- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Ondan hiiiç şüphem yoksiteyi cokertırdım
mıroskas ın burda uyelıgı vardı baska bolumde reklam yapmaktan banlandı sonra gıttı orda falcıyım ayagına fal bakıyomiroskas nerden çıktı.. o en rezili ztn..
Özelden gönderdim canım sanaaha o zaman senin fal da copy past çıkabilir
Yorumum geldi maalesefkarenadan falınızı çekmek istiyorsanız eğer,, söyleyin yönetime iptal etsin başka falcıya atarsınız.
miroskas nerden çıktı.. o en rezili ztn..
cevap yazdım canım seninki bi kaç cümle dışında tamamen farklı (Not: inşallah bu da bir başkasının copy-past falı değildir )Özelden gönderdim canım sana
Ya keranayi begenmemismiydi biri kac ay onceki dedigi cikti falan dyeYorumum geldi maalesef
Ya keranayi begenmemismiydi biri kac ay onceki dedigi cikti falan dye
Şok oldm be kiz isssiz gucsuz interntten faldir bilmem nedir ddye milleti kaziklyo demek hic de isinmamistim ztn.shttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...inanilmaz-indirimlerim-mevcut-k.726919/page-2
ahanda miroskanın reklam topıgı
Not: Oladabilir hanicevap yazdım canım seninki bi kaç cümle dışında tamamen farklı (Not: inşallah bu da bir başkasının copy-past falı değildir )
Evet ama copy paste olunca kafalarYa keranayi begenmemismiydi biri kac ay onceki dedigi cikti falan dye
Seninkine benzer bi fal daha yakalarsak hemen iade isterizNot: Oladabilir hani
Ayy evet deepbluem'um iade edelimSeninkine benzer bi fal daha yakalarsak hemen iade isteriz
O halde duyuru yapalımAyy evet deepbluem'um iade edelim
Aslında ortaya çıkmış olan bu sahtekarlıktan dolayı göndermiş olduğu falın bir güvenriliği kalmadığından dolayı iade iste bence. Ben para karşılığı hizmet aldım fakat benim falımın da başka biriyle copy past olmadığının garantisi yok bu nedenle de güvenirliliğini yitirdiğini söyle bence canımAyy evet deepbluem'um iade edelim
O halde duyuru yapalımKarena'ya fal baktırıp fincanında vs sürüngen ve bilimum hayvan figürleri çıkmış olanlar lütfen danışmaya geliniz
hoşbulduk teşekkür ederim,dışarıdan çok heyecanlı oluyor,konuşmalarınız bazı durumları açığa çıkarmanız falan,yani ajan gibi:)
arkadaşlar bence yazılı fallarla hiç uğraşmayın,en azından güvendiklerinizin dışında baktırmamaya ğayret edin.ben artık yazılı fallara güvenemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?