çünküü gerizekalılar, hemen hemen herkese uyabilecek ortalama harfler, yorumlar yapıyolar biz de anaaa doğru deyip saf saf beğeniyoruz... bu sitelerde böyle mesajlarda ağır davranırlarrrr ama pes yok Allegrita, gerekirse üstüste atalım.. bu Karena asalağını var yaa ... neyse tamam sakinim
cevap geldi bana iade yapılmışş, ama yetmez bu Karena nın ordan şutlanması lazım yoksa fal sepeti de güvenililirliğini yerle br eder!!!!!!!!!!!!!Laroxunki de aynı ... yuh demek istiyorum .... utanmaz...
uzun süre fal baktıran biri olarak,bunları malesef bende anladım,anlayana kdar iş işten geçti,gerçekten emeğiyle fal bakanlarda var,bilmeyen sallayanlarda var,sallasa bile artık ben onlarada emek verdiklerine inanıyorum,elbette bu copicilerin yanında yine dürüst kalıyorlar,kopiciler haksız yere emeksiz para kazananlar,ne yazıki,bunları kesinlikle şikayet etmeliyiz hemde anında.Ben bluem, deepbluemyakalarımmmm
uzun süre fal baktıran biri olarak,bunları malesef bende anladım,anlayana kdar iş işten geçti,gerçekten emeğiyle fal bakanlarda var,bilmeyen sallayanlarda var,sallasa bile artık ben onlarada emek verdiklerine inanıyorum,elbette bu copicilerin yanında yine dürüst kalıyorlar,kopiciler haksız yere emeksiz para kazananlar,ne yazıki,bunları kesinlikle şikayet etmeliyiz hemde anında.
aynen canımm... bizde hata var ne idiğü belirsiz bu çapsızlara kaptırıyoruz , ama lütfen her siteden böyle koordineli detaylı incelemelerle burdan duyuralım, burayı dışardan takip edenler de okusun, herkes adam olsun, yapacaksa adam gibi yapsın, böyle yapanların da zehir zıkkım olsun , yattıkıları yerden kazanmasınlar!uzun süre fal baktıran biri olarak,bunları malesef bende anladım,anlayana kdar iş işten geçti,gerçekten emeğiyle fal bakanlarda var,bilmeyen sallayanlarda var,sallasa bile artık ben onlarada emek verdiklerine inanıyorum,elbette bu copicilerin yanında yine dürüst kalıyorlar,kopiciler haksız yere emeksiz para kazananlar,ne yazıki,bunları kesinlikle şikayet etmeliyiz hemde anında.
Bence sen de bizimle tecrübelerini paylaş, paylaş ki hem birbirimizi uyarabilelim hem de baktıracak arkadaşları uyarabilelimuzun süre fal baktıran biri olarak,bunları malesef bende anladım,anlayana kdar iş işten geçti,gerçekten emeğiyle fal bakanlarda var,bilmeyen sallayanlarda var,sallasa bile artık ben onlarada emek verdiklerine inanıyorum,elbette bu copicilerin yanında yine dürüst kalıyorlar,kopiciler haksız yere emeksiz para kazananlar,ne yazıki,bunları kesinlikle şikayet etmeliyiz hemde anında.
Okuyacak falım yok bari bi işe yarayayım dedim@Deepim Bluem um, sherlock um holmes um :), müfettiş kolombun, seni bi kez daha ne çok sevdiğimi anladım, canımm sen olmasan fark etmek mümkün olmayacaktı..
Demek ki orada sadece belli isimlere baktırmak lazımŞikayetiniz ile ilgili gerekli inceleme ve yaptırım yönetimimiz tarafından yapılmıştır. Kredinizi hesabınıza iade edilmiş, ücretinizin iadesini talep ederseniz de iadenizin gerçekleştirilebilmesi için gerekli işlemlerin sağlanması için lütfen mobil, kredi kartı veya paypal ödeme seçeneklerinden hangisini tercih ettiğinizi belirtiniz. Yeniden ayını durumun sitemizde yaşanmayacağını garanti ederiz. Durum için yorumcumuz adına özür dileriz.
