Ayıp etmişler. Tekrar yazsaydın bugün canımKızlar dün yazıp silmiştim, biryolunvar'da önce Medyum Deniz'e fal attm ve falım ışık hızıyla yorumlandı, bu falı Haydar Bey'e de gönderdim fal puanlarımda yüklendi sonra birden yorumlanan ve bekleyen fallar kayboldu, puanlarda öyle, Müşteri hizmetlerine yazdım (daha önce çok memnun kalmıştım) onlarda sunucu kaynaklı olduğunu söylediler ve yoğun site olduğu için, kimsede mağdur olmasın diye kapatmamışlar, ama ben falı dün akşam erken saatte gönderdim, bi benim falım mı sunucu mağduru oldu. sabah düzelir dediler, hayır düzelmedi!
Ay yazdım canım ya, dünden beri yazıyoum onlarda cevap veriyolar, bugünde yazdım ama henüz cevap gelmediAyıp etmişler. Tekrar yazsaydın bugün canım
Bence sana ekstra puan hediye etmeleri lazım mağduriyetten dolayıAy yazdım canım ya, dünden beri yazıyoum onlarda cevap veriyolar, bugünde yazdım ama henüz cevap gelmedi
hoşbulduk teşekkür ederim,dışarıdan çok heyecanlı oluyor,konuşmalarınız bazı durumları açığa çıkarmanız falan,yani ajan gibi:)Hoşgeldin :) dışarıdan nasıl görünüyoduk
zaman içeriside bende sizlerle deneyimlerimi paylaşmak isterim,belki listedeyapabiliirimhoşbulduk teşekkür ederim,dışarıdan çok heyecanlı oluyor,konuşmalarınız bazı durumları açığa çıkarmanız falan,yani ajan gibi:)
Tolinimmmmm ben ilk gelişmeyi yaşayayım sana fal ısmarlayacamkareeenaaaaa kahve falını 15 e cek yaaaaa
Evet ajan olduk burada resmen :)) Listeni bekliyoruz o haldezaman içeriside bende sizlerle deneyimlerimi paylaşmak isterim,belki listedeyapabiliirim
oooo hatırlatırım bu sozunu sanaaaaTolinimmmmm ben ilk gelişmeyi yaşayayım sana fal ısmarlayacam
Unutmam merak etmeoooo hatırlatırım bu sozunu sanaaaa
ben ınanıyorum yasıycaksınUnutmam merak etmesana cebimi yazarım özelden hele bi yaşayayım gelişmeyi söz ısmarlayacam
İnşallah bitanem yaaa valla sıkıldım beklemekten süre mi dolduruyorum çile mi belli değilben ınanıyorum yasıycaksın
müsait olduğumda bunu yapacağım,ben geçmiş fallarımı bekletemiyorum hemen sildiğim için hepsini aklıma yazdım,menun olduklarım bilenler ve bilemeyenler bunları fırsat bulduğumda yazacağım.Evet ajan olduk burada resmen :)) Listeni bekliyoruz o halde
kareeenaaaaa kahve falını 15 e cek yaaaaa
Benimkine daha zaman var o yüzden bişey diyemiyorumSelin imer tam tarihleri tutturuyor mu bayanlar?
sen alexe atmıstın canım o nasıldı?karenaya mi atcaksin canim :S bende hic tutmamisti haberin olsun yollarimda falini özelden
Selin imer tam tarihleri tutturuyor mu bayanlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?