgili dedi bişilerde daha var.Hayr canim hatta bana ne dedigi oldu ne de verdgi tarih..suan onn dedgne gore benim iki erkek arasinda kalmam gerekiyodu ama fisss
Eğitimle ilgiliyse kesin çıkar :)) genelde aşk meşk mevzuları ya çıkmıyo ya da tarih sapıyo :))AA hadi ya üzüldüm bana ja eğitimle ilgili dedi bişilerde daha var.
ben de isterimmm, yanında da çikilatalı pasta :)Tolinimmmmm ben ilk gelişmeyi yaşayayım sana fal ısmarlayacam
Eğitimle ilgiliyse kesin çıkar :)) genelde aşk meşk mevzuları ya çıkmıyo ya da tarih sapıyo :))
canim sen gitmismiydin nihale?Kahve dünyasıyla karşı karşıya kalıyor arkadaşlar, w hotelin karşısında da diyebiliriz
kizlar kim bu karena yahu ilk duydumdi mi? ben de çoook şaşırdım eski falını okuyunca..
falsepetinde iddialı bı tanıtım yazısı varkizlar kim bu karena yahu ilk duydum
sakın baktırmayın sakınnfalsepetinde iddialı bı tanıtım yazısı var
eneee :) ne baktiriyorsunuz kuzular bu hatuna,kahvesimi iyidir,tarotumu?falsepetinde iddialı bı tanıtım yazısı var
aaaaa...isabet olduuuKızlar Karena düzenbazınınnn copy paste tamamıyla ama yaptığı an itibariyle kanıtlanmıştır, aptall şeyy sakın baktırmayın.. ben oınu rezil etmesini bilirim ,çok öfkeliyim şuan .. resmen aynı falı kopyalamışşş resmenn, sen kimsin aptal haram zıkkkım olsun , ama ben bunu siteye söyleyip ona gününü göstermezsem
gerizekalıııı asalak parqazit allegrita ile aynı falı göndermiş harfi harfine.. şerefsiz!aaaaa...isabet olduuu
iyigerizekalıııı asalak parqazit allegrita ile aynı falı göndermiş harfi harfine.. şerefsiz!
canım bluem farketti ona atmıştım, bu ne isabet diye, allegrita da onla yazışmış.. ay şaka gibi harfi harfine aynı harfi harfine... lanet zıkkım gelsin ona çok öfkeliyimiyiki erkenden çözdün işi yoksa burda çok kişi mağdur olcaktı canım..
Ben bluem, deepbluemcanım bluem farketti ona atmıştım, bu ne isabet diye, allegrita da onla yazışmış.. ay şaka gibi harfi harfine aynı harfi harfine... lanet zıkkım gelsin ona çok öfkeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?