--Saygılar
FalSepeti Ekibi
Garanti veriyorlarmış... ben daha baktırırmıyım bilmem ama garantiyi görüyorsunuz kızlar ...
Okuyacak falım yok bari bi işe yarayayım dedim
ohaaaaLaroxunki de aynı ... yuh demek istiyorum .... utanmaz...
bugün senin okunacak falının olmaması, bizim hayrımıza var olacağı çıkmış, şer satanların şerrinden şarlatanların cibiliyetsizlikten sen bizi koru Tanrım, amin... :)
falsepeti ve telvede raslamıştım,ama şu yorumcu kesin diyemem ama ilk zamanlar farketmemiştim,özellikle aylin meryem biri daha var kayıtları hemen sildiğim için diğerini tam şu diyemiyorum,bir zaman ben bunların arasında köşe kapıyordum ve falımı hep bunlara teyit ettirir gibi inanıyordum,sonrada bunlar ya çok iyi yorumcu yada kardeş olmalılar aynı yerdelermi acaba diye birden bir ışık yandı.aynen canımm... bizde hata var ne idiğü belirsiz bu çapsızlara kaptırıyoruz , ama lütfen her siteden böyle koordineli detaylı incelemelerle burdan duyuralım, burayı dışardan takip edenler de okusun, herkes adam olsun, yapacaksa adam gibi yapsın, böyle yapanların da zehir zıkkım olsun , yattıkıları yerden kazanmasınlar!
binna ablada vardı eskiden biri şahrazattı sanırım biri daha vardı,arkadaşlar şikayet çok ettiler ve bunlar uzun zamandır binnazda yoklar sanıyorum attılar.aynen canımm... bizde hata var ne idiğü belirsiz bu çapsızlara kaptırıyoruz , ama lütfen her siteden böyle koordineli detaylı incelemelerle burdan duyuralım, burayı dışardan takip edenler de okusun, herkes adam olsun, yapacaksa adam gibi yapsın, böyle yapanların da zehir zıkkım olsun , yattıkıları yerden kazanmasınlar!
burada sizin yazdıklarınızı sürekli okuyordum ve bunu sizlerde söyleyince iyice emin oldum ve bunlara artık fal göndemem.binna ablada vardı eskiden biri şahrazattı sanırım biri daha vardı,arkadaşlar şikayet çok ettiler ve bunlar uzun zamandır binnazda yoklar sanıyorum attılar.
evet canim bende tesekkur ederim,senin sayende ogrendim aslıyı.Ben is anlaminda baktirmadim,yani oyle cok spesifik bilgi vermedi tabi,is yeri tarifi vs gibi ama genel anlamda calisma ortamimi,isimin tarzini vs anlatti.Ustelik calistigimi da bildi ki gittigim saat 4 e dogru falandi,ustumdede spor kiyafet vardi,calismayan biri olarak gorunme ihtimalim daha fazla..Hoslandigim kisiyi aynen tarif etti,tirnagina kadar nerdeyse sanki karsisinda goruyor gibi.Onunda is ortamini,meslegini falan guzel anlatti.Gelecek icin kesin tarih vermedi ama belli bir sure verdi.Cok guzel,ama tarot kartlarini pek kullanmadi bende,boyle 1-2 defa kart secip baktiŞimdi diğer yorumunuda okudum ve seninle ilgili bildiklerinin altına komple imzamı atarım kaldı ki annemin rahatsızlığına kadar bildi.Ayrıca bana iş ile ilgili verdiği zaman süreci ve binanın şekli hatta görüşeceğim kişileri bile bildi.İlk önce bayanla sonrada çalışacağın kişi ile görüşeceksin demişti pazartesi gidip görüşeceğim...Bende kesinlikle tavsiye ediyorummm ve memnun kalmana çok mutlu oldum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?